Flora 300-14

Rating:
100% of 100

Intensiv behandling med probiotika ved alvorlige mave og tarmproblemer.

 • 300 milliarder bakterier pr. kapsel
 • 14 ikke-konkurrerende stammer pr. kapsel
 • Fri for mælk, soja og magnesiumstearat
329 kr
Pris pr. dag
47 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  7 kapsler
  Vejl. pris
  329 kr
  Portioner
  7
  Varenummer
  40140
  Stregkode
  0 51494 40140 8

Flora 300-14

Flora 300-14 er et syv-dages intensivt forløb med probiotika til mennesker med alvorlige gastrointestinale ubalancer. Det er markedets kraftigste probiotikum (tarmbakterier). Produktet indeholder 14 forskellige klinisk undersøgte stammer af gode tarmbakterier, der ikke konkurrerer med hinanden i dosis på 300 milliarder bakterier pr. kapsel. Flora 300-14 er meget velegnet til personer med meget alvorligt fordøjelsesbesvær, eller til at genvinde tarmflorabalancen under eller efter et antibiotikaforløb.

En god tarmflora er grundlæggende for en god fordøjelse og for helbredet. Tarmbakterier er gode til at afbalancere mikrofloraen i tarmene, som blandt andet hjælper med fordøjelsesprocessen, afgiftning, og eliminering af fæces. Flora 300-14 er skabt til hurtigt at skabe en sund flora i tyndtarmen og tyktarmen. Flora 300-14 indeholder 300 milliarder bakterieceller af 14 forskellige ikke-konkurrerende stammer. Flora 50-14 er ikke baseret på mejeriprodukter.


Hvorfor valgte vi MegaFood og Innate Response?

MegaFood er et søsterselskab til Innate Response. De fremstiller alle deres produkter på samme gode og skånsomme måde. Vi kender ikke til nogen anden virksomhed i verden, der producerer whole food af den kvalitet, som MegaFood og dets søsterselskab Innate Response gør. Læs mere

Indhold pr. dagsdosis  
Mælkesyrebakterier 14 forskellige stammer 300 milliarder

Ingredienser

Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Fyldstoffer (cellulose), Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, klumpförebyggande medel (kiseldioxid, L-leucin), Bifidobacterium infantis, Lactobac gasserillusi, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, vegetabilsk kapsel (cellulose).

Dosering

1 kapsel om dagen i forbindelse med et måltid. I tilfælde af synkebesvær kan kapslen skilles ad, og indholdet drysses på kold mad eller i kolde drikke. Indtages med det samme.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Opbevares i køleskabet. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Kunde bedømmelser
 1. Reddede min mave
  Produktbedømmelse
  100%
  Reddede min mave efter antibiotika ødelagde den fuldstændig, var dårlig i 2,5 uge. På dag tre var jeg helt stabil igen.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Rigtig god!
  Produktbedømmelse
  100%
  Jeg havde en alvorlig infektion og fik antibiotika både intravenøst ​​og to forskellige forløb sideløbende efterfølgende. Min mave var en katastrofe, og intet virkede. Købte disse og de gav stor effekt. Blot efter tre dage var afføringen normal igen, og efter behandlingen følte jeg mig helt genoprettet.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Flora 300-14
Din bedømmelse