MSM (Metylsulfunylmetan)

Rating:
93% of 100
Special Price 279 kr
Regular Price 289 kr
Pris pr. dag
9,3 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  60 kapsler
  Vejl. pris
  289 kr
  Portioner
  60
  Art.nr
  DM10075
  EAN
  8 13006 01500 4

MSM (Metylsulfunylmetan)

MSM (Methyl Sulfonyl Methane) er organisk svovl, som findes naturligt i kroppen og i den mad, du spiser. Svovl kaldes også for naturens "skønhedsmineral", fordi det menes at holde huden blød og ungdommelig og at bidrage til stærkt og sundt hår og negle. Svovl er nødvendigt for produktionen af ​​kollagen og keratin, som er det protein, der skal til for at styrke og vedligeholde hud, hår og negle. MSM giver derfor fleksibilitet, toning og styrke til muskler, led, hud, hår og negle. MSM er også vigtigt for bindevæv og bruskdannelse.

MSM er klassificeret som et af de mindst giftige stoffer, der findes, sammenligneligt med vand. Forskere skriver i tidsskriftet Nutrients, at MSM bruges til en række forskellige formål, hvor dets mest almindelige anvendelse er som et anti-inflammatorisk supplement. En række sundhedstilstande forbedres med MSM-tilskud, herunder inflammation, muskelsmerter, oxidativ stress og antioxidantkapacitet. Det er blevet grundigt undersøgt hos dyr såvel som i kliniske forsøg og eksperimenter på mennesker. MSM er generelt anerkendt som sikkert godkendt stof, og tolereres af de fleste individer i doser på op til fire gram dagligt, med få kendte og milde bivirkninger.

Dr. Stanley Jacob, medlem af Research Fellowship fra Harvard Medical School i USA og forsker ved Oregon Health Science University i USA, har forsket i MSM i over 30 år. Han mener, at MSM, som blandt andet er en del af kollagenprocessen, reducerer arvæv. Han mener endvidere, at MSM reducerer inflammation i kroppen.

Forskning offentliggjort i det internationalt anerkendte videnskabelige tidsskrift International Journal for Vitamin and Nutrition Research viser, at så lidt som et gram MSM om dagen reducerer visuelle tegn på hudens aldring, og at tre gram om dagen reducerer ansigtsrynker.

En dobbeltblind undersøgelse af MSM:s effekt på hår og negle viste, at 100% af dem, der fik MSM, viste øget og forbedret hårvækst sammenlignet med placebo. En anden dobbeltblind undersøgelse viste, at personer, der tog MSM, havde øget neglevækst og tykkere og stærkere negle. Det, der styrker hår og negle, styrker også huden.

Indhold per daglig dosis  
Opti-MSM (Methylsulfonylmethan) 1000 mg
Trimetylglycin 100 mg
R-alfaliponsyre 25 mg
Svovlblanding (økologisk broccoli, hvidløg, savoykål, grønkål) 25 mg

Ingredienser

Methylsulfonylmethan (MSM), trimethylglycin, R-alphaliponsyre, broccoli (Brassica oleracea italica, hel plante), hvidløg (Allium sativum), savoykål (Brassica oleracea capitata), grønkål (Brassica oleracea sabellica), vegetabilsk kapsel, (hydroxypropylmethylcellulose), fyldstof (cellulose), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).

Dosering

To kapsler om dagen med eller uden mad, gerne før kl. 15. I tilfælde af synkebesvær kan kapslen skilles ad og indholdet drysses på mad eller i en drik, der indtages med det samme.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevres udenfor børns rækkevidde. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret, afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af varmekilde, i direkte sollys, eller i et fugtigt miljø. Beholderen skal lukkes tæt. Fremstillet i USA.

Kunde bedømmelser
 1. Mercola’s MSM
  Rating
  80%
  Det her er potent ! Et problem er den milde til hårde hovedpine man får hvis man har en del problemer i kroppen. Det ka’ med fordel anbefales at begynde langsomt, og trappe op.

  En ting jeg ikke kan lide.
  Der er et fyldstof der er 100% unødvendigt i dette produkt. “Silicon Dioxide”

  Produktet er fint uden dette. Og jeg har en fornemmelse at det ville virke bedre hvis ikke dette var i produktet. Især fordi Sulfat er et mineral der binder sig til andre ting.

  Man bliver klar i hoved af det her. Og man får også broccoli bøvs af produktet. Så det skal man også finde sig i.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Fantastisk produkt til min mave!
  Rating
  100%
  MSM er et fantastisk produkt, der reparerer min mave. Jeg har testet en del, men MSM ser ud til at være næsten det eneste, jeg skal spise sammen med enzymer, for at få en velfungerende mave.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 3. Birkepollenallergi er væk!
  Rating
  100%
  Jeg er så glad! Er blevet helt fri for min birkepollenallergi takket være denne MSM. Endelig kan jeg nyde foråret i fulde drag. Takket være dette produkt, har jeg også overvundet min tørre hud. Jeg skal ikke længere bruge penge på dyre cremer og olier. Vil anbefale dette produkt til venner og bekendte.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:MSM (Metylsulfunylmetan)
Din bedømmelse