Daily Immune Support

Daily Immune Support fra supervirksomheden MegaFood indeholder Whole Food C-vitamin, zink, D-vitamin og Astragels, som understøtter immunforsvaret.

 • Med stoffer, der bidrager til et godt immunsystem
 • Indeholder kontrollerede Astragels og Whole Foods vitaminer og mineraler
 • Laboratorietestet fri for gluten, mejeriprodukter, soja, GMO'er, glyphosat, pesticider, herbicider og magnesiumstearat
319 kr
Pris pr. dag
5,32 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  60 tabletter
  Vejl. pris
  319 kr
  Mærke
  Portioner
  60
  Varenummer
  10443
  Stregkode
  0 51494 10443 9

Daily Immune Support

Daily Immune Support indeholder Whole Foods C-vitamin, zink, D-vitamin og Astragels, der hovedsageligt støtter op om immunforsvaret.

C-vitamin bidrager til et normalt fungerende immunsystem, og til at beskytte celler mod oxidativt stress. C-vitamin er også vigtigt, fordi det hjælper med at reducere træthed og udmattelse. Da C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, er C-vitamin også vigtigt for at: blodkar, knogler, brusk, tandkød, tænder og hud fungerer optimalt. Hvad ikke alle ved er, at C-vitamin derudover også bidrager til et normalt fungerende nervesystem og til en velfungerende psyke.

Zink bidrager ikke kun til at immunsystemet fungerer korrekt, men beskytter også celler mod oxidativt stress, og bidrager til en normal syre-base balance. Derudover bidrager zink til normal kulhydratomsætning og en god omsætning af makronæringsstoffer. Zink hjælper også med at opretholde sund hud, hår og negle samt til en sund omsætning af fedtsyrer og vitamin A, hvilket igen er vigtigt for et godt immunsystem. Zink bidrager yderligere til normal kognitiv funktion, til normal DNA-syntese og til god fertilitet og reproduktion. Zink er også nødvendigt for at opretholde sund knoglestruktur, normalt syn og til at opretholde normale testosteronniveauer i blodet.

D-vitamin bidrager ikke kun til at immunsystemet fungerer korrekt, men også til at opretholde normale calciumniveauer i blodet, og til god optagelse/udnyttelse af calcium og fosfor. Derudover hjælper D-vitamin med at opretholde en normal knoglestruktur, sunde tænder og sunde velfungerende muskler. Desuden spiller D-vitamin en rolle i den vigtige celledelings proces.

Astragalus membranaceus, der traditionelt bruges til at understøtte immunsystemet og luftvejsinfektioner, er også traditionelt blevet brugt til behandling af allergier. Forskning viser, at astragels reducerer forskellige inflammatoriske molekyler i både slimhinderne i næsen og i blodet, hvilket reducerer risikoen for allergisk rhinitis.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Vitamin C 90 mg 113
Vitamin D3 (600 IU) 15 µg 300
Zink 6 mg 60
Astragalus 500 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Astragalus (Astragalus membranaceus, rot), vitamin C, zinkbisglycinat, brune ris (Oryza sativa), saccharomyces cerevisiae, fyldstof (cellulose), overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre), anti-klumpmiddel (silica).

Dosering

1 tablet om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter, og drysses på mad eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Daily Immune Support
Din bedømmelse