Baby & Me 2 Prenatal Probiotic + Prebiotic

 • Specialudviklet produkt til prægravide, gravide, og ammende kvinder
 • 30 milliarder gavnlige tarmbakterier pr. daglig dosis
 • 14 ikke-konkurrerende stammer pr. kapsel Lactobacillus rhamnosus (HN001)
 • Laboratorietestet fri for gluten, mejeriprodukter, soja, GMO'er, glyphosat, pesticider, herbicider og magnesiumstearat
519 kr
Pris pr. dag
17,3 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  60 kapsler
  Vejl. pris
  519 kr
  Mærke
  Portioner
  30
  Art.nr
  10027
  EAN
  051494100271

Baby & Me 2 Prenatal Probiotic + Prebiotic

Baby & Me 2 Prenatal Probiotic + Prebiotic er et probiotisk supplement, der indeholder 30 milliarder levende mælkesyrebakterier fra 14 forskellige stammer, samt ingefærrod og mælkebøtterod. Det er specielt fremstillet til den prægravide, gravide og ammende kvinde. Bakteriekulturerne i Baby & Me 2 Prenatal Probiotic + Prebiotic er for kroppen velkendte mælkesyrebakterier, der forekommer naturligt i tarmfloraen.

Baby & Me 2 Prenatal Probiotic + Prebiotic indeholder også ingefær, mælkebøtte rose, og rødbeder tørret med refractance window drying, den mest skånsomme tørringsmetode, der findes i dag. Ingefær er inkluderet for at berolige nervøse maver samt for at understøtte en god fordøjelse. Mælkebøtte rod og rødbeder er en vigtig bestanddel i at fremme et godt miljø i tarmene hos den gravide og ammende kvinde.

Mælkesyrebakterier er en del af den normale tarmflora, og regnes for at være blandt de gode tarmbakterier. Baby & Me 2 Prenatal Probiotic + Prebiotic Women er et probiotikum, der bør anvendes før graviditet, under graviditet og i hele laktationsperioden.

Det der gør Baby & Me 2 Prenatal Probiotic + Prebiotic anbefalelsesværdigt til den præ-gravide, gravide og ammende kvinde er at nogle af de 30 milliarder bakterier kommer fra stammen Lactobacillus rhamnosus (HN001).

Der er forskning, der har vist at Lactobacillus rhamnosus (HN001) har en god effekt på en kvindes psykiske velbefindende i forbindelse med nedstemthed relateret til graviditet og den postnatale periode. Forskning viser, at kvinder, der fik Lactobacillus rhamnosus (HN001), havde signifikant mindre nedstemthed og angst.

Forskning viser, at indtagelse af Lactobacillus rhamnosus (HN001) under graviditeten og i løbet af 6-måneders ammeperiode reducerer risikoen for, at barnet udvikler eksem op til seksårsalderen, betydeligt.

Forskning viser, at risikoen for at udvikle højt blodsukker falder hos kvinder med en historie af højt blodsukker og hos ældre kvinder, der indtager Lactobacillus rhamnosus (HN001).

Forskning viser også, at lactobacillus rhamnosus HN001 reducerer risikoen for bakteriel vaginose, dvs. overvækst af uønskede bakterier i kønsområdet. Alle stammer i Baby & Me 2 Prenatal Probiotic + Prebiotic er en del af den normale tarmflora for gravide, og stammerne regnes for at være iblandt de gode tarmbakterier.

Et gennemsnitligt menneske har ca. 1 x 1014 mikroorganismer i fordøjelseskanalen. Det er mere end ti gange så mange celler som der er i kroppen. Vi indeholder således et antal fremmede bakterier der er større end antallet af vores egne celler, og tarmfloraens sundhed er vigtig for den generelle tilstand. IBS, irriteret tyktarm, er en af de mest almindelige tarmsygdomme i verden. Øget utæthed i tarmen, og unormal tarmflora kan føre til øget aktivering af tarmens immunsystem, hvilket igen kan være forbundet med IBS. En god tarmflora er ekstra vigtig under graviditeten, fordi graviditeten påvirker tarmfloraen, hvilket kan have langsigtede konsekvenser for både mor og barn, viser forskning.

Indtagelse af en række forskellige probiotiske kulturer, det vil sige probiotiske stammer, er positivt, da de har forskellige egenskaber og trives forskelligt i de forskellige surhedsmiljøer, der findes i vores mave-tarmkanal. Tarmslimhinden fornyes løbende og har behov for gode mælkesyrebakterier.

Stammerne af Baby & Me 2 Prenatal Probiotic + Prebiotic er en del af den normale tarmflora og regnes for at være blandt de gode tarmbakterier. Baby & Me 2 Prænatal Probiotisk + Præbiotisk er probiotika designet til at blive brugt i hele graviditets- og ammeperioden, men også 3-4 måneder før du planlægger at blive gravid. Probiotika skal tages sammen med mad og opbevares i køleskabet. Baby & Me 2 Prenatal Probiotic + Prebiotic er også meget velegnet, hvis du skal spise antibiotika under graviditet eller amning, dels for tarmfloraen, men også for floraen i kønsområdet.

Indhold pr. dagsdosis  
Mælkesyrebakterier (14 forskellige stammer) 30 milliarder
Ingefær 230 mg
Mælkebøtte 230 mg
Rødbede 150 mg

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Fyldstof (cellulose), Ingefær rod (Zingiber officinale), mælkebøtte rod (Taraxacum officinale), rødbede (Beta vulgaris), fyldstof (kalciumlaurat), anti-klumpmiddel (silica), Lactobacillus rhamnosus (HN001), Lactobacillus rhamnosus (SD-5217), Bifidobacterium lactis (SD-5219), Lactobacillus acidophilus (SD-5212), Lactobacillus bulgaricus (SD6833), Bifidobacterium longum (SD-5588), Bifidobacterium bifidum (SD-6575), Lactobacillus brevis (SD-5214), Lactobacillus gasseri (SD-5585), Bifidobacterium infantis (SD-6720), Streptococcus thermophilus (SD-5207), Lactobacillus casei (SD-5213), Lactobacillus salivarius (SD-5208), Lactobacillus plantarum (SD-5209), Lactococcus lactis (SD-5584), vegetabilsk kapsel (cellulosa).

Dosering

2 kapsler om dagen i forbindelse med et måltid. I tilfælde af synkebesvær kan kapslen skilles ad, og indholdet drysses på kold mad eller i kolde drikke. Indtages med det samme.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Baby & Me 2 Prenatal Probiotic + Prebiotic
Din bedømmelse