C Defense Gummies

Gummy C Defense – Tangy Citrus er superlækre vingummier, som indeholder C-vitamin, økologiske appelsiner, økologiske tranebær, økologiske blåbær og økologisk ingefær.

 • Fremstilles med Rigtige råvarer og C-vitamin
 • Bidrager til et normalt fungerende immunsystem, og til sunde blodårer.
 • Medvirker til dannelsen af kollagen og sund hud.
 • Testet fri for pesticider, herbicider, glyphosat, gluten, soja, GMO'er og mejeriprodukter
319 kr
Pris pr. dag
9,11 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  70 gummies
  Vejl. pris
  319 kr
  Mærke
  Portioner
  35
  Varenummer
  10411
  Stregkode
  0 51494 10349 4

C Defense Gummies

Gummy C Defense – Tangy Citrus er nok verdens lækreste og sundeste vingummier. De indeholder C-vitamin, økologiske appelsiner, økologiske tranebær, økologiske blåbær og økologisk ingefær. C-vitamin har mange vigtige funktioner i kroppen. Det bidrager både til immunforsvarets normale funktion, til at beskytte cellerne mod oxidativ stress og til at mindske træthed og udmattelse. C-vitamin bidrager også til almindelig dannelse af kollagen, som har betydning for den normale funktion for blodkarrene, knoglemassen, brusken, tandkødet, tænderne og huden. C-vitamin bidrager desuden til normal forbrænding af energi og til nervesystemets normale funktion. C-vitamin bidrager også til at gendanne den reducerede form af E-vitamin og øger optagelsen af jern.

En deciliter almindelig appelsinjuice indeholder omkring 8 gram sukker i forskellige arter. Et almindeligt glas appelsinjuice indeholder altså 20 gram sukkerarter, det vil sige 20 gange så meget som i en vingummi.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Energi 15 kcal/62,8 kJ
Protein 0 g
Kulhydrater 3 g
hvoraf sukkerarter 2 g
Fedt 0 g
Vitamin C (askorbinsyre) 180 mg 225
Appelsin 30 mg *
Tranebær 30 mg *
Blåbær 30 mg *
Ingefær (rod) 30 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

C-vitamin, appelsin (Citrus sinensis), tranebær (Vaccinium oxycoccos), blåbær (Vaccinium myrtillus), ingefær (Zingiber officinale, rod), økologisk tapiokasirup, økologisk rørsukker, pektin fra æble, natriumcitrat, citronsyre, solsikkeolie, carnaubavoks.

Dosering

2 vingummier om dagen. Kan tages med eller uden mad.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:C Defense Gummies
Din bedømmelse