Balanced B Complex

Rating:
100% of 100
 • Ægte Whole Food vitaminer af Raw Food kvalitet
 • Alle otte B-vitaminer
 • Laboratorietestet fri for gluten, mejeriprodukter, soja, GMO'er, glyphosat, pesticider, herbicider og magnesiumstearat
349 kr
Pris pr. dag
3,88 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  90 tabletter
  Vejl. pris
  349 kr
  Mærke
  Portioner
  90
  Art.nr
  10166
  EAN
  0 51494 10166 7

Balanced B Complex

Balanced B Complex er et velafbalanceret Whole Food kosttilskud med alle otte B-vitaminer i Whole Food form. Balanced B Complex gør det nemt for dig at få alle de B-vitaminer, du har brug for, i de rigtige doser.

B-vitaminer opfylder mange vigtige funktioner i kroppen. De hjælper med at bevare en normal hud og et normalt syn. Derudover hjælper de med at beskytte celler mod oxidativt stress og reducerer træthed og udmattelse. Balanced B Complex bidrager også til normal energiomsætning og til et normalt fungerende nervesystem samt til en god omsætning af Jern. Derudover er B-vitaminerne gode for det psykiske velbefindende, og til at opretholde normale slimhinder, hvilket er vigtigt for et godt immunsystem. Balanced B Complex bidrager til normal cysteinsyntese, til normal homoncysteinomsætning, til en normal energiomsætning, til et normalt fungerende immunsystem og til at regulere hormonaktivitet. Derudover bidrager Balanced B Complex til den normale dannelse af røde blodlegemer og til den normale protein- og glykogenomsætning samt til en normal hjertefunktion.

Balanceret B-kompleks bidrager yderligere til vævsvækst hos gravide kvinder, til normal aminosyresyntese, til normal dannelse af blod, og til normal homocysteinmetabolisme og spiller en vigtig rolle i celledelingsprocessen.

Derudover bidrager biotinindholdet i Balanced B Complex til en normal omsætning af makronæringsstoffer, til vedligeholdelse af sundt hår, til vedligeholdelse af normale slimhinder og til at bevare en sund hud. Pantothensyre bidrager til balanceret mental ydeevne samt til normal syntese og omsætning af steroidhormoner, D-vitamin og til visse neurotransmittere.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Vitamin B1 (tiamin) 9 mg 818
Vitamin B2 (riboflavin) 4 mg 286
Niacin (vitamin B3) 45 mg NE 281
Vitamin B6 (pyridoxin) 10 mg 714
Folsyre (kalcium-L-metylfolat) 240 µg 120
Vitamin B12 (metylkobalamin) 50 µg 2000
Biotin 30 µg 60
Pantotensyre (vitamin B5) 45 mg 750
Grønkål 125 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Brune ris (Oryza sativa), fyldstof (cellulose), grønkålblade (Brassica oleracea sabellica), pantotensyre, Saccharomyces cerevisiae, niacin, anti-klumpmiddel (silica), overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre), vitamin B1, vitamin B6, vitamin B2, broccoli (Brassica oleracea), folsyre, vitamin B12, biotin.

Dosering

1 tablet om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter, og drysses på mad eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Kunde bedømmelser
 1. Fantastiske B-vitaminer!
  Rating
  100%
  Jeg har spist jeres B-vitamin i flere år nu og kan ikke undvære det. Bliver træt og lidt nedstemt uden det.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Balanced B Complex
Din bedømmelse