Elderberry Zinc Immune Support Syrup

Hyldebær & Zink - Sirup fra MegaFood indeholder økologiske hyldebær, zink og økologiske aroniabær. Zink bidrager til immunsystemets normale funktion og til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Hyldebær (Sambucus) er traditionelt blevet brugt til at modvirke luftvejsinfektioner og til at støtte immunsystemet.

 • Økologiske hyldebær (Sambucus), aroniabær og zink.
 • Zink bidrager til immunforsvarets normale funktion
 • Har historisk været brugt til at modvirke luftvejsinfektioner og til at støtte immunforsvaret
 • Testet fri for pesticider, herbicider, glyphosat, gluten, soja, GMO'er og mejeriprodukter
Special Price 399 kr
Regular Price 429 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • Ikke på lager
  Størrelse
  180 ml
  Vejl. pris
  429 kr
  Mærke
  Portioner
  24
  Varenummer
  10445
  Stregkode
  051494104453

Elderberry Zinc Immune Support Syrup

Hyldebær & Zink - Sirup fra MegaFood indeholder økologiske hyldebær, zink og økologiske aroniabær. Hyldebær & Zink - Sirup bidrager til immunsystemets normale funktion og til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Hyldebær (Sambucus) er traditionelt blevet brugt til at modvirke luftvejsinfektioner og til at støtte immunsystemet. Hyldebær & Zink - Sirup fra MegaFood er laboratorietestet fri for gluten, mejeriprodukter, soja, GMO, glyphosat, pesticider, herbicider og magnesiumstearat

Zink i Hyldebær & Zink - Sirup bidrager ikke kun til immunsystemets normale funktion og til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, men også til normal syre-base balance, til normal omsætning af makronæringsstoffer og normal forbrænding af fedtsyrer.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Energi 20 kcal / 84 kJ *
Kulhydrater 5,0 g *
Zink 11 mg 110
Hyldebær (ekstrakt) 2,27 mg *
Aroniabær (juice) 500 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Aroniabær (Aronia melanocarpa, juicekoncentrat fra frugt), zinkcitrat, hyldebær (Sambucus Nigra L, ekstrakt), økologisk glycerin, vand, naturlige smagsstoffer, økologisk citrusekstrakt.

Dosering

1 skefuld (7,5 ml) om dagen. Ryst flasken godt.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Elderberry Zinc Immune Support Syrup
Din bedømmelse