Adrenal Response

Rating:
100% of 100
 • Indeholder Ashwagandha der har adaptogene egenskaber og som bidrager til kroppens evne til at håndtere stress
 • Høj biotilgængelighed – let optageligt
 • Testet fri for pesticider, herbicider, glyphosat, gluten, soja, GMO'er og mejeriprodukter
449 kr
Pris pr. dag
9,98 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  90 tabletter
  Vejl. pris
  449 kr
  Portioner
  45
  Art.nr
  40119
  EAN
  0 51494 40119 4

Adrenal Response

Adrenal Response fra Innate Response er et naturligt kosttilskud med adaptogener. Adrenal Response indeholder Ashwagandha, som bidrager til fysisk og mentalt sundhed/overskud i tilfælde af udmattelse, træthed og nedsat koncentration. Ashwagandha har adaptogene egenskaber og bidrager til kroppens evne til at håndtere stress, og til at opnå en god søvn. Adrenal Response indeholder også de velkendte adaptogener: rosen rod, astragels rod, hellig basilikum og Schisandra bær. Adrenal Response er en kombination af plantestoffer i oplevelsen af stress og i stresshåndtering.

Ashwaganda, også kaldet Withania Somnifera, Indian Ginseng eller Winter Cherry fås i flere forskellige sorter. Sensoril, der findes i Adrenal Response og i Adrenal Strength, er otte gange kraftigere end almindelig Ashwaganda. Sensoril, som er en form for koncentreret Ashwaganda ekstrakt, er også det eneste koncentrat der indeholder op til 8% withanolider (et aktivt stof i ashwaganda). Adrenal Response indeholder også rosen rod, samt astragels rod, og ”Holy Basil Leaf”, også kaldet hellig basilikum eller Tulsi. Derudover indeholder Adrenal Response også Schizandra bær.


Hvorfor valgte vi MegaFood og Innate Response?

MegaFood er et søsterselskab til Innate Response. De fremstiller alle deres produkter på samme gode og skånsomme måde. Vi kender ikke til nogen anden virksomhed i verden, der producerer whole food af den kvalitet, som MegaFood og dets søsterselskab Innate Response gør. Læs mere

Indhold pr. dagsdosis
Ashwagandha 250 mg
Rosen rod 200 mg
Astragels rod 150 mg
Hellig basilikum 150 mg
Schisandra bær 100 mg
Stikkelsbær 100 mg
Fingertang 45 mg

Ingredienser

Ashwagandha (Withania somnifera, rodekstrakt, Sensoril®), rosen rod (Rhodiola rosea, rodekstrakt), astragels rod (Astragalus membraneaceus, rod), hellig basilikum (Ocimum sanctum, blade), stikkelsbær (Emblica officinalis), schisandra bær (Schisandra chinensis, bær), anti-klumpemiddel (silica), overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre), husk ris (Oryza sativa), alger fingertang (Laminaria digitata), stabilisator (guargummi), fyldstof (cellulose).

Dosering

2 tabletter om dagen. Kan tages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller knuses i en morter og drysses på mad eller i drikke i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Forsegl krukken tæt. Fremstillet i USA. Bør ikke tages af gravide kvinder.

Sensoril® Ashwagandha er et varemærke tilhørende Nateron, Inc. Det er beskyttet af U.S.A. Patent 6.713.092.

Kunde bedømmelser
 1. Balancerer stresssymptomer
  Rating
  100%
  Tak for dette produkt. Jeg har taget Ashwagandha og andre adaptogener fra andre mærker i mange år for at balancere stress. Nu, efter kronisk stress i nogle måneder, blev jeg alligevel meget træt, energiforladt og i dårligt humør. Ikke meget energi til andet end 50 % arbejde og derefter bare hvile. Fik et tip om dette, så jeg bestilte og blev meget mere energisk, roligere og i bedre humør efter kun få dage. Så planede effekten noget ud. Jeg eksperimenterer på egen hånd, og nu efter cirka en måned prøver jeg at undvære. Men jeg ved nu, hvad jeg skal tage, når stressen rammer igen, og bestiller nu en krukke mere. Værd prisen efter min mening! Tak, tak, tak!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Et rigtig godt produkt!
  Rating
  100%
  Har været deprimeret i lang tid på grund af ting, der sker i det virkelige liv. Blev ekstra nysgerrig, fordi jeg allerede har gode erfaringer med andre produkter fra Greatlife. Hvad bemærker jeg så? Nå, efter knap en måned har jeg meget mere energi, mere udholdenhed, og er ikke så trist og nede! Jeg er ekstremt taknemmelig!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 3. Super tilfreds!
  Rating
  100%
  Indtil videre mærker jeg allerede en forskel i binyrerespons, føler mig bedre, og har mere energi. Super glad!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 4. Fantastisk produkt
  Rating
  100%
  Jeg har prøvet mange forskellige kosttilskud gennem årene, træner meget, spiser meget sundt, men har meget stress og træthed i kroppen, som aldrig ser ud til at forsvinde. MEN! Efter et par dage med dette produkt, bemærkede jeg en enorm forskel. Alt, der pibede i mine ører, forsvandt. Jeg var opmærksom om morgenen, meget mere energi og styrke. Bedste produkt jeg har prøvet!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 5. Fantastisk produkt!
  Rating
  100%
  Er meget imponeret over dette produkt. Den største effekt er dybere søvn, øget energi og et bedre humør. Kan varmt anbefale det, pengene værd.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 6. Meget bedre efter bare få uger!
  Rating
  100%
  Har haft en stressende periode og følt mig alt andet end tilpas. Efter bare en uge med Adrenal respons vendte det, og jeg har det så meget bedre!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 7. Al stress forsvandt!
  Rating
  100%
  Brugt i 6 måneder. Havde en helt utrolig effekt! Al stress forsvandt... Vil også tilføje, at jeg var blevet anbefalet at spise Adrenal Response og ikke selv fandt ud af, hvad det var godt for, men mærkede stor forskel på min måde at reagere på stress, og begyndte så at interessere mig for produktet, så ingen placeboeffekt!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 8. Udbrændt
  Rating
  100%
  Efter blot et par uger med den optrapning, der blev anbefalet, begyndte jeg for første gang at mærke en harmoni i min krop, som jeg ikke havde følt i mange år. Adrenal Response har hjulpet mig meget med at komme tilbage, hvilket jeg tænker, er meget hurtigere end normalt. Jeg er et helt andet menneske i dag, end jeg var før. Rolig og tilfreds frem for utålmodig og utilpas. Tak!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Adrenal Response
Din bedømmelse