Full Spectrum Enzymes

Rating:
100% of 100

Full Spectrum Enzymes – Fordøjelsesenzymer fra Dr. Mercola er vegetabilske enzymer, der hjælper kroppen med at nedbryde og absorbere protein, fedt og kulhydrater. Perfekt til alle, der har problemer med at fordøje mad.

 • Indeholder 22 forskellige fordøjelsesenzymer, herunder fire forskellige proteaser samt bromelain og papain
 • Nedbryder protein, fedt og kulhydrater
 • Testet fri for gluten, GMO og soja
Special Price 399 kr
Regular Price 419 kr
Pris pr. dag
13,3 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  90 kapsler
  Vejl. pris
  419 kr
  Portioner
  30
  Varenummer
  DM10242
  Stregkode
  0 51494 40126 2

Full Spectrum Enzymes

Full Spectrum Enzymes – Fordøjelsesenzymer fra Dr. Mercola er en af ​​de mest kraftfulde enzymblandinger på markedet. Den er perfekt til dem, der har svært ved at fordøje mad. Full Spectrum Enzymes – Fordøjelsesenzymer fra Dr. Mercola nedbryder protein, fedt og kulhydrater, og det indeholder også en kombination af hemicellulase, betaglucanase, cellulase og fytase, som bidrager til nedbrydning og optagelse af frugt og grøntsager. Fytase hjælper med at nedbryde fytinsyre, som binder og forhindrer optagelsen af ​​vigtige mineraler. Full Spectrum Enzymes – Fordøjelsesenzymer indeholder også fire forskellige proteaser samt bromelain og papain. I alt indeholder Full Spectrum Enzymes - Fordøjelsesenzymer 22 forskellige enzymer, der understøtter fordøjelsen særdeles godt. Full Spectrum Enzymes - Fordøjelsesenzymer er fuldstændig fri for gluten, GMO'er og soja. 

For dem, der lider af oppustethed, luft i maven og diverse fordøjelsesproblemer, er fordøjelsesenzymer blandt de bedste kosttilskud, vi er stødt på. Utæt tarm, betændelse og alder reducerer kroppens egen evne til at producere nødvendige enzymer. Full Spectrum Enzymes – Fordøjelsesenzymer understøtter kroppens enzymsystem uden at forstyrre kroppens egen evne til at danne enzymer. 

Proteolytiske enzymer 

Full Spectrum Enzymes – Fordøjelsesenzymer fra Dr. Mercola nedbryder ufordøjet mad ved flere forskellige pH-værdier, der findes i fordøjelseskanalen. Det indeholder også adenosin-5'-triphosphat (Adenosintriphosphat eller ATP), som mangler i forarbejdede fødevarer ifølge Dr. Mercola. Alle celler i kroppen indeholder ATP. Det fungerer som cellens energikilde, men ATP fungerer også som et signalmolekyle til fordøjelsen ifølge Dr. Mercola. Han mener, at der i fordøjelseskanalen er enzymer kaldet ATPase. Når ATP nedbrydes af ATPase-enzymet, giver det signaler om at starte fordøjelsen. ATP påvirker mavesyren og sekretionen af ​​pepsin i maven. Pepsin nedbryder protein. Dr. Mercola mener, at den mad, vi spiser i dag, mangler ATP. Det betyder, at fordøjelsen ikke er optimeret, og han har derfor inkluderet ATP i sit enzymprodukt. 

Full Spectrum Enzymes – Fordøjelsesenzymer fra Dr. Mercola er udviklet på baggrund af omfattende undersøgelser af, hvordan mennesker spiser, i form af kalorier, kulhydrater, fedt, protein og fibre. Full Spectrum Enzymes – Fordøjelsesenzymer fra Dr. Mercola indeholder følgende enzymer: 

 • En blanding af fire forskellige proteaser, der virker ved forskellige pH-værdier i din fordøjelseskanal, for at nedbryde proteiner til mindre polypeptidfragmenter og aminosyrer. Dette bidrager til korrekt nedbrydning af proteiner og mindsker risikoen for reaktioner mod protein 
 • Cellulase-blanding med to forskellige cellulaser til at nedbryde cellulose (kulhydrat) og cellulosederivater til mindre polysaccharider og glucose, samt for at frigive plantenæringsstoffer 
 • Lipase-blanding med to forskellige lipaser til at nedbryde triglycerider og til at understøtte korrekt fedtudnyttelse og galdeblærefunktion 
 • Enzymblandning af bromelain og papain fra ananas og papaya. Kun taget fra stammerne for at minimere risikoen for allergi). Bromelain og papain fremmer nedbrydningen af ​​proteiner i en lang række pH-niveauer 
 • Beta-glucanase nedbryder beta-D-glucaner eller polysaccharider i korn 
 • Glucoamylase omdanner stivelse til glukose for at maksimere energiudnyttelsen 
 • Amylase nedbryder kulhydrater: stivelse og glykogen. 
 • Diastase nedbryder maltose til glukose 
 • Laktase nedbryder laktose (mælkesukker) til glucose og galactose til brug af kroppen 
 • Pektinase nedbryder kulhydrater, såsom pektin i frugt og grøntsager 
 • Xylanase nedbryder de xyloseholdige polymerer i hvede, havre og byg 
 • Alfa Galactosidase hjælper med at fordøje gasfremmende kulhydrater, for eksempel dem, der findes i bælgfrugter og kål 
 • Peptider hjælper med at frigive aminosyrer fra proteiner og polypeptider 
 • Fytase nedbryder fytinsyre, en ufordøjelig form for fosfor. Fytase bidrager til bedre mineralabsorbering 
 • Hemicellulose opløser opløselige fibre i plantecellevæggene og frigiver næringsstoffer bundet i frugt og grøntsager 
 • Invertase nedbryder saccharose til glucose og fructose, så de kan anvendes af kroppen 
 • ATP starter blandt andet fordøjelsessignaler 
Indhold per daglig dosis
Fuldspektret proteaseblanding
Protease 4.5, Protease 6.0, Protease 7.0 70 000 HUT
Protease 3.0 25 SAPU
Cellulase-blanding
Cellulas I, Cellulas II 2 000 CU
Beta-glukanas 4 BGU
Glukoamylas 20 AGU
Amylase 1 835 DU
Diastase 2 500 DP
Laktase 950 ALU
Lipase-blanding
Lipase I, Lipase II 2 385 FIP
Bromelain, Papain 200 000 PU
Pektinase 50 endo-PGU
Xylanase 600 XU
Alfa-galactosidase 100 GaIU
Peptidase 25 DDPIV
Fytase 10 FTU
Hemicellulose 1 500 HCU
Invertase 250 SU
Adenosintrifosfat 250 miljoner LCU

Øvrige ingredienser

Vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose), organisk risklid, mellemlange fedtsyrer.

Dosering

Der tages en kapsel før hvert måltid, for eksempel morgenmad, frokost og aftensmad.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevres udenfor børns rækkevidde. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret, afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af varmekilde, i direkte sollys, eller i et fugtigt miljø. Beholderen skal lukkes tæt. Fremstillet i USA.

Kunde bedømmelser
 1. Fungerer meget godt!
  Produktbedømmelse
  100%
  Jeg har haft problemer med fordøjelsen i mange år. Jeg har forhøjet pH i mavesækken, men Full Spectrum Enzymes hjælper min fordøjelse. Jeg har taget det i flere år og kan spise varieret og forskellige typer mad uden at få diarré eller allergi!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Full Spectrum Enzymes
Din bedømmelse