CoQ10

CoQ10 Coenzym Q10 fra Innate Response er et produkt med Coenzym Q10. Enzymet er essentielt i forhold til at danne energi i cellernes mitokondrier.

 • 100 mg pr. kapsel
 • Med grøntsager og fibre fra frugt
 • Testet fri for glyphosat, pesticider, herbicider, gluten, soja, mejeriprodukter og magnesiumstearat.
Special Price 349 kr
Regular Price 359 kr
Pris pr. dag
5,82 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt fra 599 kr
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  60 kapsler
  Vejl. pris
  359 kr
  Portioner
  60
  Varenummer
  70047
  Stregkode
  051494700471

CoQ10

CoQ10 Coenzym Q10 fra Innate Response er et produkt med Coenzym Q10. Enzymet er essentielt i forhold til at danne energi i cellernes mitokondrier.

CoQ10 i Innate Response produkt er naturligt. Det kommer fra ubiquinon. Stort set alle store veldokumenterede undersøgelser, der er lavet, er udført på ubiquinon og ikke ubiquinol. Måske er du blevet fortalt at ubiquinol sikrer en bedre optagelse, men så længe du indtager ubiquinon sammen med et måltid, der indeholder fedt, er optagelsen lige så god. Hvis du kan optage fedt, kan du også optage Q10 (ubiquinon) opløst i fedt. Ubiquinon fra mad eller tilskud vil, efter at have passeret gennem tarmvæggen, blive pakket ind i fedtpartiklerne og absorberet i lymfesystemet. De føres derefter ind i blodet. Nogle tager ubiquinon i terapeutiske doser på 300 mg om dagen opdelt i tre forskellige portioner. CoQ10 Coenzym Q10 fra Innate Response indeholder også fibre fra æble og rødbeder samt broccoli og spinat.


Hvorfor valgte vi MegaFood og Innate Response?

MegaFood er et søsterselskab til Innate Response. De fremstiller alle deres produkter på samme gode og skånsomme måde. Vi kender ikke til nogen anden virksomhed i verden, der producerer whole food af den kvalitet, som MegaFood og dets søsterselskab Innate Response gør. Læs mere

Indhold pr. dagsdosis  
Coenzym Q10 (CoQ10) 100 mg
Æble (fiber) 20 mg
Rødbede (fiber) 20 mg
Broccoli 20 mg
Spinat 20 mg

Ingredienser

Husk ris (Oryza sativa), coenzym Q10, fyldstof (cellulosepulver), æble (Malus domestica, fiber), spinat (Spinacia oleracea), broccoli (Brassica oleracea), rødbeder (Beta vulgaris, fiber), antiklumpemiddel (silica), overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre), vegetabilsk kapsel (cellulose).

Dosering

1 kapsel om dagen. Kan indtages med eller uden mad. I tilfælde af synkebesvær kan kapslen skilles ad, og indholdet drysses på mad eller i drikkevarer der indtages direkte herefter. Kombineres med fordel sammen med fødevarer, der indeholder fedt.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Bedst inden slutningen af: se siden af krukken. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:CoQ10
Din bedømmelse