Wild Alaskan Sockeye Salmon – Omega 3

Rating:
100% of 100
 • Ekstremt ren Omega-3 fra vildtfanget laks fra Alaska
 • Uforandret og uopkoncentreret fiskeolie
 • Naturligt forhold af EPA og DHA
 • Indeholder naturligt D-vitamin, A-vitamin og astaxanthin
 • Meget lavt peroxidationsniveau selv efter produktionstidspunktet
 • Ingen kunstige stoffer, vitaminer eller mineraler er tilsat
 • Helt fri for fyldstoffer, farvestoffer og tilsætningsstoffer
 • Testet fri for tungmetaller, svamp, gær og bakterier
 • Indeholder ikke gluten, soja, mejeriprodukter, magnesiumstearat eller GMO
Special Price 279 kr
Regular Price 299 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
   • Køb mere spar mere
   • Køb 2 for 269 kr hver og spar 4%
   • Køb 3 for 259 kr hver og spar 7%
   • Køb 4 for 249 kr hver og spar 11%
  Størrelse
  90 kapsler
  Vejl. pris
  299 kr
  Portioner
  30
  Art.nr
  GREAT10007
  EAN
  7350131871066

Wild Alaskan Sockeye Salmon – Omega 3

Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega 3 er omega 3-olie af absolut højeste kvalitet fra vildfanget Sockeye-laks fisket i Alaskas uberørte og rene havvand. Vildfanget Sockeye-laks er naturligt rig på de vigtige omega-3-fedtsyrer EPA og DHA samt D-vitamin. Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega 3 indeholder også astaxanthin og A-vitamin. Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega 3 er den fineste fiskeolie med omega 3, vi har fundet på markedet. Sockeye-laksens kød er mørkerødt på grund af deres naturlige kost af krill og plankton, som indeholder et karotenoidpigment kaldet astaxantin. Denne kraftfulde forbindelse giver ikke kun en dyb farve, men fungerer også som en antioxidant.

Naturlig og uforandret fiskeolie

Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega 3 er uforandret og bevarer sin naturlige form uden overdreven bearbejdning. Der tilsættes ingen kunstige vitaminer eller mineraler i dette produkt, og det er især ikke opkoncentreret. Når fiskeolier er opkoncentreret, opstår der ofte problemer med peroxidation. Peroxidation er en proces, hvor fedtet i fiskeolien reagerer med ilt og danner peroxider. Dette kan ske, når olien udsættes for varme, lys eller langvarig opbevaring. Peroxider er skadelige forbindelser, der kan forårsage oxidativt stress i kroppen og føre til cellebeskadigelse. Opkoncentrerede fiskeolier har en unaturligt høj koncentration af fedtsyrer, hvilket øger risikoen for peroxidation, da der er flere fedtmolekyler, der kan reagere med ilt. Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega 3 er en naturlig fiskeolie, der indeholder en god forhold af EPA og DHA og som ikke er opkoncentreret.

Fiskeolie naturligt rig på D-vitamin og astaxanthin

Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega 3 er rig på naturligt forekommende vitamin D, som bidrager til at opretholde normal knoglestruktur, normale tænder, normal muskelfunktion og immunsystemets normale funktion. Derudover spiller D-vitamin en rolle i celledelingsprocessen og bidrager til normale calciumniveauer i blodet.

Vilde laks er de eneste fisk, der naturligt indeholder astaxanthin. Blandt vilde laksearter indeholder sockeye-laksen høje niveauer af astaxanthin og vitamin D3. Det naturlige astaxanthin i Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega 3 beskytter det mere effektivt mod oxidation end de svagere tokoferol-antioxidanter, der tilsættes i almindelige fiskeolier.

Ren og stabil omega 3-fiskeolie

Sockeye-laksen transporteres direkte fra båden til en dedikeret facilitet ved kysten, hvor laksen rengøres og olien fjernes, dybfryses og opbevares i syrefri, UV-bestandig emballage. Renere og mere stabil fiskeolie med hensyn til oxidation har vi ikke fundet på markedet. Oxiderede fiskeolier er usunde, da de kan indeholde høje niveauer af skadelige forbindelser som frie radikaler og oxiderede fedtsyrer. Disse stoffer kan forårsage inflammation og oxidativt stress i kroppen, hvilket igen kan føre til celleskader.

Omega 3-fiskeolie og sundhed

De langkædede omega 3-fedtsyrer er ekstremt vigtige for sundheden. DHA bidrager til at opretholde normal hjernefunktion og også til at opretholde normal synsevne. EPA og DHA bidrager til hjertets normale funktion.

Kan omega 3-fiskeolie gives til dyr?

Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega 3 kan også med fordel gives som et supplement til dyr som hunde og katte samt husdyr.

Bæredygtighed

Vilde Sockeye-laks fra Alaska tilbringer 3 år i havet, før de vender tilbage til ferskvandsfloder for at gyde. De fiskes med skånsomme drivgarn eller notfiskeri. Drivgarn som fiskemetode har lav miljøpåvirkning med minimal kontakt med havbunden. Størrelsen på fanget fisk kan bestemmes af maskestørrelsen, hvilket hjælper med at undgå at fange unge fisk. Notfiskeri i åbent vand betragtes generelt som en effektiv fiskemetode. Den har ingen kontakt med havbunden og kan have lave niveauer af bifangst, det vil sige utilsigtet fangst af uønskede arter. Fiskeriet af Alaskas Sockeye-laks er også certificeret efter to uafhængige standarder for bæredygtige fiskerier: RFM (Responsible Fisheries Management) og MSC (Marine Stewardship Council). I Alaskas delstatsforfatning er der også indskrevet en bæredygtighedsprincip for fiskeriet. I Alaska skal fiskeressourcerne bruges, udvikles og bevares efter princippet om bæredygtigt udbytte for at sikre, at de vilde Sockeye-laks er til stede i Alaskas farvande for kommende generationer. Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega 3 er den mest bæredygtige fiskeolie, vi har fundet på markedet.

Indhold pr. dagsdosis (3 softgels)   % af ADD*
Omega-3-olie fra vildtfanget Sockeye-laks fra Alaska 3000 mg *
Samlede Omega 3-fedtsyrer 630 mg *
af hvilken EPA 255 mg *
af hvilken DHA 216 mg *
Astaxanthin 17,7 µg *
Vitamin D 4,88 µg 98

ADD = Anbefalet Daglig Dosis, *ADD ikke bestemt

Ingredienser

Laksolie fra vildfanget Sockeye-laks fra Alaska (fisk), softgel-kapsler (fiskegelatine, glycerin, renset vand), antioxidant (naturlige tokoferoler).

Dosering

3 kapsler om dagen med eller uden mad.

Vær opmærksom på at:

Anbefalet dagsdosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for en varieret kost. Det er vigtigt med en varieret og balanceret kost og en sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller nær en varmekilde. Luk dåsen omhyggeligt. Fremstillet i USA. Softgel-kapslerne kan tygges i stykker af personer, der har svært ved at sluge hele kapsler. Indholdet smager lidt af fiskeolie, men ikke ubehageligt.

Kontraindikationer

Personer med arvelig blødersygdom bør ikke anvende Eskimo-3. Omega-3 fedtsyrer kan medføre en vis forlængelse af blødningstiden. Personer, der anvender blodfortyndende midler (Apecumarol, Warfarin) eller acetylsalicylsyre (Bamycor, Trombyl, Magnecyl m.fl.), bør derfor rådføre sig med en læge, inden behandling med Eskimo-3 påbegyndes.

Kunde bedømmelser
 1. Fem stjerner!
  Rating
  100%
  Rigtig god fiskeolie!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Wild Alaskan Sockeye Salmon – Omega 3
Din bedømmelse