Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline

 • Med DHA fra kontrollerede alger
 • Udviklet af en af USA's dygtigste læger, i forhold til viden om kvinder, og gravide kvinder
 • Laboratorietestet fri for gluten, mejeriprodukter, soja, GMO'er, glyphosat, pesticider, herbicider og magnesiumstearat
459 kr
Pris pr. dag
15,3 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  60 kapsler
  Vejl. pris
  459 kr
  Mærke
  Portioner
  30
  Art.nr
  10429
  EAN
  0 51494 10429 3

Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline

Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline indeholder to ekstremt vigtige stoffer til dem, der ønsker at blive gravide, er gravide eller som ammer.

Docosaheexeansyre (DHA) er den længste og vigtigste omega 3 fedtsyre. DHA er kendt for at hjælpe med til at bevare en normal hjernefunktion, men også fordi det hjælper til med at bevare et normalt syn. Forskning viser, at gravide kvinder, der modtager tilskud af DHA, reducerer risikoen for for tidligt fødte babyer og reducerer risikoen for at føde babyer med for lav vægt. Forskning viser også, at mange gravide lider af mangel på DHA under graviditeten. Forskere skriver desuden, at flere undersøgelser har vist, at EPA og DHA er vigtige for korrekt fosterudvikling, herunder neuronal, retinal og immunfunktionen. EPA og DHA kan påvirke mange aspekter af den kardiovaskulære funktion, inklusive inflammatoriske tilstande.

Vigtigheden af at sikre tilstrækkeligt cholinindtag under graviditeten bliver mere og mere essentiel. Cholin bidrager til normal homocystein forbrænding, normalt fedtstofskifte, og til at opretholde en normal leverfunktion. Forskning viser også, at cholin i sidste trimester af graviditeten forbedrer den hastighed, hvormed hjernen omsætter information hos spædbørn. Derudover kan moderens indtagelse af Cholin, under graviditeten, føre til kognitive fordele for barnet, i dets senere år, viser forskning. Forskere skriver, at cholin er afgørende for en række fysiologiske processer i prænatalperioden. Cholin spiller en vigtig rolle i membran biosyntese og i vævsudvidelse, i neurotransmissioner og hjerneudvikling, samt i methylgruppedonation og genekspression i fosteret. Undersøgelser hos både dyr og mennesker har vist, at hvis moderens kost suppleres med cholin, så forbedres flere graviditetsresultater, og der opnås beskyttelse mod visse nerve- og stofskifte skader hos fosteret. I USA indtager de fleste gravide kvinder ikke nok anbefalet Cholin, og forskere skriver, at "de sandsynligvis ville drage fordel af at øge deres cholin indtag gennem kosten og / eller via komplementære tilgange."

Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline er udviklet af Dr. Tieraona Lowdog. Med sin lægeuddannelse som udgangspunkt har hun studeret bla. integrativ medicin, kosttilskud og kvinders sundhed. Hun har også siddet i bestyrelsen for U.S. Pharmacopeial Convention (USP), en videnskabelig organisation, der sætter standarden for fremstilling af lægemidler og kosttilskud over hele verden. Tieraona blev udnævnt af præsident Bill Clinton til Det Hvide Hus' kommission for komplementær og alternativ medicin og fungerer også som rådgiver for National Institute's of Health, det amerikanske agentur for biomedicinsk og sundhedsrelateret forskning. Hun har skrevet flere videnskabelige artikler, og også lærebøger.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Cholin 160 mg *
Omega-3, DHA (vegan) 250 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Dokosahexaensyra (DHA från Schizochytrium), kolinbitartrat, MCT-olja, fyllnadsmedel (cellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), solrosolja, antioxidationsmedel (E-vitamin, rosmarinextrakt), mono- och diglycerider, vegetabilisk kapsel (cellulosa).

Dosering

1 kapsel om dagen i forbindelse med et måltid. I tilfælde af synkebesvær kan kapslen skilles ad, og indholdet drysses på kold mad eller i kolde drikke. Indtages med det samme.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline
Din bedømmelse