D-Mannose

Rating:
100% of 100
 • Unik og speciel formel med D-Mannose, tranebær, hibiscus og mælkebøtte for at forebygge urinvejsinfektion
 • 1000 mg D-Mannose pr. daglig dosis
 • Laboratorietestet pesticid, tungmetaller, E.coli, salmonella, gær og svampe
 • Fri for magnesium stearat.
Special Price 299 kr
Regular Price 399 kr
Pris pr. dag
9,97 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
   • Køb mere spar mere
   • Køb 2 for 289 kr hver og spar 3%
   • Køb 3 for 279 kr hver og spar 7%
   • Køb 4 for 259 kr hver og spar 13%
  Størrelse
  60 kapsler
  Vejl. pris
  379 kr
  Portioner
  30
  Art.nr
  GREAT10001
  EAN
  813006010528

D-Mannose

D-Mannose med tranebær, hibiscus og mælkebøtte er et produkt, der reducerer usund biofilm i urinrøret og forhindrer urinvejsinfektion. D-Mannos, er den aktive ingrediens mod urinvejsproblemer, i tranebærsaft. Det findes også i små mængder i bær, ferskner, æbler blandt andre. D-Mannos er en monosaccharid, der ikke forårsager leverproblemer, som fructose kan gøre. Kroppen absorberer D-Mannose meget langsommere end glukose og meget små mængder forbrændes, så påvirkningen af blodsukkeret er minimal. D-Mannose omdannes ikke til glykogen. Hovedparten af D-Mannose filtreres i nyrerne og går igennem blæren via urinvejene, ud af kroppen. I urinvejene transporterer D-mannose de ugunstige bakterier ud med urinen.

I tranebær er der såkaldte proantocyanider. De findes også i grøn te, druer, æbler og chokolade, men proantocyaniderne, der findes i tranebær, er såkaldt type A, mens de der er i andre fødevarer er type B.

Hibiscus af arten Hibiscus Sabdariffa der findes i D-Mannose med tranebær, hibiscus og mælkebøtte har vist sig i undersøgelser at være antibakteriel. Hibiscus Sabdariffa har sandsynligvis stærke antioxidante effekter. Forskning viser, at hibiscus af arten Hibiscus Sabdariffa har en potentiel gavnlig effekt på urinvejsinfektioner.

Mælkebøtte er vanddrivende og forskning viser, at mælkebøtte ekstrakt er effektiv mod bakterier som Staphylococcus aureus, relativt effektiv mod Escherichia coli og Klebsiella pneumoniae, samt andre gram-negative bakterier.

Vi har ikke opdaget et bedre produkt end D-Mannose til urinvejsinfektioner i øjeblikket.
D-Mannose med tranebær, hibiscus og mælkebøtte har gennemgået to forskellige uafhængige laboratoriere tests uden fund af pesticider, flere tungmetaller, bakterier, gær og svampe. Produktet er også magnesium stearate fri.

Indhold pr. dagsdosis  
D-Mannose 1000 mg
Tranebærsaft (pulver) 150 mg
Hibiscus boma (ekstrakt) 100 mg
Maskot rød (ekstrakt) 100 mg

Ingredienser

D-Mannose, Tranebær (Vaccinium macrocarpon, juice pulver), hibiscus blomst (Hibiscus sabdariffa, ekstrakt), mælkebøtte rod (Taraxacum officinale, ekstrakt), vegetabilsk kapsel (cellulose)

Dosering

2 kapsler om dagen med 2,5 dl vand 30 minutter før måltider. Dosis kan fordobles og tages to gange om dagen, hvis problemerne er alvorlige. Til vedligeholdelsesdosis: 2 kapsler med 2,5 dl vand eller usødet tranebærsaft 30 minutter før måltiderne 2-3 gange om ugen.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevres udenfor børns rækkevidde. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret, afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af varmekilde, i direkte sollys, eller i et fugtigt miljø. Beholderen skal lukkes tæt. Fremstillet i USA. Tal med din læge, hvis du er gravid eller ammer, før du tager D-Mannose.

Kunde bedømmelser
 1. Fantastisk produkt!
  Rating
  100%
  Hvilket fantastisk produkt! Efter fire urinvejsinfektioner ville jeg gerne undgå flere antibiotikakure, og siden jeg startede med D-Mannose har jeg undgået flere urinvejsinfektioner og antibiotika.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Kendte ikke infektionen
  Rating
  100%
  Jeg købte D-Mannose mod urinvejsinfektion, som jeg havde i flere år (spiste penicillin-diæt gentagne gange). Jeg tog to tabletter hver dag i to uger, og har ikke mærket infektionen nu i flere uger. Købte en ekstra krukke, som jeg har, hvis infektionen kommer tilbage.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 3. Godt produkt!
  Rating
  100%
  Hvis du har tilbagevendende urinvejsinfektioner, så prøv dette fantastiske produkt. Jeg er blevet hjulpet, og mange, mange med mig.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 4. Så god!
  Rating
  100%
  Virker så godt for mig!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 5. Har reddet mig!
  Rating
  100%
  Dette kom mig til undsætning efter mere end et år med tilbagevendende urinvejsinfektioner!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 6. Endelig noget der virker!
  Rating
  100%
  Jeg havde en urinvejsinfektion mindst en gang om måneden, men jeg har ikke haft det så godt i lang tid! Jeg tager to kapsler hver dag.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 7. Hurtig hjælp!
  Rating
  100%
  Har lige købt D-mannose mod UVI, og det hjalp med det samme!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 8. Blev rask!
  Rating
  100%
  Jeg har taget tre antibiotikakure mod min urinvejsinfektion, og har ikke været rask. Med D-Mannose er jeg endelig sluppet af med min urinvejsinfektion!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 9. Det bedste!!!
  Rating
  100%
  Har haft tilbagevendende urinvejsinfektioner og taget antibiotika. Startede med D-Mannose. Har spist nu i en måned, og indtil videre har jeg haft det fint!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 10. Det bedste jeg har taget mod urinvejsinfektion!
  Rating
  100%
  Jeg tager to kapsler om morgenen, to kapsler om eftermiddagen og to kapsler om aftenen, fordi jeg fik en alvorlig urinvejsinfektion. Lidt bedre i går, og i dag er jeg næsten fri for urinvejsinfektionen takket være D-Mannose! Det er det bedste, jeg har taget mod urinvejsinfektion, og nu har jeg for en sikkerheds skyld bestilt en ny krukke!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 11. 5-stjerner!
  Rating
  100%
  Jeg tager to tabletter om morgenen, to tabletter om eftermiddagen og to tabletter om aftenen, fordi jeg fik en kraftig urinvejsinfektion for to dage siden. Lidt bedre i går og i dag er jeg næsten fri for urinvejsinfektion takket være D-Mannose, som har hjulpet mig. Du vil ikke fortryde det, hvis du bestiller det, for det er det bedste, jeg har taget mod urinvejsinfektion, og nu har jeg bestilt en ny dåse for en sikkerheds skyld. Dem tager du, når du har urinvejsinfektion, indtil det er blevet bedre - så holder du en pause

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 12. Det bedste, jeg har prøvet!
  Rating
  100%
  Jeres D-Mannose har hjulpet mig mod urinvejsinfektion efter kun to dage! Dette er det bedste, jeg har prøvet mod en urinvejsinfektion!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 13. Er blevet hjulpet!
  Rating
  100%
  Jeg er blevet hjulpet af D-Mannose og jeres kostforslag til UVI. Så taknemmelig!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 14. Helt fantastisk!
  Rating
  100%
  Jeres D-Mannose har virkelig hjulpet mig! Det er fantastisk, må jeg sige!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 15. Suverænt!
  Rating
  100%
  Suverænt mod UVI!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 16. Meget bedre end antibiotika!
  Rating
  100%
  Virker meget bedre end antibiotika mod urinvejsinfektion!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 17. Virkelig god!
  Rating
  100%
  Så god! Virker for mig på dag to!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 18. Havde problemer i to år! De er væk!
  Rating
  100%
  Da jeg fik min kroniske UVI (diagnosticeret i London) havde jeg haft kroniske smerter i to år! Tog D-mannose og 90% af smerterne over blæren forsvandt. Tag dette for eksempel efter samleje.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 19. Antibiotika hjalp ikke, men det gjorde D-Mannose!
  Rating
  100%
  Efter tre forløb med antibiotika hjalp det stadig ikke. Bestilte D- Mannose, startede med to kapsler, tog så en kapsel til morgen, frokost og aftensmad + en halv citron dagligt, og nu er det endelig ok!! Skal bestille en ny dosis, hvis miseren vender tilbage. Det føles godt at tage et naturligt middel i stedet for antibiotika. Så tilfreds og glad!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 20. Slår alt andet!
  Rating
  100%
  Helt suverænt, slog alle tidligere kure. Alle ældre bør tilbydes dette i tilfælde af uvi-besvær. Forestil dig, hvor meget antibiotika der ville blive sparet for ikke at nævne al lidelsen! Ingen problemer i de sidste to år takket være D-Mannose. PS. Virker også for vores husdyr, hilsner dyrlægen!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 21. Helt klart det bedste!
  Rating
  100%
  Det bedste!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 22. En rigtig vidunderkur!
  Rating
  100%
  Allerede efter de to første tabletter mærkede jeg forskel på min (lidt for vidtgående urinvejsinfektion) og efter cirka 1-2 uger var den helt væk.
  Sååå taknemmelig for D-Mannose og anbefaler det VIRKELIG!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 23. Det bedste jeg har prøvet
  Rating
  100%
  Jeg tager dette og drikker med fortyndet usødet tranebærdrik. Det var det eneste, der hjalp mig. Tog kun to dage og har aldrig prøvet noget bedre! Havde tre UVI'er i træk før.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 24. Så taknemmelig!
  Rating
  100%
  Gudskelov for dette produkt mod urinvejsinfektion. Så taknemmelig!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 25. Ingen smerte!
  Rating
  100%
  Fik besked fra Vårdcentralen om, at det var en urinvejsinfektion. Jeg har ikke længere ondt når jeg tisser. Det flyder som det skal!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 26. Umiddelbar effekt
  Rating
  100%
  Jeg begyndte at bruge det, efter at have læst bogen "Planteparadoks". D-Mannose blev anbefalet som lektinblokker. Jeg har det bedre, når jeg tager dem i mine knæ og led, meget bedre, end når jeg bare tager Glucosamin alene.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 27. Den bedste kur
  Rating
  100%
  Efter at have fået ordineret syv antibiotikabehandlinger, drukket ren citron og prøvet alle andre typer hjemmemedicin mod UVI, fandt jeg D-Mannose, og det er det ENESTE, der hjalp mig!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:D-Mannose
Din bedømmelse