Fermented Beet Powder

Dr. Mercolas økologiske Fermented Beet Powder Rødbedepulver er af absolut højeste kvalitet. Det indeholder organisk fermenteret rødbedepulver med naturligt forekommende nitrater, fytokemikalier, antioxidanter og næringsstoffer som folat, C-vitamin, fibre, mangan og kalium. Dr. Mercolas økologiske Fermented Beet Powder Rødbedepulver er perfekt i din smoothie. Fri for soja, GMO og gluten.

 • Fermenteret økologisk rødbede
 • Har historisk været anvendt til at fremme blodcirkulationen
 • Naturligt forekommende nitrater
 • Fri for sukker gennem fermenteringsprocessen
 • Fri for GMO, gluten, soja og sødestoffer
Special Price 279 kr
Regular Price 289 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt fra 599 kr
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  150 g
  Vejl. pris
  289 kr
  Portioner
  30
  Varenummer
  DM10221
  Stregkode
  813006018401

Fermented Beet Powder

Dr. Mercolas økologiske Fermented Beet Powder Rødbedepulver er af absolut højeste kvalitet. Det indeholder organisk fermenteret rødbedepulver med naturligt forekommende nitrater, fytokemikalier og antioxidantforbindelser og andre næringsstoffer som folat, C-vitamin, fibre, mangan og kalium. Den er perfekt i din smoothie. Fri for soja, GMO, gluten og sødestoffer.

Fermenteringsprocessen betyder, at Dr. Mercolas økologiske Fermented Beet Powder Rødbedepulver stort set er fri for kulhydrater. Derudover kommer Dr. Mercolas økologiske Fermented Beet Powder Rødbedepulver ikke fra GMO-rødbeder, hvilket ellers ikke er unormalt at se. Tilsæt Dr. Mercolas økologiske Fermented Beet Powder Rødbedepulver i din smoothie eller bland det i et glas vand. Rødbeder er historisk blevet anvendt til at øge og forbedre blodcirkulationen.

Sundt nitrat i rødbeder
Rødbeder er usædvanligt rige på nitrater. Nitrat (NO3-) i rødbeder omdannes til nitrit (NO2-) i kroppen, som igen omdannes til nitrogenoxid (NO). Nitrogenoxid-molekylet har mange sundhedsmæssige fordele. De mest kendte er, at det sænker blodtrykket, forbedrer stofskifteproblemer, reducerer iltforbruget ved fysisk aktivitet samt forbedrer funktionen af ​​cellernes mitokondrier.

Nitrogenoxid og erektion
Nitrogenoxid forhindrer et stof kaldet cyklisk GMP (cGMP) i at nedbrydes. Dette forbedrer erektionen. Medicin mod potens virker på samme måde. Har du problemer med potensen, så kontakt os på info@greatlife.se, så hjælper vi dig.

Natriumnitrat og natriumnitrit
Saltene natriumnitrat og natriumnitrit, som f.eks. tilsættes forarbejdet kød, danner derimod usunde nitrosaminer. For at nitrat kan betragtes som sundt, skal det oprindeligt være fra rødbeder eller andre fødevarer, hvor det forekommer naturligt.

Indhold pr. dagsdosis   % af RI
Energi 15 kcal/63 kJ
Fedt 0 g
heraf mættet 0 g
Kulhydrater 3 g
heraf sukkerarter 0 g
Fibre 1 g
Protein 1 g

RI = Dagligt referenceindtag

Ingredienser

Rødbede (økologisk, fermenteret)

Dosering

1 måleske om dagen (5 g) i vand, i en smoothie eller juice. Kan tages når som helst på dagen.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevres udenfor børns rækkevidde. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret, afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af varmekilde, i direkte sollys, eller i et fugtigt miljø. Beholderen skal lukkes tæt. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Fermented Beet Powder
Din bedømmelse