Iosol Jod

Rating:
100% of 100

Iosol jod er en vandopløselig form for jod fra USA. Jod bidrager til en normal produktion af skjoldbruskkirtlens hormoner, og til at skjoldbruskkirtlen fungerer normalt.

 • Vandopløselig form for jod
 • Bidrager til normal skjoldbruskkirtel funktion
 • Hjælper med at opretholde en normal hud
 • Bidrager til et normaltfungerende nervesystem.
 • Testet for arsen, kviksølv og bly
Special Price 399 kr
Regular Price 419 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
   • Køb mere spar mere
   • Køb 2 for 389 kr hver og spar 3%
   • Køb 3 for 379 kr hver og spar 5%
   • Køb 4 for 359 kr hver og spar 10%
  Størrelse
  30 ml
  Vejl. pris
  419 kr
  Mærke
  Greatlife
  Portioner
  610
  Varenummer
  GREAT10004
  Stregkode
  854951001124

Iosol Jod

Jod er nødvendig for at danne hormoner i skjoldbruskkirtlen, og til at skjoldbruskkirtlen fungerer normalt. Jod bidrager også til en normal forbrænding af energi. Derudover hjælper jod med at bevare sund hud, sunde kognitive evner, og også til at nervesystemet fungerer normalt. Hvis du tager jod, anbefaler vi også at tage selen. Selen bidrager til normal skjoldbruskkirtel funktion og arbejder i synergi med jod.

Iosoljod

Iosol jod (Iosol jod) er en form for jod, der opløses let i vand. Det risikerer således ikke at belaste eller irritere skjoldbruskkirtlen i samme omfang, som kaliumjod og Lugols jod kan gøre. Kalium jod opløses ikke i vand og kalium jod risikerer at overbelaste skjoldbruskkirtlen, hvis det tages i for store doser. Hashimotos syndrom (Hashimotos skjoldbruskkirtel), som påvirker skjoldbruskkirtlen og normalt fører til hypothyroidisme, blev opdaget af japanere, der konsumerer store mængder tang. Tang indeholder meget kalium jod.

Sikkerhed

Iosol jod har en koncentration på ca. 4% i en 96% vegetabilsk glycerinopløsning, mens Lugols jod er fra 1-15% kaliumiodidkoncentration.

Iosol jod testes med Geiger meter for at kontrollere, at det ikke har nogen radioaktive belastninger, overhovedet.

Iosol jod er også testet for tungmetaller såsom arsen, kviksølv og bly, samt andre giftstoffer der findes i vand.

Hypertyreos

Hvis du lider af hyperthyroidisme (overaktiv skjoldbruskkirtel), bør du kontrollere din jod status, før du tager jod kosttilskud.

Indhold pr. dag dosis   % af ADD
Jod 459 µg 306

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Glycerin (grøntsag), jod fra tang (Macrocystis pyrifera), jodkrystaller fra klipper, renset vand.

Dosering

Bland 1 dråbe iosoljod i 0,6 dl om natten. Rør, og tag derefter 3 teskefulde af blandingen. Det producerer 459 μg (mikrogram) jod. Kassér den resterende opløsning. Opløsningen kan ikke gemmes, når jod fordamper.

For at få 100% af DRI (150 μg), tag i stedet kun 1 tsk af blandingen. Det giver 153 μg jod.

En dråbe iosol jod indeholder 1,83 mg (1830 μg), hvilket er et for højt indtag af jod. Det er derfor vigtigt at blande iosolid i henhold til doseringsinstruktionerne.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares udenfor børns rækkevidde. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for en varieret kost. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Sørg for at beholderen bliver kasseret korrekt. Fremstillet i USA.

Kunde bedømmelser
 1. Fået bedre sundhed!
  Produktbedømmelse
  100%
  Jeg bruger Iosol-jod fra jer og oplever forbedringer i min sundhed. Jeg kan træne mere og tungere og sveder mere. Jeg havde problemer med at svede, før jeg begyndte med jod.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Super god!
  Produktbedømmelse
  100%
  Jeg har brugt produktet i et år, og det er virkelig godt! Jeg holdt op med at tabe mit hår, og jeg har fået mere energi. Jeg har det bedre nu, og vil fortsætte med at tage jeres jod!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Iosol Jod
Din bedømmelse