Elderberry Immune Support Gummies

 • Fremstillet med økologiske hyldebær og zink
 • Bidrager til et normalt fungerende immunsystem
 • Hel fri for kunstige og kunstige farver og smagsstoffer
 • Testet fri for pesticider, herbicider, glyphosat, gluten, soja, GMO'er og mejeriprodukter
319 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  54 gummies
  Vejl. pris
  319 kr
  Mærke
  Portioner
  27
  Art.nr
  10414
  EAN
  051494104149

Elderberry Immune Support Gummies

Gummy Elderberry Immune Support - Berry er nok verdens lækreste og sundeste vingummier. De indeholder økologiske hyldebær, økologiske vilde blåbær, økologisk ingefær og zink. Hyldebær har historisk en plads i folkemedicin. Hyldebær indeholder også C-vitamin, betacaroten og fytonnæringsstoffer.

Zink har mange vigtige funktioner i kroppen. Det bidrager til immunsystemets normale funktion, til at beskytte cellerne mod oxidativt stress og til normal syre-base balance. Zink er også vigtigt, da det bidrager til normal kulhydratmetabolisme, til normal kognitiv funktion, til normal DNA-syntese og til normal fertilitet og reproduktion. Derudover bidrager zink til normal omsætning af makronæringsstoffer, til normal omsætning af fedtsyrer og til normal omsætning af vitamin A, samt til normal proteinsyntese. Hvad ikke alle ved er, at zink også hjælper med at opretholde normal hud, hår og negle og normal knoglestruktur. Det slutter ikke der, zink hjælper med at opretholde normale testosteronniveauer i blodet og normalt syn og har en rolle i celledelingsprocessen. Zink er et ekstremt vigtigt mikronæringsstof.

En deciliter almindelig appelsinjuice indeholder godt 8 gram sukkerarter. Et almindeligt glas appelsinjuice indeholder altså 20 gram sukkerarter, 20 gange så meget som en vingummi.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Energi 15 kcal/62,8 kJ
Protein 0 g
Kulhydrater 3 g
heraf sukkerarter 2 g
Fedt 0 g
Zink 6 mg 60
Hyldebær 400 mg *
Vilde blåbær 100 mg *
Ingefær (rod) 20 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Hyldebær (Sambucus nigra), blåbær (Vaccinium myrtillus), ingefær (Zingiber officinale, rod), zinkcitrat økologisk tapioka sirup, økologisk rørsukker, pektin fra æble, natriumcitrat, citronsyre, solsikkeolie, carnaubavoks.

Dosering

2 vingummier om dagen. Kan tages med eller uden mad.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Elderberry Immune Support Gummies
Din bedømmelse