Baby & Me 2 Postnatal Multi

Rating:
100% of 100
 • Ægte Whole Foods vitaminer og mineraler af Raw Food kvalitet
 • Udviklet af en af USA's dygtigste læger, i forhold til viden om kvinder, og gravide kvinder
 • Laboratorietestet fri for gluten, mejeriprodukter, soja, GMO'er, glyphosat, pesticider, herbicider og magnesiumstearat
349 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Mærke
  Art.nr
  BABY-ME-CONF
  EAN
  0 51494 10428 6

Baby & Me 2 Postnatal Multi

Baby & Me 2 Postnatal Multi indeholder Whole Foods vitaminer og mineraler samt cholin, lutein og moringa i doser tilpasset kvinden der ammer. Cholin bidrager til normal homocystein omsætning, til et normalt fedtstofskifte og til at opretholde en normal leverfunktion hos den ammende kvinde. Produktet indeholder flere essentielle vitaminer og mineraler, der hjælper med at beskytte celler mod oxidativt stress og bidrager til et normalt immunsystem. Baby & Me 2 Postnatal Multi indeholder også mikronæringsstoffer, der bidrager til normal dannelse af neurotransmittere i hjernen, og som bidrager til en normal hud, hår og negle, der nogle gange kan være hårdt ramt i ammeperioden.

Baby & Me 2 Postnatal Multi indeholder moringa. Der er forskning, der ligger op til, at moringa forbedrer kvaliteten af modermælk, især proteinkvaliteten. Baby & Me 2 Postnatal Multi indeholder lutein. Forskning viser, at luteinniveauet stiger i modermælken, hvis den ammende kvinde indtager lutein. Det er xanthophyll carotenoid, der normalt findes i frugt og grøntsager, og som ifølge forskning kan beskytte det voksende barn, samt forbedre øjen- og hjerneudviklingen.

Baby & Me 2 Postnatal Multi indeholder desuden vitamin B12, der hjælper med at reducere træthed og udmattelse, vitamin B6, der hjælper med at regulere hormonel aktivitet, krom, der hjælper med at opretholde normale blodsukkerniveauer, zink der bidrager til et normalt immunsystem, og mange flere vitaminer og mineraler.

Baby & Me 2 Postnatal Multi er udviklet af Dr. Tieraona Lowdog. Med sin lægeuddannelse som udgangspunkt har hun studeret bla. integrativ medicin, kosttilskud og kvinders sundhed. Hun har også siddet i bestyrelsen for U.S. Pharmacopeial Convention (USP), en videnskabelig organisation, der sætter standarden for fremstilling af lægemidler og kosttilskud over hele verden. Tieraona blev udnævnt af præsident Bill Clinton til Det Hvide Hus' kommission for komplementær og alternativ medicin og fungerer også som rådgiver for National Institute's of Health, det amerikanske agentur for biomedicinsk og sundhedsrelateret forskning. Hun har skrevet flere videnskabelige artikler, og også lærebøger.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Vitamin A (betakaroten) 675 µg RE 94
Vitamin C (askorbinsyre) 100 mg 125
Vitamin D3 (600 IE) 25 µg 500
Vitamin E 19 mg α-TE 158
Vitamin K (Vitamin K1 och K2) 105 µg 140
Vitamin B1 1,4 mg 127
Vitamin B2 1,6 mg 114
Niacin 17 mg NE 106
Vitamin B6 (Pyridoxal-5′-fosfat) 2 mg 143
Folsyre (Kalcium-L-metylfolat) 294 µg 147
Vitamin B12 (Metylkobalamin) 2,8 µg 112
Biotin 35 µg 70
Pantotensyre 7 mg 117
Jern 9 mg 64
Jod 290 µg 193
Zink 12 mg 120
Selen 70 µg 127
Kobber 1300 µg 130
Mangan 2,6 mg 130
GTF Krom 50 µg 125
Molybdæn 45 µg 90
Bor 15 µg *
Lutein 2 mg *
Kolin 200 mg *
Moringa 500 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Moringa (Moringa oleifera, blad), kolinbitartrat, brune ris (Oryza sativa), vitamin C, Saccharomyces cerevisiae, anti-klumpmiddel (silica), zinkglycinat, fyldstof (cellulose), appelsin (Citrus sinensis), overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre), jernglycinat, vitamin E, gulerod (Daucus sativa), niacin, vitamin A (betakaroten), pantotensyre, vitamin B6 (Pyridoxal-5′-fosfat), lutein, broccoli (Brassica oleracea italica), vitamin B2 (Riboflavin-5′-natriumfosfat), hvidkål (Brassica oleracea capitata), manganglycinat, antioxidationsmidler (ascorbylpalmitat), vitamin B1, blandede carotenoider, folsyre (kalcium-L-metylfolat), kobberglycinat, biotin, borglycinat, jodglycinat, kromglycinat, vitamin K1, vitamin K2, selenglycinat, vitamin D3, molybdenglycinat, vitamin B12 (metylkobalamin).

Dosering

2 tabletter om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter, og drysses på mad eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Kunde bedømmelser
 1. Hjalp med min brystmælk!
  Rating
  100%
  Har virkelig bemærket forskellen med jeres produkter! Jeg var uden Baby & Me Postnatal i godt en uge, og der faldt modermælken markant.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Hjalp med min brystmælk!
  Rating
  100%
  Har virkelig bemærket forskellen med jeres produkter! Jeg var uden Baby & Me Postnatal i godt en uge, og der faldt modermælken markant.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 3. Hjalp med min brystmælk!
  Rating
  100%
  Har virkelig bemærket forskellen med jeres produkter! Jeg var uden Baby & Me Postnatal i godt en uge, og der faldt modermælken markant.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Baby & Me 2 Postnatal Multi
Din bedømmelse