Græsopdrættet okselever - ØKO

Økologisk okselever fra svensk græssende kvæg. Okselever er både økologisk og KRAV-certificeret. Okselever kommer fra dyr, der er opdrættet på 100% græs og urter. De får 0% kornfoder (soja, hvede, majs). Det er skånsomt frysetørret for at bevare den høje næringsprofil.

 • Okselever fra svensk, græssende og økologisk opdrættet kvæg
 • Fra køer som er opvokset på 100% græs og 0% korn
 • Helt fri for antibiotika, væksthormoner og pesticider
 • Skånsomt frysetørret for maksimal bevaring af næringsstoffer
 • Helt allergenfri
Special Price 299 kr
Regular Price 349 kr
Pris pr. dag
9,97 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  180 kapsler
  Vejl. pris
  349 kr
  Portioner
  30
  Varenummer
  NK55164
  Stregkode
  7 350133 601647

Græsopdrættet okselever - ØKO

Økologisk okselever fra svensk græssende kvæg. Okselever er både økologisk og KRAV-certificeret. Okselever kommer fra dyr, der er opdrættet på 100% græs og urter. De får 0% kornfoder (soja, hvede, majs). Græsfodret okselever frysetørres skånsomt for at bevare den høje næringsprofil. Det er helt fri for antibiotika, væksthormoner og pesticider. Det er desuden fuldstændig allergenfri. Det indeholder ingen tilsætningsstoffer, fyldstoffer eller bindemidler. Okselever indeholder kun frysetørret, næringsrig okselever.

Lever er rig på vitamin A i form af retinol, som kroppen foretrækker. Okselever indeholder også CoQ10, tilgængeligt hæmjern, vitamin B12, cholin, folat men måske frem for alt flere forskellige cofaktorer, der findes i leveren. Naturforsker Chris Kresser mener, at lever er en af ​​verdens bedste superfoods.

Indhold per daglig dosis   % af DRI
Okselever 3000 mg *

DRI = Dagligt referenceindtag
* DRI ikke fastlagt

Ingredienser

Okselever* fra udelukkende græssende dyr
*Økologisk ingrediens.

Dosering

6 kapsler dagligt med et glas vand. Kan tages med eller uden mad. Hver daglig dosis på 6 kapsler indeholder i alt 3000 milligram frysetørret lever, hvilket svarer til 18,9 gram frisk lever. Hvis du har svært ved at synke, kan kapslerne skilles ad og indholdet drysses på mad eller drikke.

Bemærk

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i Sverige.

Write Your Own Review
Du anmelder:Græsopdrættet okselever - ØKO
Din bedømmelse