Balanced Minerals

 • Indeholder flere vigtige mineraler og sporstoffer i Whole Food form
 • Bidrager med flere vigtige funktioner til et godt helbred
 • Høj biotilgængelighed
369 kr
Pris pr. dag
16,4 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  90 tabletter
  Vejl. pris
  369 kr
  Mærke
  Portioner
  30
  Art.nr
  10169
  EAN
  051494101698

Balanced Minerals

Balanced Minerals er et mineraltilskud af højeste kvalitet baseret på Whole Foods. Produktet indeholder også brændenælde og padderokke. Balanced Minerals indeholder næringsstoffer, der bidrager til et normalt fungerende immunsystem. Det indeholder også stoffer, der bidrager til god energiomsætning og til at reducere træthed og udmattelse. Jodindholdet i Balanced Minerals bidrager til en normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner, en normal skjoldbruskkirtelfunktion, samt til et normalt fungerende nervesystem. Zink bidrager til sund syre-base balance og til normal frugtbarhed og reproduktion. Krom hjælper med at opretholde normale blodsukkerniveauer. Selen hjælper med at beskytte celler mod oxidativt stress. Mangan bidrager til en normal dannelse af bindevæv. Calcium er nødvendigt for at opretholde en normal knoglestruktur, men bidrager også til at fordøjelsesenzymerne fungerer optimalt.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Kalcium 133 mg 17
Jod 67 µg 45
Magnesium 67 mg 18
Zink 20 mg 200
Selen 80 µg 145
Mangan 2,7 mg 135
Krom GTF 80 µg 200
Molybdæn 31 µg 62
Bor 667 µg *
Brændenælde 133 mg *
Ager-Padderok 67 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Brune ris (Oryza sativa), Saccharomyces cerevisiae, kalciumglycinat, anti-klumpmiddel (silica), magnesiumglycinat, overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre), brændenælde (Urtica dioica, blad), fyldstof (cellulose), padderokke (Equisetum arvense, blad), zinkglycinat, manganglycinat, borglycinat, kromglycinat, selenglycinat, molybdenglycinat.

Dosering

4 tabletter om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter, og drysses på mad eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Balanced Minerals
Din bedømmelse