MSM (Metylsulfunylmetan)

Rating:
100% of 100

MSM – Organisk svovl kaldes også skønhedsmineralet, fordi det fungerer som en komponent i kollagen, altså det protein, der opbygger bindevæv, muskler, knogler, hår, hud og negle. MSM er også vigtig for bindevæv og brusk.

Special Price 279 kr
Regular Price 289 kr
Pris pr. dag
9,3 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  60 kapsler
  Vejl. pris
  289 kr
  Portioner
  60
  Varenummer
  DM10075
  Stregkode
  8 13006 01500 4

MSM (Metylsulfunylmetan)

MSM (Methyl Sulfonyl Methane) er organisk svovl, som findes naturligt i kroppen og i den mad, du spiser. Svovl kaldes også for naturens "skønhedsmineral", fordi det menes at holde huden blød og ungdommelig og at bidrage til stærkt og sundt hår og negle. Svovl er nødvendigt for produktionen af ​​kollagen og keratin, som er det protein, der skal til for at styrke og vedligeholde hud, hår og negle. MSM giver derfor fleksibilitet, toning og styrke til muskler, led, hud, hår og negle. MSM er også vigtigt for bindevæv og bruskdannelse.

MSM er klassificeret som et af de mindst giftige stoffer, der findes, sammenligneligt med vand. Forskere skriver i tidsskriftet Nutrients, at MSM bruges til en række forskellige formål, hvor dets mest almindelige anvendelse er som et anti-inflammatorisk supplement. En række sundhedstilstande forbedres med MSM-tilskud, herunder inflammation, muskelsmerter, oxidativ stress og antioxidantkapacitet. Det er blevet grundigt undersøgt hos dyr såvel som i kliniske forsøg og eksperimenter på mennesker. MSM er generelt anerkendt som sikkert godkendt stof, og tolereres af de fleste individer i doser på op til fire gram dagligt, med få kendte og milde bivirkninger.

Dr. Stanley Jacob, medlem af Research Fellowship fra Harvard Medical School i USA og forsker ved Oregon Health Science University i USA, har forsket i MSM i over 30 år. Han mener, at MSM, som blandt andet er en del af kollagenprocessen, reducerer arvæv. Han mener endvidere, at MSM reducerer inflammation i kroppen.

Forskning offentliggjort i det internationalt anerkendte videnskabelige tidsskrift International Journal for Vitamin and Nutrition Research viser, at så lidt som et gram MSM om dagen reducerer visuelle tegn på hudens aldring, og at tre gram om dagen reducerer ansigtsrynker.

En dobbeltblind undersøgelse af MSM:s effekt på hår og negle viste, at 100% af dem, der fik MSM, viste øget og forbedret hårvækst sammenlignet med placebo. En anden dobbeltblind undersøgelse viste, at personer, der tog MSM, havde øget neglevækst og tykkere og stærkere negle. Det, der styrker hår og negle, styrker også huden.

Indhold per daglig dosis  
Opti-MSM (Methylsulfonylmethan) 1000 mg
Trimetylglycin 100 mg
R-alfaliponsyre 25 mg
Svovlblanding (økologisk broccoli, hvidløg, savoykål, grønkål) 25 mg

Ingredienser

Methylsulfonylmethan (MSM), trimethylglycin, R-alphaliponsyre, broccoli (Brassica oleracea italica, hel plante), hvidløg (Allium sativum), savoykål (Brassica oleracea capitata), grønkål (Brassica oleracea sabellica), vegetabilsk kapsel, (hydroxypropylmethylcellulose), fyldstof (cellulose), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).

Dosering

To kapsler om dagen med eller uden mad, gerne før kl. 15. I tilfælde af synkebesvær kan kapslen skilles ad og indholdet drysses på mad eller i en drik, der indtages med det samme.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevres udenfor børns rækkevidde. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret, afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af varmekilde, i direkte sollys, eller i et fugtigt miljø. Beholderen skal lukkes tæt. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:MSM (Metylsulfunylmetan)
Din bedømmelse
Kunde bedømmelser
 1. Fantastisk produkt til min mave!
  Produktbedømmelse
  100%
  MSM er et fantastisk produkt, der reparerer min mave. Jeg har testet en del, men MSM ser ud til at være næsten det eneste, jeg skal spise sammen med enzymer, for at få en velfungerende mave.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Birkepollenallergi er væk!
  Produktbedømmelse
  100%
  Jeg er så glad! Er blevet helt fri for min birkepollenallergi takket være denne MSM. Endelig kan jeg nyde foråret i fulde drag. Takket være dette produkt, har jeg også overvundet min tørre hud. Jeg skal ikke længere bruge penge på dyre cremer og olier. Vil anbefale dette produkt til venner og bekendte.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på