Flora Basic Probiotika

Markedets måske bedste basale probiotika med 5 milliarder bakterier fra 5 kliniskt undersøgte og naturligt forekommende stammer pr. kapsel. Passer både kvinder, mænd og børn.

 • 5 kliniskt undersøgte og naturligt forekommende stammer
 • 5 milliarder bakterier pr. kapsel, der tåler stuetemperatur
 • Med DR-kapsel uden plastik for maksimal overlevelse af probiotika til tyktarmen
 • Bioburk fri for hormonforstyrrende BPA, BPF, BPS, blødgørere og ftalater
 • Fri for mælk, gluten, GMO og magnesiumstearat
 • Produceret under ISO9001 og HACCP (ISO22000)
 • Passer til veganere og vegetarer
Special Price 149 kr
Regular Price 249 kr
Pris pr. dag
4,97 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • Ikke på lager
   • Køb mere spar mere
   • Køb 2 for 139 kr hver og spar 7%
   • Køb 3 for 129 kr hver og spar 13%
   • Køb 4 for 119 kr hver og spar 20%
  Størrelse
  30 kapsler
  Vejl. pris
  29,99 kr
  Mærke
  Greatlife
  Portioner
  30
  Varenummer
  GREAT10010
  Stregkode
  7350131871097

Flora Basic Probiotika

Flora Basic Probiotika er den bedste basale probiotika, vi er stødt på. Hver kapsel indeholder 5 milliarder bakterier fra 5 kliniskt undersøgte og naturligt forekommende stammer. Den er fremragende til personer med milde tarmlidelser, herunder mild mave- og tarmsymptomer samt det, der almindeligvis kaldes urolig eller oppustet/gasagtig mave og tarm. For personer med mere alvorlige tarmlidelser som IBS, Colitis Ulcerosa, Crohns og "leaky gut" anbefaler vi i stedet Flora Plus+ Probiotika.

Flora Basic Probiotika er velegnet til børn fra 5 år, samt ældre og yngre kvinder og mænd. Den er fri for gluten, mejeriprodukter, GMO, magnesiumstearat samt de hormonforstyrrende stoffer BPA, BPF, BPS, ftalater og andre blødgørere.

Antal bakterier per kapsel
Flora Plus+ indeholder 5 milliarder sunde og naturligt forekommende bakterier per kapsel.

Antal stammer
Flora Plus+ har 5 stammer.

Opbevaring - stuetemperatur eller køleskab
Alle probiotika trives bedst ved at blive opbevaret køligt i køleskabet, men Flora Plus+ tåler stuetemperatur og kan derfor også tages med på rejser.

Beholder
Flora Basic Probiotika bruger en plastikdåse i bioplast, som er helt fri for de hormonforstyrrende stoffer BPA, BPF, BPS, ftalater og andre blødgørere. Beholderen er lavet af polyethylen fra sukkerør, en bæredygtig råvare.

Produktion
Flora Basic Probiotika produceres ikke kun under det strenge ISO9001 kvalitetssikringssystem, men også den internationale ledelsessystemstandard for fødevaresikkerhed, ISO 22000, og HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Flora Basic Probiotika er naturligt fri for gluten, mejeriprodukter, genmodificerede stoffer, og den passer til både veganere og vegetarer.

Overlevelse
Desværre er det en vedvarende myte, at ingen bakterier overlever mavesyre. Overvej, at surkål, andre fermenterede grøntsager, rodfrugter og bakterier i jorden kontinuerligt har givet os en bakterieindtagelse til tarmfloraen, selvom de ikke var inkapslet i kapsler. Dog indeholder Flora Basic Probiotika præbiotika Fructooligosaccharider (FOS) for at øge bakteriernes overlevelse til tyktarmen og for at forlænge dens levetid. Flora Basic Probiotika bruger også såkaldte DR-kapsler (Delayed Release) for at beskytte probiotikaen mod mavesyre. DR-kapsler er de fineste kapsler, vi er stødt på, til at modstå mavesyre, og de er selvfølgelig helt frie for plastpolymere. DR-kapslerne hjælper med at beskytte ingredienser i kosttilskud, der er følsomme over for mavesyre. Kapslen opløses efter en længere periode og beskytter ingredienserne i kapslen mod nedbrydning i mavesækken, så de når tyktarmen.

Indhold pr. dagsdosis  
Mælkesyrebakterier fra 5 forskellige stammer 5 milliarder
Bifidobacterium longum
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus brevis
Lactobacillus plantarum
Bifidobacterium lactis

Ingredienser

Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis, fruktoligosackarider, MCT-olie-pulver, vegetabilisk kapsel (cellulose).

Dosering

1 kapsel om dagen i forbindelse med et måltid. I tilfælde af synkebesvær kan kapslen skilles ad, og indholdet drysses på kold mad eller i kolde drikke, der indtages med det samme.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares udenfor børns rækkevidde. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for en varieret kost. Kan opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Forsegl krukken tæt. Fremstillet i Sverige.

Write Your Own Review
Du anmelder:Flora Basic Probiotika
Din bedømmelse