Purple Defense

 • Indholder den fineste form for resveratrol
 • Bidrager til kardiovaskulær sundhed og mitokondriel sundhed
 • Beskytter mod frie radikaler og oxidativt stress
 • Bidrager til at opretholde normal vægt
 • Har udrensende effekt
Special Price 589 kr
Regular Price 599 kr
Pris pr. dag
6,54 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  90 kapsler
  Vejl. pris
  289 kr
  Portioner
  90
  Art.nr
  DM10038
  EAN
  813006011341

Purple Defense

Purple Defence er en velkomponeret råvareblanding af flere sundhedsgivende stoffer.

Resveratrol
Dr. Mercola mener, at resveratrol – en polyphenol i Purple Defence – beskytter mitokondrierne, altså cellens kraftcenter, der producerer energi, der kan lagres i form af ATP. Udover at bidrage til mitokondriernes sundhed har resveratrol også flere andre sunde effekter ifølge Dr. Mercola. Det beskytter mod frie radikaler, modvirker celleskader på DNA, bidrager til et sundt blodtryk og bidrager til hjertesundheden. Noami Whittels, forfatter til Glow 15, skriver, at resveratrol er hendes yndlingspolyfenol. Ikke kun fordi det beskytter kroppen mod betændelse og oxidation, men også fordi det gør huden smuk, modvirker rynker, tør hud og ru hud. Parkslide stilk og rod i Purple Defense siges at reducere menopausale symptomer.

I modsætning til mange andre antioxidanter kan resveratrol krydse blod-hjerne-barrieren og beskytte hjernevæv. Resveratrol er en vandopløselig antioxidant, der virker i blodet samt i væsken mellem cellerne og i væsken i cellerne. Andre vandopløselige antioxidanter er glutathion og C-vitamin. Kroppen har også brug for fedtopløselige antioxidanter, der beskytter cellemembraner. Eksempler på disse er vitamin A og E, beta-caroten og astaxanthin.

Solbærekstrakt
Solbærekstrakt indeholder quercetin og er desuden rig på anthocyaniner, som er stærke antioxidanter. Solbær bidrager også til at opretholde en god funktion i muskler og led og bidrager til smidige led. Solbær bidrager også til at opretholde en optimal funktion af ​nyrer og urinveje. Solbær anses også for at lette vægttab samt at bidrage til at opretholde en normal vægt. Solbær anses også for at hjælpe med at forbedre immunsystemet.

Vindruekerneekstrakt
Vindruekerneekstrakt er rig på antioxidanter, og ifølge Dr. Axe har druekerneekstrakt flere egenskaber: det menes at bekæmpe candida, bekæmpe urinvejsinfektion, bekæmpe svampeinfektionen Histoplasma capsulatum, bekæmpe fodsvamp og neglesvamp. Dr. Mercola bruger OxyPhyte til at producere druekerneekstrakt i Purple Defense.

Ekstrakt af drueskind
Vindrueskindsekstrakt er naturligt rig på trans-resveratrol og indeholder også andre antioxidanter, der beskytter cellerne. Tilsætning af drueskindsekstrakt har også vist sig at forbedre hudens elasticitet. Dr. Mercola bruger OxyPhyte til at producere drueskindsekstrakt i Purple Defense.

Blommeekstrakt
Blommeekstrakt reducerer blodsukkerniveauer og triglycerider i kroppen ifølge Dr. Axe.

Indhold per daglig dosis   % af RI
Solbærekstrakt 150 mg *
Vindruekerneekstrakt* 100 mg *
Ekstrakt af drueskind* 100 mg *
Blommeekstrakt* 50 mg *
Resveratrol fra parkslide (Polygonum cuspidatum)* 50 mg *

Ingredienser

Solbærekstrakt (Ribes nigrum), vindruekerneekstrakt (Vitis vinifera), drueskindsekstrakt (Vitis vinifera), blommeekstrakt (Prunus domestica), resveratrol fra parkslide (Polygonum cuspidatum), vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose)

*OxyPhyte er et varemærke tilhørende RFI, LLC.

Dosering

En kapsel per dag med eller uden mad.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevres udenfor børns rækkevidde. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret, afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af varmekilde, i direkte sollys, eller i et fugtigt miljø. Beholderen skal lukkes tæt. Fremstillet i USA. Bør ikke tages af gravide, da det indeholder Resveratrol.

Write Your Own Review
Du anmelder:Purple Defense
Din bedømmelse