Ekstrakt af olivenblade

Olivenbladekstrakt er effektivt mod skadelige bakterier, vira og indeholder desuden kraftige antioxidanter med karforstærkende effekter og positive effekter på kolesterol og lever.

 • Absolut højeste kvalitet af olivenbladekstrakt
 • Fra oliventræsblade med 18 procent oleuropeiner
 • Har traditionelt været brugt til at styrke immunforsvaret
Special Price 279 kr
Regular Price 289 kr
Pris pr. dag
4,65 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  60 kapsler
  Vejl. pris
  289 kr
  Mærke
  Portioner
  60
  Varenummer
  SF763
  Stregkode
  693749763031

Ekstrakt af olivenblade

Olivenbladsekstrakter kommer fra olivenblade, og de indeholder blandt andet de bioaktive stoffer hydroxytyrosol, tyrosol og oleuropein (ligstrosid), der optages i tyndtarmen. Olivenbladekstrakt modvirker eller dræber flere skadelige bakterier i in vitro undersøgelser, herunder Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis og Streptococcus pyogenes men også Campylobacter i tyndtarmen, Helicobacter pylori, Klebsiella pneumoniae og Escherichia coli (E. coli). Forskning har også vist, at ekstrakt af hele olivenblade modvirker bakterier bedre, end de enkelte stoffer indeholdt i olivenblade gør, fordi stofferne virker i synergi med hinanden.

Forskning i reagensglas viser også, at olivenbladsekstrakt modvirker flere forskellige typer vira såsom herpesvirus (MRS), coxackievirus A21, parainfluenza 3 virus, pseudorabies virus, vesikulær stomatitis virus, encephalomyocarditis virus, Newcastle virus (GB), influenza A virus ( PR8), Sindb-vira og rotavirus, der forårsager diarré hos børn.

Olivenbladekstrakt indeholder kraftige antioxidanter. Fenoler i olivenbladekstrakt beskytter LDL-kolesterol mod oxidering og har også en gavnlig effekt på LDL, HLD og totalkolesterol. Fenoler i olivenbladekstrakt modvirker plak i blodkarrene. Olivenbladekstrakt ser også ud til at reducere forhøjet blodtryk. Olivenbladekstrakt ser også ud til at have en sund effekt på metabolismen af ​​glukose. Forskning på rotter med diabetes viser, at olivenbladsekstrakt reducerer risikoen for neurologiske smerter.

 • Olivenbladekstrakt har i forskning vist sig at modvirke solens skadelige effekter på huden gennem ekstraktets anti-inflammatoriske virkning på huden.
 • Olivenbladekstrakt har også vist sig at modvirke leverskader hos rotter, der har fået en kost for at påvirke leversundheden negativt.
 • Forskning i olivenbladekstrakt viser ingen signifikante negative bivirkninger doser på 1000 mg i otte uger.
 • Thorne Research olivenbladsekstrakt er standardiseret til 18% oleuropein.
Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Olivenbladekstrakt (Olea europaea) 500 mg *
L-leucin 40 mg *

Øvrige ingredienser

Hydroxypropylmethylcellulosekapsel (nåletræ), silica (klumpforebyggelse).

Dosering

1 kapsel 2–3 gange/dag.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA. Bør ikke tages af gravide eller ammende kvinder.

Write Your Own Review
Du anmelder:Ekstrakt af olivenblade
Din bedømmelse