Magnesium 300 Powder

Magnesium 300 Powder fra Innate Response, er en kombination af flere magnesiumformer, der sammen bidrager til at nervesystemet fungerer normalt, og til en normal muskel funktion. Produktet indeholder også økologisk spinat, som er naturligt rig på magnesium.

 • Indeholder økologisk spinat
 • Sund kombination af flere magnesiumformer
 • Nemt at blande i væske
 • Bemærk at produktet indeholder Stevia og derfor smager sødt
Special Price 299 kr
Regular Price 309 kr
Pris pr. dag
4,53 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt fra 599 kr
  • E-mærket webshop
  • Ikke på lager
  Størrelse
  132 g
  Vejl. pris
  309 kr
  Portioner
  60
  Varenummer
  44017
  Stregkode
  0 51494 44017 9

Magnesium 300 Powder

Magnesium 300 pulver fra Innate Response bidrager til normal muskel funktion og til at reducere træthed og udmattelse. Magnesium er også en vigtig elektrolyt, der bidrager til elektrolytbalancen og til at nervesystemet fungerer normalt. Magnesium bidrager også til at bevare sunde tænder og knogler, men også til at hjernens kognitive funktioner er optimale. Magnesium fra Innate Response indeholder også spinat, som er naturligt rig på magnesium.

Magnesium 300 pulver er nemt at blande i væske. Perfekt til at søde din smoothie, da den indeholder stevia.


Hvorfor valgte vi MegaFood og Innate Response?

MegaFood er et søsterselskab til Innate Response. De fremstiller alle deres produkter på samme gode og skånsomme måde. Vi kender ikke til nogen anden virksomhed i verden, der producerer whole food af den kvalitet, som MegaFood og dets søsterselskab Innate Response gør. Læs mere

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Magnesium (Magnesiummalat, magnesiumcitrat, magnesiumoxid, magnesiumbisglycinat) 300 mg 80
Spenat 50 mg *

ADD = Anbefalet Dagsdosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Magnesiumsalt, magnesiumcitrat, magnesiumoxid, magnesiumbisglycinat, spinat (Spinacia oleracea), citronsyre, naturlige aromaer fra bær, rødbeder (Beta vulgaris), steviolglycosider fra stevia.

Dosering

1 skefuld (2,2 g) om dagen blandet i 2-3 dl vand. Kan også blandes i smoothie eller juice. Produktet er i pulverform.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA. En åbnet krukke skal indtages inden for 3 måneder.

Write Your Own Review
Du anmelder:Magnesium 300 Powder
Din bedømmelse