Benbuillon Premium – ØKO

Økologisk Benbuillon Premium er lavet af de absolut fineste råvarer fra svensk KRAV-certificeret kvæg. Økologisk Benbuillon Premium er både økologisk og KRAV-certificeret og kommer fra dyr, der er opdrættet på 100% græs og urter. De får 0% kornfoder (soja, hvede, majs).

 • Benbuillon fra svensk græssende og økologisk opdrættet kvæg
 • Fra kør som er opdrættet på 100% græs og 0% kornfoder
 • Helt fri for antibiotika, væksthormoner og pesticider
 • 84% collagen og biotilgængelige proteiner
 • Fri for emulgatorer og laboratorietestet for tungmetaller
 • 0% sukker
Special Price 459 kr
Regular Price 499 kr
Pris pr. dag
5,51 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  500 g
  Vejl. pris
  499 kr
  Portioner
  30
  Varenummer
  NK33181
  Stregkode
  7 350133 601708

Benbuillon Premium – ØKO

Økologisk Benbuillon Premium er lavet af de absolut fineste råvarer fra svensk KRAV-certificeret kvæg. Økologisk Benbuillon Premium er både økologisk og KRAV-certificeret og kommer fra dyr, der er opdrættet på 100% græs og urter. De får 0% kornfoder (soja, hvede, majs). Økologisk Benbuillon Premium indeholder ingen tilsætningsstoffer, fyldstoffer, bindemidler eller emulgatorer. Økologisk Benbuillon Premium er certificeret som et Ægte Produkt for dets renhed og høje kvalitet.

Hvordan tager jeg benbuillon?

Økologisk Benbuillon Premium er perfekt i smoothies og som proteinpulver i shakes, men kan også bruges i supper og i bagning. Økologisk Benbuillon Premium bruges også med fordel til at øge protein- og collagenindholdet i pandekager og vafler. Økologisk Benbuillon Premium indeholder absolut ingen emulgatorer, så du skal muligvis blande lidt ekstra, når du forbereder.

Benbuillon indeholder meget collagen

Økologisk Benbuillon Premium er ekstremt rig på collagen. Det er en vigtig ingrediens i hud, hår, negle og led. Kroppens naturlige evne til at danne collagen falder fra 25-års alderen. Ønsker du at optimere din krops dannelse af collagen, anbefaler vi Økologisk Benbuillon Premium sammen med Silica Collagen Builder - Kisel Collagen og C-Vitamin. C-vitamin er nødvendig for normal dannelse af collagen. Skønheds- og anti-aging-kure.

Hvordan fremstilles benbuillon?

Marvknogler og collagenrige knogler fra svensk græsset, økologisk og KRAV-certificeret kvæg bruges til at fremstille Økologisk Benbuillon Premium. Disse får lov at simre forsigtigt i filtreret vand i cirka 72 timer. Derefter tilbliver en nærende knoglebouillon rig på collagen og mineraler. Det tørres til et nærende pulver.

Indhold per 100 g per 12 g
Energi 420 kcal/1770 kJ 50,4 kcal/212,4 kJ
Protein 95 g 11,4 g
heraf collagen 84,0 g 10,1 g
Fedt 2,0 g 0,24 g
heraf mættet 0,8 g 0,10 g
Kulhydrater 1,0 g 0,12 g
heraf sukkerarter 0,0 g 0,0 g
Salt (ikke tilsat) 2 g 0,24 g

DRI = Dagligt referenceindtag
* DRI ikke fastlagt

Ingredienser

Benbuillonpulvr* udelukkende fra græssende dyr
*Økologisk ingrediens.

Dosering

1-2 spsk i enhver mængde væske. 2 store spiseskefulde er cirka 12 gram knoglebouillonpulver. Økologisk Benbuillon Premium indeholder ikke emulgatorer, så du skal muligvis blande lidt ekstra, når du forbereder.

Bemærk

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i Sverige.

Write Your Own Review
Du anmelder:Benbuillon Premium – ØKO
Din bedømmelse