D3-Vitamin Flydende 500 IU

 • Vitamin D3 i flydende form
 • Bidrager til et normalt immunforsvar
 • Fri for sorbitol, butylhydroxianisol, propylgallat, sorbinsyre og sackarinnatrium.
 • Naturligt glutenfri
Special Price 169 kr
Regular Price 179 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  30 ml
  Vejl. pris
  179 kr
  Mærke
  Portioner
  600
  Art.nr
  SK-D168
  EAN
  693749005759

D3-Vitamin Flydende 500 IU

Thornes flydende D-vitamin - D-dråber med D3-vitamin (cholecalciferol) er et vigtigt kosttilskud til børn mellem 0-2 år, i nogle tilfælde endda op til 5 år. Thorne har ekstremt rene produkter og deres flydende D-vitamin - D-dråber er fri for sorbitol, butylhydroxyanisol, propylgallat, sorbinsyre og saccharinnatrium som ellers er almindelige i D-dråber til børn. Almindelige D-dråber indeholder også makrogolglycerol ricinoleat, som kan forårsage mavebesvær og diarré hos små børn. Thornes flydende D-vitamin - D-dråber med D3-vitamin indeholder ikke makrogolglycerol ricinoleat. Vi har ikke fundet flydende D-vitamindråber af højere og renere kvalitet.

D-dråber anbefales normalt til børn op til 2 år. Børn i følgende kategorier kan dog stadig have behov for tilskud med D-dråber op til 5 års alderen.

 • Børn, der ikke opholder sig udendørs om sommeren
 • Børn, der bærer tøj, der dækker deres arme, ben og ansigt i løbet af sommeren
 • Børn med mørk hudfarve
 • Børn, der ikke spiser en kost rig på D-vitamin.

Efter femårsalderen kan du give dit barn almindelige D-vitamintabletter. Dosering er efter vægt. Robert P. Heaney, en af ​​verdens mest berømte professorer i knoglebiologi og D-vitamin, mener, at du i alt bør få 70-80 IE D3-vitamin pr. kilo kropsmasse om dagen, uanset om det er fra sollys, kost eller kosttilskud alene eller i kombination. Det skal give D-vitaminniveauer på omkring 35-50 ng/ml (87,5-125 nmol/l), som er optimale niveauer i blodet.

Se anbefaling under Ingredienser & Dosering for dosering til børn på 0–5 år. Voksne kan også tage Thornes flydende D-vitamin - D-dråber med D3-vitamin i henhold til doseringen beskrevet ovenfor.

Indhold pr. dråbe   % af ADD
Vitamin D3 (500 IE) 12,5 µg 1000

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Vitamin D3, mellemkædede triglycerider, blandede tocopheroler (vitamin E).

Dosering

Dråberne kan blandes i mad eller væske. Hold flasken roligt på hovedet for at dispensere fra dryphætten.

Børn 0–2 år anbefales 400 IE pr. dag. En dråbe Thornes D-dråber med D3-vitamin indeholder 500 IE, hvilket betyder, at du hver femte dag slet ikke skal give dit barn noget.

For børn 2–5 år med særlige behov anbefales 400 IE om dagen. En dråbe Thornes D-dråber med D3-vitamin indeholder 500 IE, hvilket betyder, at du hver femte dag slet ikke skal give dit barn noget.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:D3-Vitamin Flydende 500 IU
Din bedømmelse