Astaxanthin

Astaxanthin er en af ​​verdens mest kraftfulde antioxidanter. Det kan fremvise betydeligt højere antioxidantkapacitet end E-vitamin, beta-caroten og C-vitamin.

 • Kan modvirke mange forskellige frie radikaler på samme tid
 • Beskytter både de fedtopløselige og vandopløselige dele af cellen
 • Kommer fra marine mikroalger, ikke-syntetisk astaxanthin
 • En ekstrem stabil astaxantin
Special Price 279 kr
Regular Price 289 kr
Pris pr. dag
9,3 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  30 kapsler
  Vejl. pris
  289 kr
  Portioner
  30
  Varenummer
  DM10059
  Stregkode
  813006013048

Astaxanthin

Astaxanthin er en af ​​verdens mest kraftfulde antioxidanter. Det kan fremvise en betydeligt højere antioxidantkapacitet end E-vitamin, beta-caroten og C-vitamin. Astaxanthin kan fremskaffes gennem svampe, syntetisk fremstillet eller via algen Haematococcus pluvialis. Godt Astaxanthin skal komme fra algen Haematococcus pluvialis og ikke være blevet udskilt fra algerne med opløsningsmidler som f.eks. hexan. Laks får sin lyserøde farve fra Astaxanthin; dog får opdrættet laks syntetisk astaxanthin, som kommer fra den petrokemiske industri. Det kan ikke anbefales.

Dr. Mercolas astaxanthin er den bedste og reneste, vi har fundet indtil videre. I det amerikanske skønhedsmagasin Allure (januar 2009) beskrives det, hvordan sangeren Madonna giver sin hud fugt, elasticitet og UV-beskyttelse ved at spise vildtfanget laks, som er rig på Astaxanthin (det er kun vildtfanget laks der er rig på Astaxanthin). Den kendte hudlæge Nicholas Perricone, som har optrådt i talkshows som Oprah og Access Hollywood, og som også har skrevet bogen Ageless Face, Ageless Mind, siger, at "Astaxanthin er en stjerne blandt anti-aging fødevarer". Han udtaler endvidere, at "Astaxanthin har vist sig at forbedre hudens kvalitet, elasticitet og reducere rynker. Det øger også udholdenhed og restitution under intens træning." Indtil videre har vi ikke fundet bedre Astaxanthin end den fra Dr. Mercola.

Dr. Mercolas Astaxanthin kommer fra algen Haematococcus pluvialis, som dyrkes i ferskvandskilder i Florida.

Indhold per daglig dosis   % af DRI
Astaxantin 4 mg *

DRI = Dagligt referenceintag
* DRI ikke fastsat

Ingredienser

Astaxanthin (Haematococcus pluvialis), gelatinekapsel (fisk), solsikkelecithin, økologisk olivenolie (Olea europaea), ekstrakt af rosmarinblade (Rosmarinus officinalis).

Dosering

En kapsel om dagen med eller uden mad.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevres udenfor børns rækkevidde. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret, afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af varmekilde, i direkte sollys, eller i et fugtigt miljø. Beholderen skal lukkes tæt. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Astaxanthin
Din bedømmelse