B12 Energy Gummies - Cranberry

 • Med økologiske tranebær og vitamin B12 som bidrager til normal energiomsætning
 • Helt fri for kunstige farver og smagsstoffer
 • Testet fri for pesticider, herbicider, glyphosat, gluten, soja, GMO'er og mejeriprodukter
319 kr
Pris pr. dag
9,11 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  70 gummies
  Vejl. pris
  319 kr
  Mærke
  Portioner
  35
  Art.nr
  10409
  EAN
  0 51494 10347 0

B12 Energy Gummies - Cranberry

Gummy B12 Energy - Tranebær er nok verdens lækreste og sundeste vingummier. De indeholder masser af vitamin B12 og økologiske tranebær. Vitamin B12 har mange vigtige funktioner i kroppen. Vitamin B12 bidrager til et normalt energiforbrænding og til nervesystemets normale funktion. Vitamin B12 bidrager også til normalt homocysteinstofskifte, normal psykologisk funktion og til at reducere træthed og udmattelse. Derudover bidrager vitamin B12 til normal dannelse af røde blodlegemer og til immunsystemets normale funktion. Vitamin B12 spiller også en vigtig rolle i celledelingsprocessen.

En deciliter almindelig appelsinjuice indeholder godt 8 gram sukkerarter. Et almindeligt glas appelsinjuice indeholder altså 20 gram sukkerarter, 20 gange så meget som en tyggetablet.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Energi 15 kcal/62,8 kJ
Protein 0 g
Kulhydrater 3 g
heraf sukkerarter 2 g
Fedt 0 g
Vitamin B12 24 µg 960
Tranebær 100 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Tranebær (Vaccinium oxycoccos), økologisk tapioka sirup, økologisk rørsukker, æblepektin, natriumcitrat, citronsyre, økologisk rødbede, solsikkeolie, carnaubavoks, vitamin B12.

Dosering

2 vingummier om dagen. Kan tages med eller uden mad.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:B12 Energy Gummies - Cranberry
Din bedømmelse