Complex C

 • Er Raw Food og indeholder ægte Whole Food C-vitamin
 • Indeholder Stikkelsbær, Hyben og Tranebær
 • Testet fri for pesticider og tungmetaller
439 kr
Pris pr. dag
7,32 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  60 tabletter
  Vejl. pris
  439 kr
  Mærke
  Portioner
  60
  Art.nr
  10133
  EAN
  051494101339

Complex C

Complex C er et Whole Foods C-vitamin og alle de cofaktorer, der er nødvendige for optimal optagelse i kroppen, bevares i produktet, i modsætning til isolerede syntetiske C-vitaminer. C-vitamin bidrager til et normalt fungerende immunsystem og nervesystem, men også til at beskytte celler mod oxidativt stress. C-vitamin hjælper også med at reducere træthed og udmattelse, samt til normal kollagendannelse, der er vigtig for at blodkar og knogler fungerer optimalt. C-vitamin bidrager også til en normalt fungerende hud, tandkød og brusk ved at bidrage til normal en dannelse af kollagen. C-vitamin øger også optagelsen af Jern, og hjælper med at omforme den reducerede form af vitamin E. Complex C er baseret på hele, ikke-forarbejdede fødevarer for at bevare alle de cofaktorer, der er nødvendige for optimal optagelse i kroppen. Hyben indeholder det aktive stof galactolipid (GOPO).

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Vitamin C (Appelsin) (askorbinsyre) 250 mg 313
Amla frugt 50 mg *
Strandnypon 40 mg *
Amerikanske tranebær 22 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Vitamin C, brune ris (Oryza sativa), appelsin (Citrus sinensis), fyldstof (cellulose), overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre), anti-klumpmiddel (silica), amlafrukt (Emblica officinalis), strandnypon (Rosa canina), amerikanske tranebær (Vaccinium macrocarpon), grøn peberfrugt (Capsicum annuum), vilde blåbær (Vaccinium angustifolium).

Dosering

1 tablet om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter, og drysses på mad eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Complex C
Din bedømmelse