Blue Blockers Optic Pro

Måske de bedste Blue Blockers på markedet – briller, der blokerer blåt lys. Blue Blockers Optic Pro blokerer 99,43% af alt blåt lys fra mobiltelefoner, tablets, tv-skærme, computerskærme, samt almindeligt lys og lysstofrør. Blåt lys ned-regulerer hjernens produktion af melatonin, et hormon, der er helt afgørende for at få en god nats søvn. Uden tilstrækkelig melatonin er det næsten umuligt at sove godt.

 • Blue Blockers blokerer 99,43% af blåt lys
 • Bidrager både til at falde i søvn, og til en bedre søvn
 • Brudsikkert brilleglas
 • Stel og brilleglas vejer kun 23 gram
 • Stellet sidder godt fast på næsen uden at genere
 • 100 % nedbrydeligt FSC-certifieret brilleetui
Special Price 349 kr
Regular Price 379 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt fra 599 kr
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  1 stk
  Vejl. pris
  379 kr
  Varenummer
  GREAT20004
  Stregkode
  7350131872032

Blue Blockers Optic Pro

Hvorfor bruge briller som blokerer blåt lys?

Når øjnene udsætttes for kunstigt blåt lys om aftenen, påvirker det søvnkvaliteten, og også risikoen for søvnløshed. Mobiltelefoner, tablets, tv-skærme, computerskærme og endda almindelige lys og lysstofrør udsender blåt lys. Denne type lys ned-regulerer hjernens produktion af melatonin, et hormon, der er helt afgørende for at få en god nats søvn. Uden tilstrækkelig melatonin produktion, er det næsten umuligt at sove godt. Ifølge videnskabelig forskning er den effektive søvn og søvnkvalitet mærkbart bedre for personer der benytter briller der bloker blåt lys, og forsøgsgrupper iført briller, der blokerer blåt lys, oplever en betydelig forbedring i søvnkvaliteten sammenlignet med kontrolgrupper, der ikke bærer briller der blokerer blåt lys. Udsættelse for for store mængder blåt lys kan, udover at påvirke evnen til at falde i søvn, også føre til varme og tørre kløende øjne, øjenspændinger og hovedpine. Blåt lys menes også at påvirke kroppens stresshormoner negativt.

Hvorfor skal jeg vælge Blue Blockers Optic Pro?

Blue Blockers Optic Pro med det specielle brilleglas blokerer 99,43% af alt blåt lys fra mobiltelefoner, tablets, tv-skærme, computerskærme og endda almindeligt lys. Det er et af de bedste special fremstillede brilleglas, vi er stødt på til at blokere blåt lys. Stel og brilleglas vejer kun 23 gram. Brilleglasset er også brudsikkert mod granatsplinter. Stellet sidder pænt på næsen, og brillestængerne glider ikke af ørerne. Blue Blockers Optic Pro bidrager til markant bedre søvn og til selve indsovningen. Forskning viser, at søvneffektiviteten og søvn latenstid (tid det tager at falde i søvn) er betydeligt bedre for personer med Blue Blockers Optic Pro briller.

Blue Blockers Optic Pro fås i en 100% nedbrydelig FSC-certificeret kasse. FSC står for Forest Stewardship Council, en organisation, der arbejder for at fremme praksis med bæredygtigt skovbrug over hele verden. Kassen er 100% biologisk nedbrydelig.

Hvordan skal jeg bruge Blue Blockers Optic Pro?

Brug Blue Blockers Optic Pro 2-3 timer før du går i seng om aftenen. Tag dem ikke af, før du slukker for alle lysene og går i seng. Hvis du skal kigge på din telefon, før du falder i søvn eller midt om natten, skal du tænde for Blue Blockers Optic Pro på forhånd for at reducere risikoen for ikke at falde i søvn eller sove dårligt. Brillerne må ikke bruges ved kørsel.

Hvad er blåt lys?

Bølgelængden af lys måles i nanometer (nm), og hvert bølgelængdeområde har sin egen farve. Jo kortere bølgelængde, jo mere energi indeholder lyset. Blåt lys spænder fra ca. 380-500 nm. Naturligt blåt lys findes for det meste i morgenlyset og lyset i løbet af dagen. I løbet af aftenen falder mængden af blåt lys. Det er vigtigt at blive udsat for naturligt blåt lys om morgenen for at vågne op og blive opmærksom i løbet af dagen. Kunstigt blå, på den anden side, forekommer i unaturligt høj mængde i forhold til andre lys (grøn, gul, rød), når det lyser fra mobiltelefoner, tabletter, tv-skærme, computerskærme og også almindelige lamper og lysstofrør, som dermed negativt påvirker søvnhormonet melatonin, men også de retinale celler i øjnene.

Kan jeg bruge Blue Blockers Optic Pro på ydersiden af andre briller?

Blue Blockers Optic Pro er ikke lavet til at have udenpå andre briller. Der er folk, der sætter dem udenpå deres almindelige briller, men det er ikke noget vi anbefaler.

Kan børn anvende Blue Blockers Optic Pro?

Stel og Brilleglas er lavet til voksne, men børn kan bruge Blue Blockers Optic Pro, så længe deres hovedstørrelse passer til stellet.

Er der næringsstoffer, der er vigtige for søvn?

Den signalvej, der starter med aminosyren tryptofan og slutter med søvnhormonet melatonin kræver, at mennesket ikke er i underskud af vitamin B3 (Niacin), vitamin B6, D-vitamin, zink og magnesium.

Write Your Own Review
Du anmelder:Blue Blockers Optic Pro
Din bedømmelse