Eskio-3 Pure Omega-3 – Kapsler

 • Fiskeolie naturlig rig på omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA.
 • EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion.
 • Friend of the Sea certificeret (international certificering for bæredygtigt fiskeri)
Special Price 229 kr
Regular Price 249 kr
Pris pr. dag
1,91 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  120 kapsler
  Vejl. pris
  159 kr
  Mærke
  Portioner
  120
  Art.nr
  842674
  EAN
  7391325900476

Eskio-3 Pure Omega-3 – Kapsler

Eskio-3 Pure er et meget rent og godt omega-3 kosttilskud. Hvis du ønsker vores absolut fineste, reneste og mest stabile omega-3 olie, anbefaler vi dog Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega-3. Den er bedre end alle andre omega-3 olier, vi har fundet på markedet. Eskio-3 Pure® Kapsler er fiskeolie naturlig rig på omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA. EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et agligt indtag på 250 mg EPA og DHA. DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA. Certificeret af Friend of the Sea - en international certificering for bæredygtigt fiskeri.

Indhold pr. dagsdosis  1 kapsel 2 kapsler 3 kapsler
Fiskeolie 1000 mg 2000 mg 3000 mg
Omega-3 fedtsyrer 350 mg 700 mg 1050 mg
hvoraf EPA 160 mg 320 mg 480 mg
hvoraf DHA 100 mg 200 mg 300 mg

Ingredienser

Fiskeolie, gelatine, fugtighedsbevarende midler (glycerol), Pufanox® [vitamin E (D-alfa-tokoferylacetat), antioxidanter (tocopherolrig ekstrakt, ekstrakt af rosmarin, sojalecitin, ascorbylpalmitat, DL-alfa-tokoferol)], limearoma

Anbefalet daglig dosis

3-5 kapsler dagligt sammen med måltider. Antal kapsler bør tilpasses andet indtag af fed fisk. Det anbefalede daglige indtag bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke bruges som et alternativ til en varieret kost og en sund livsstil.

Vær opmærksom på at:

Anbefalet dagsdosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for en varieret kost. Det er vigtigt med en varieret og balanceret kost og en sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller nær en varmekilde. Luk dåsen omhyggeligt. Fremstillet i Sverige.

Kontraindikationer

Personer med arvelig blødersygdom bør ikke anvende Eskimo-3. Omega-3 fedtsyrer kan medføre en vis forlængelse af blødningstiden. Personer, der anvender blodfortyndende midler (Apecumarol, Warfarin) eller acetylsalicylsyre (Bamycor, Trombyl, Magnecyl m.fl.), bør derfor rådføre sig med en læge, inden behandling med Eskimo-3 påbegyndes.

Write Your Own Review
Du anmelder:Eskio-3 Pure Omega-3 – Kapsler
Din bedømmelse