Adrenal Strength

 • Indeholder Ashwagandha der har adaptogene egenskaber og som bidrager til kroppens evne til at håndtere stress
 • Høj biotilgængelighed – let optageligt
 • Testet fri for pesticider, herbicider, glyphosat, gluten, soja, GMO'er og mejeriprodukter
529 kr
Pris pr. dag
17,63 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  60 tabletter
  Vejl. pris
  529 kr
  Mærke
  Portioner
  30
  Art.nr
  20022
  EAN
  0 51494 20022 3

Adrenal Strength

Adrenal Strength fra MegaFood er et naturligt kosttilskud med adaptogener. Adrenal Strength indeholder Ashwagandha, som bidrager til fysisk og mentalt sundhed/overskud i tilfælde af udmattelse, træthed og nedsat koncentration. Ashwagandha har adaptogene egenskaber og bidrager til kroppens evne til at håndtere stress, og til at opnå en god søvn. Adrenal Strength indeholder også de velkendte adaptogener: rosen rod, astragels rod, hellig basilikum og Schisandra bær. Adrenal Strength er en kombination af plantestoffer i oplevelsen af stress og i stresshåndtering.

Ashwaganda, også kaldet Withania Somnifera, Indian Ginseng eller Winter Cherry fås i flere forskellige sorter. Sensoril, der findes i Adrenal Strength og i Adrenal Strength, er otte gange kraftigere end almindelig Ashwaganda. Sensoril, som er en form for koncentreret Ashwaganda ekstrakt, er også det eneste koncentrat der indeholder op til 8% withanolider (et aktivt stof i ashwaganda). Adrenal Strength indeholder også rosen rod, samt astragels rod, og ”Holy Basil Leaf”, også kaldet hellig basilikum eller Tulsi. Derudover indeholder Adrenal Strength også Schizandra bær.

Indhold pr. dagsdosis
Ashwagandha 250 mg
Rosen rod 200 mg
Astragels rod 150 mg
Hellig basilikum 150 mg
Schisandra bær 100 mg
Stikkelsbær 100 mg
Fingertang 45 mg

Ingredienser

Ashwagandha (Withania somnifera, rodekstrakt, Sensoril®), rosen rod (Rhodiola rosea, rodekstrakt), astragels rod (Astragalus membraneaceus, rod), hellig basilikum (Ocimum sanctum, blade), stikkelsbær (Emblica officinalis), schisandra bær (Schisandra chinensis, bær), anti-klumpemiddel (silica), lilla majs, overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre), husk ris (Oryza sativa), alger fingertang (Laminaria digitata), stabilisator (guargummi), fyldstof (cellulose).

Dosering

2 tabletter om dagen. Kan tages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller knuses i en morter og drysses på mad eller i drikke i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Forsegl krukken tæt. Fremstillet i USA. Bør ikke tages af gravide eller ammende kvinder.

Sensoril® Ashwagandha er et varemærke tilhørende Nateron, Inc. Det er beskyttet af U.S.A. Patent 6.713.092.

Write Your Own Review
Du anmelder:Adrenal Strength
Din bedømmelse