Baby & Me 2 Prenatal Multi

Rating:
100% of 100
 • Ægte Whole Foods vitaminer og mineraler af Raw Foods kvalitet
 • Udviklet af en af USA's dygtigste læger, i forhold til viden om kvinder, og gravide kvinder
 • Laboratorietestet fri for gluten, mejeriprodukter, soja, GMO'er, glyphosat, pesticider, herbicider og magnesiumstearat
349 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Vejl. pris
  399 kr
  Mærke
  Art.nr
  BABY-ME-2
  EAN
  0 51494 10314 2

Baby & Me 2 Prenatal Multi

Baby & Me 2 Prenatal Multi indeholder Whole Foods vitaminer og mineraler samt cholin i doser tilpasset den prægravide og gravide. Cholin bidrager til normal homocystein forbrænding, til normalt fedtstofskifte og til at opretholde en normal leverfunktion. Produktet indeholder blandt andet selen, der hjælper med at beskytte celler mod oxidativt stress, pantothensyre, der bidrager til den normale syntese og omsætning af steroidhormoner, D-vitamin og visse neurotransmittere.

Baby & Me 2 Prenatal Multi indeholder også vitamin B12, som hjælper med at reducere træthed og udmattelse, vitamin B6, som hjælper med at regulere hormonel aktivitet, krom, som hjælper med at opretholde et normalt blodsukkerniveau, zink der bidrager til normal fertilitet og de reproduktive evner, samt mange flere vitaminer og mineraler. Baby & Me 2 Prenatal Multi indeholder også den aktive form for folinsyre, methylfolat, der bidrager til vævsvækst hos gravide kvinder. Baby & Me 2 Prenatal Multi bidrager med de cofaktorer, der er nødvendige for en optimal optagelse i kroppen.

Baby & Me 2 Prenatal Multi er udviklet af Dr. Tieraona Lowdog. Med sin lægeuddannelse som udgangspunkt har hun studeret bla. integrativ medicin, kosttilskud og kvinders sundhed. Hun har også siddet i bestyrelsen for U.S. Pharmacopeial Convention (USP), en videnskabelig organisation, der sætter standarden for fremstilling af lægemidler og kosttilskud over hele verden. Tieraona blev udnævnt af præsident Bill Clinton til Det Hvide Hus' kommission for komplementær og alternativ medicin og fungerer også som rådgiver for National Institute's of Health, det amerikanske agentur for biomedicinsk og sundhedsrelateret forskning. Hun har skrevet flere videnskabelige artikler, og også lærebøger.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Vitamin A (betakaroten) 750 µg RE 94
Vitamin C (askorbinsyre) 100 mg 125
Vitamin D3 (600 IE) 15 µg 300
Vitamin E 20 mg α-TE 167
Vitamin K (Vitamin K1 och K2) 90 µg 120
Vitamin B1 1,5 mg 136
Vitamin B2 1,7 mg 121
Niacin 20 mg NE 125
Vitamin B6 (Pyridoxal-5′-fosfat) 8 mg 571
Folsyre (Kalcium-L-metylfolat) 600 µg 300
Vitamin B12 (Metylkobalamin) 8 µg 320
Biotin 300 µg 600
Pantotensyre 10 mg 167
Jern 18 mg 129
Jod 150 µg 100
Zink 15 mg 150
Selen 50 µg 91
Kobber 200 µg 20
Mangan 1 mg 50
GTF Krom 50 µg 125
Molybdæn 10 µg 20
Kolin 300 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Cholinbitartrat, brune ris (Oryza sativa), vitamin C, Saccharomyces cerevisiae, anti-klumpmiddel (silica), zinkglycinat, fyldstof (cellulose), appelsin (Citrus sinensis), overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre), jernglycinat, vitamin E, gulerod (Daucus sativa), niacin, vitamin A (betakaroten), pantotensyra, vitamin B6 (Pyridoxal-5′-fosfat), broccoli (Brassica oleracea italica), vitamin B2 (Riboflavin-5′-natriumfosfat), hvidkål (Brassica oleracea capitata), manganglycinat, antioxidationsmidler (ascorbylpalmitat), vitamin B1, blandede carotenoider, folsyre (kalcium-L-metylfolat), kobberglycinat, biotin, jodglycinat, kromglycinat, vitamin K1, vitamin K2, selenglycinat, vitamin D3, molybdenglycinat, vitamin B12 (metylkobalamin).

Dosering

2 tabletter om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter, og drysses på mad eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Kunde bedømmelser
 1. Virker
  Rating
  100%
  Jeg spiste dem først sporadisk i den første halvdel af graviditeten. Men da HB dykkede til 119 i midten, tog jeg to om dagen (som man burde) HB steg for hvert besøg. Nu i uge 33 har jeg 133.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Det bedste!
  Rating
  100%
  Spiste disse før jeg tænkte på at blive gravid. Gravid og amning konstant i tre år!
  Er i en alder tæt på 40, blev gravid i første forsøg med begge børn. Har aldrig haft nogen skavanker under graviditeten, tabte knap nok hår efter amning og har en to-årig + baby som er meget sund og knap har været forkølet, inklusive mig selv.
  Det kan ikke kun være "held"...? Har kombineret dem med probiotika, jerntabletter og D-vitamin fra Innate. Anbefales til alle, der ønsker at få en baby

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 3. Så tilfreds!
  Rating
  100%
  Endelig et kosttilskud med naturlige ingredienser. Elsker Innate, der ikke bruger kunstige produkter. Har brugt både under graviditet, og nu under amning, og haft gode værdier gennem hele graviditeten uden jernmangel. Kan varmt anbefale til alle, der planlægger at blive gravide, er gravide eller ammende!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 4. Godt tilskud!
  Rating
  100%
  Jeg spiste dem under mine to graviditeter og under amning. Min jernværdi var stor begge gange, og jeg spiste ingen ekstra kosttilskud, som dem på MVC mente, jeg skulle tage, før de så min værdi.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 5. Det bedste
  Rating
  100%
  Spiste dette under graviditeten og under amning. Jeg havde ingen problemer under graviditeten. Gode ​​jernværdier, løs i maven fra start og stadigvæk vågen, ingen problemer med blodsukkeret.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 6. Det bedste!
  Rating
  100%
  Jeg er lige blevet færdig med den første krukke, jeg føler og har det så meget bedre i min krop. Vil fortsætte med baby og mig. Det, der tiltrak mig at prøve var, at det er så rene ingredienser.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 7. Det bedste!!
  Rating
  100%
  Det bedste kosttilskud du kan spise før, under og efter graviditeten, så længe du ammer.
  Havde store værdier gennem 1,5 graviditeter (indtil videre) og gennem 18 måneders amning.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Baby & Me 2 Prenatal Multi
Din bedømmelse