Daily C-Protect Booster

 • Bidrager til immunforsvaret og mindsker træthed og udmattelse
 • Indeholder Astragalus og schisandrabær
 • Testet fri for pesticider, herbicider, glyphosat, gluten, soja, GMO'er og mejeriprodukter
299 kr
Pris pr. dag
9,49 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  63 g
  Vejl. pris
  299 kr
  Mærke
  Portioner
  30
  Art.nr
  60137
  EAN
  051494601372

Daily C-Protect Booster

Daily C-Protect Nutrient Booster Powder er et kosttilskudspulver som er specielt fremstillet til dem, der vil støtte immunforsvaret. Det indeholder c-vitamin i komplet form og også astragalus, schisandra, tranebær og blåbær. Daily C-Protect Nutrient Booster Powder er helt frit for sukker og kunstige sødestoffer. Det indeholder C-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion, og også til at beskytte cellerne mod oxidativ stress. C-vitamin er også vigtigt, da det bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Eftersom C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, har C-vitamin også betydning for den normale funktion for blodkarrene, knoglemarven, brusken, tandkødet, tænderne og huden. Noget som ikke alle ved, er at C-vitamin desuden bidrager til nervesystemets normale funktion og normal psykisk funktion. Daily C-Protect Nutrient Booster Powder er først og fremmest et rigtig godt produkt til at opretholde immunforsvarets normale funktion.

Indhold per daglig dosis   % av ADD
Vitamin C (askorbinsyre) 250 mg 313
Amerikanske tranebær 230 mg *
Astragalus 200 mg *
Schisandra 175 mg *
Vilde blåbær 145 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Appelsin (Citrus sinensis), vitamin C, amerikanske tranebær (Vaccinium macrocarpon), astragalus (Astragalus membranaceus, rod), schisandra (Schisandra chinensis, frugt), vilde blåbær (Vaccinium angustifolium), råris (Oryza sativa), fyldstoffer (cellulose), klumpforebyggende middel (kiseldioxid).

Dosering

1 skefuld (2,13 g) per dag blandet i 2–3 dl vand. Kan også blandes ud i smoothie eller juice. Produktet er i pulverform.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA. Bør ikke tages af gravide eller ammende kvinder, da det indeholder Astragalus.

Write Your Own Review
Du anmelder:Daily C-Protect Booster
Din bedømmelse