Fermented Chlorella

 • Fermenteret chlorella med høj biotilgængelighed
 • Indeholder Chlorella Growth Factor (CGF) som ikke findes i spirulina eller andre alger
 • Rig på protein, phytonæringsstoffer, vitaminer, mineraler og klorofyl
 • Dyrket i et sterilt miljø fri for gifte og tungmetaller
 • Indeholder ikke gluten, mælkeprodukter, soja, GMO eller magnesiumstearat
Special Price 279 kr
Regular Price 289 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  450 tabletter
  Vejl. pris
  289 kr
  Portioner
  90
  Art.nr
  DM10097
  EAN
  813006015851

Fermented Chlorella

Dr. Mercolas fermenteret chlorella er nok en af verdens fineste chlorella. Fermenteringsprocessen gør det ekstremt letoptageligt, da det et let for fordøjelsen af nedbryde cellevæggene. Chlorella er utroligt nærende og anvendes også i flere detox-protokoller.

Chlorella Growth Factor – CGF
Dr. Mercolas fermenteret chlorella indeholder også Chlorella Growth Factor (CGF), som er et unikt kompleks rigt på nukleinsyrerne RNA og DNA, aminosyrer, vitaminer, mineraler, polysaccharider og beta-glucaner. Chlorella Growth Factor findes ikke i spirulina eller andre mikroalger.

Når du bliver ældre, produceres der mindre RNA og DNA, hvilket bremser de cellulære processer. Cellevæggene, som transporterer næringsstoffer og affald, bliver mindre funktionelle, men mad rig på RNA og DNA kan hjælpe med at understøtte cellulær sundhed og cellens energiproduktion. Chlorella anses for at være den rigeste kilde i verden til nukleinsyrer (RNA og DNA), 17 gange mere koncentreret end sardiner, som er den næstbedste kilde.

Fermenterad Chlorella – højeste biotilgængelighed
Fermenteringsprocessen gør en stor forskel i forhold til biotilgængelighed. Chlorella har naturligt cellevægge, der er svære at trænge igennem. Dette gør det svært for kroppen at nedbryde og optage chlorella. Mange virksomheder nedbryder derfor cellevæggene på forhånd, men det kan desværre skade indholdet af chlorellaens celler. Dr. Mercolas fermenterede chlorella gør derimod indholdet af chlorellaens celler tilgængeligt uden først at nedbryde cellevæggen og beskadige indholdet. I forhold til denne proces adskiller de sig altså helt unikt.

Sporstoffer
Dr. Mercolas fermenterede chlorella indeholder også sporstoffer fra to forskellige rødalger: Lithothamnion glaciale og Lithothamnion tophiforme. Disse er rige på flere vigtige sporstoffer.

Ekstremt rent produkt
Dr. Mercolas fermenterede chlorella er ekstremt rent. Det dyrkes indendørs i et sterilt miljø fri for tungmetaller, giftstoffer, syntetiske ingredienser. De er også fri for soja, gluten og GMO. Der findes ganske enkelt ikke bedre Chlorella på markedet.

Indhold pr. dagsdosis   % af RI
Energi 5 kcal/20,9 kJ
Protein <1 g
Kulhydrater 0 g
heraf sukkerarter 0 g
Fedt 0 g
Chlorella 970 mg *
Spormineralkomplekser fra rødalger: Lithothamnion glaciale og Lithothamnion tophiforme 30 mg *

RI = Dagligt referenceindtag
* RI ikke fastsat

Ingredienser

Fermenteret chlorella (Chlorella vulgaris), Lithothamnion glaciale, Lithothamnion tophiforme.

Dosering

5 tabletter per dag. Kan indtages både i forbindelse med eller uden et måltid.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevres udenfor børns rækkevidde. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret, afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af varmekilde, i direkte sollys, eller i et fugtigt miljø. Beholderen skal lukkes tæt. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Fermented Chlorella
Din bedømmelse