Thyroid Strength

Rating:
100% of 100

Thyroid Strength fra MegaFood er et Whole Foods kosttilskud med mikronæringsstoffer, der bidrager til en normalt fungerende skjoldbruskkirtel. Produktet indeholder også L-tyrosin, hellig basilikum, ashwagandha, forskolin og Tang.

 • Med ashwagandha, der har adaptogene egenskaber og bidrager til kroppens evne til at håndtere stress
 • Med jod, der bidrager til en normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner
 • Indeholder L-tyrosin
Special Price 519 kr
Regular Price 529 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Vejl. pris
  599 kr
  Mærke
  Varenummer
  Thyroid-Strength-CONF
  Stregkode
  0 51494 20028 5

Thyroid Strength

Thyroid Strength fra MegaFood er et Whole Foods kosttilskud med mikronæringsstoffer, der bidrager til en normal skjoldbruskkirtelfunktion. Det indeholder blandt andet L-tyrosin, hellig basilikum, ashwagandha, forskolin og tang. Jod bidrager til en normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner, til en normal skjoldbruskkirtelfunktion og til normal energiomsætning. Selen bidrager til en normal skjoldbruskkirtelfunktion og til et normalt fungerende immunsystem. Zink hjælper med at bevare sund hud, hår, negle og normale slimhinder. Zink bidrager til normal syre-base balance. Kobber hjælper med at bevare normalt bindevæv og normalt fungerende nervesystem.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Jod 150 µg 100
Zink 8 mg 80
Selen 70 µg 127
Kobber 350 µg 35
L-Tyrosine 300 mg *
Hellig basilikum 250 mg *
Ashwagandha 250 mg *
Forskolin 150 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Fyldstof (cellulose), L-tyrosine, Ashwagandha (Withania somnifera, rodekstrakt, Sensoril®), hellig basilikum (Ocimum sanctum, blade), husk ris (Oryza sativa), forskolin (Coleus forskohlii, rodekstrakt), anti-klumpmiddel (silica), Saccharomyces cerevisiae, overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre), stabilisator (guargummi), zinkglycinat, kobberglycinat, jodglycinat, selenglycinat.

Dosering

2 tabletter om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter, og drysses på mad eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Thyroid Strength
Din bedømmelse
Kunde bedømmelser
 1. Hår og negle vokser!
  Produktbedømmelse
  100%
  Jeg tager Thyroid Strength og Ultra C-400. Produkterne virker på mig! Mine værdier er blevet bedre, og jeg har det meget bedre. Er mere opmærksom, og mærker at hår og negle vokser!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på