Blue Blockers Optic Pro

Rating:
100% of 100
 • Blue Blockers blokerer 99,43% af blåt lys
 • Bidrager både til at falde i søvn, og til en bedre søvn
 • Brudsikkert brilleglas
 • Stel og brilleglas vejer kun 23 gram
 • Stellet sidder godt fast på næsen uden at genere
 • 100 % nedbrydeligt FSC-certifieret brilleetui
Special Price 419 kr
Regular Price 479 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
   • Køb mere spar mere
   • Køb 2 for 399 kr hver og spar 5%
   • Køb 3 for 379 kr hver og spar 10%
   • Køb 4 for 369 kr hver og spar 12%
  Størrelse
  1 stk
  Vejl. pris
  429 kr
  Art.nr
  GREAT20004
  EAN
  7350131872032

Blue Blockers Optic Pro

Hvorfor bruge briller som blokerer blåt lys?

Når øjnene udsætttes for kunstigt blåt lys om aftenen, påvirker det søvnkvaliteten, og også risikoen for søvnløshed. Mobiltelefoner, tablets, tv-skærme, computerskærme og endda almindelige lys og lysstofrør udsender blåt lys. Denne type lys ned-regulerer hjernens produktion af melatonin, et hormon, der er helt afgørende for at få en god nats søvn. Uden tilstrækkelig melatonin produktion, er det næsten umuligt at sove godt. Ifølge videnskabelig forskning er den effektive søvn og søvnkvalitet mærkbart bedre for personer der benytter briller der bloker blåt lys, og forsøgsgrupper iført briller, der blokerer blåt lys, oplever en betydelig forbedring i søvnkvaliteten sammenlignet med kontrolgrupper, der ikke bærer briller der blokerer blåt lys. Udsættelse for for store mængder blåt lys kan, udover at påvirke evnen til at falde i søvn, også føre til varme og tørre kløende øjne, øjenspændinger og hovedpine. Blåt lys menes også at påvirke kroppens stresshormoner negativt.

Hvorfor skal jeg vælge Blue Blockers Optic Pro?

Blue Blockers Optic Pro med det specielle brilleglas blokerer 99,43% af alt blåt lys fra mobiltelefoner, tablets, tv-skærme, computerskærme og endda almindeligt lys. Det er et af de bedste special fremstillede brilleglas, vi er stødt på til at blokere blåt lys. Stel og brilleglas vejer kun 23 gram. Brilleglasset er også brudsikkert mod granatsplinter. Stellet sidder pænt på næsen, og brillestængerne glider ikke af ørerne. Blue Blockers Optic Pro bidrager til markant bedre søvn og til selve indsovningen. Forskning viser, at søvneffektiviteten og søvn latenstid (tid det tager at falde i søvn) er betydeligt bedre for personer med Blue Blockers Optic Pro briller.

Blue Blockers Optic Pro fås i en 100% nedbrydelig FSC-certificeret kasse. FSC står for Forest Stewardship Council, en organisation, der arbejder for at fremme praksis med bæredygtigt skovbrug over hele verden. Kassen er 100% biologisk nedbrydelig.

Hvordan skal jeg bruge Blue Blockers Optic Pro?

Brug Blue Blockers Optic Pro 2-3 timer før du går i seng om aftenen. Tag dem ikke af, før du slukker for alle lysene og går i seng. Hvis du skal kigge på din telefon, før du falder i søvn eller midt om natten, skal du tænde for Blue Blockers Optic Pro på forhånd for at reducere risikoen for ikke at falde i søvn eller sove dårligt. Brillerne må ikke bruges ved kørsel.

Hvad er blåt lys?

Bølgelængden af lys måles i nanometer (nm), og hvert bølgelængdeområde har sin egen farve. Jo kortere bølgelængde, jo mere energi indeholder lyset. Blåt lys spænder fra ca. 380-500 nm. Naturligt blåt lys findes for det meste i morgenlyset og lyset i løbet af dagen. I løbet af aftenen falder mængden af blåt lys. Det er vigtigt at blive udsat for naturligt blåt lys om morgenen for at vågne op og blive opmærksom i løbet af dagen. Kunstigt blå, på den anden side, forekommer i unaturligt høj mængde i forhold til andre lys (grøn, gul, rød), når det lyser fra mobiltelefoner, tabletter, tv-skærme, computerskærme og også almindelige lamper og lysstofrør, som dermed negativt påvirker søvnhormonet melatonin, men også de retinale celler i øjnene.

Kan jeg bruge Blue Blockers Optic Pro på ydersiden af andre briller?

Blue Blockers Optic Pro er ikke lavet til at have udenpå andre briller. Der er folk, der sætter dem udenpå deres almindelige briller, men det er ikke noget vi anbefaler.

Kan børn anvende Blue Blockers Optic Pro?

Stel og Brilleglas er lavet til voksne, men børn kan bruge Blue Blockers Optic Pro, så længe deres hovedstørrelse passer til stellet.

Er der næringsstoffer, der er vigtige for søvn?

Den signalvej, der starter med aminosyren tryptofan og slutter med søvnhormonet melatonin kræver, at mennesket ikke er i underskud af vitamin B3 (Niacin), vitamin B6, D-vitamin, zink og magnesium.

Kunde bedømmelser
 1. Mit bedste køb i år!
  Rating
  100%
  Med disse briller sover jeg meget bedre. Jeg behøver ikke længere at tage melatoninkapsler, der i øvrigt også giver mig mareridt. Jeg tager brillerne på 3 timer før jeg skal sove, og jeg sover supergodt. Jeg mangler naturligt melatonin, da jeg har Aspergers syndrom. Min bror kan nøjes med at tage dem på 1 time før han går i seng, da han ikke har syndromet. Alle jer med ASP Autisme bør købe brillerne, da de virker og er billigere end medicin. Brillerne er af god kvalitet. De er komfortable og passer til alle. Det bedste jeg har købt i år!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Effektive!
  Rating
  100%
  Jeg bruger dem hver aften, og de er fantastiske! Siden jeg var lille, har jeg i perioder lidt af søvnløshed. Jeg har i perioder taget melatonintilskud for at falde i søvn. Ved brug af brillerne har jeg ikke haft svært ved at falde i søvn eller følt behov for melatonintilskud. Det føles generelt betryggende at have brillerne på, også når jeg ikke kigger ind i en skærm.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 3. Virkelig gode!
  Rating
  100%
  Dette er et fremragende produkt. De er behagelige at have på og perfekte at bruge om natten til at sove! Thumbs up!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 4. Meget behagelige for øjnene!
  Rating
  100%
  Meget behagelige for øjnene, især om aftenen når du udsættes for blåt lys. Ret store, men det er ikke nødvendigvis negativt. Kan anbefales!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Blue Blockers Optic Pro
Din bedømmelse