Alpha-Lipoic Acid Alfa-Liponsyre

Alpha-Lipoic Acid er en antioxidant, der nemt absorberes og hurtigt omdannes til sin reducerede form i kroppens væv. Dette gør det unikt, da det har antioxidative egenskaber både i vandopløselige og fedtopløselige miljøer.

 • Kraftfuld antioxidant
 • Vand- og fedtopløselig
 • Høj biotilgængelighed
 • Fri for opløsningsmidler, konserveringsmidler, farvestoffer og genmodificerede stoffer
Special Price 369 kr
Regular Price 429 kr
Pris pr. dag
6,15 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  60 kapsler
  Vejl. pris
  429 kr
  Mærke
  Portioner
  60
  Varenummer
  SF797
  Stregkode
  693749797012

Alpha-Lipoic Acid Alfa-Liponsyre

Alfa-liponsyre, også kendt som tioktinsyre, er en biologisk antioxidant, der nemt absorberes og hurtigt omdannes til sin reducerede form i kroppens væv. Dette gør den unik, da den har antioxidative egenskaber i både vandopløselige og fedtopløselige miljøer. Alfa-liponsyre spiller en rolle i forebyggelse af glykation af proteiner og hæmmer enzymet aldose reduktase, hvilket igen forhindrer omdannelsen af glukose og galaktose til sorbitol. Akkumulering af sorbitol i øjets linser er en faktor, der kan føre til problemer med øjnene.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
A-liponsyre 300 mg *
L-Leucin 25 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

A-liponsyre, kapsel af hydroxypropylmethylcellulose (fra nåletræ), mikrokrystallinsk cellulose (stabilisator), calciumlaurat (kalciumsalt fra fedtsyre) (stabilisator), magnesiumcitrat, siliciumdioxid (fyldstof).

Dosering

1 kapsel 1-2 gange om dagen.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Alpha-Lipoic Acid Alfa-Liponsyre
Din bedømmelse