Kids One Daily

Rating:
100% of 100

Kids One Daily er et multivitamin-mineral baseret på Whole Foods og Raw Food tilpasset børn mellem 5-14 år. Produktet bidrager til et normalt fungerende immunsystem, og god mental ydeevne.

 • Multivitamin-mineraler fra Whole Foods og Raw Food til børn
 • Mini tabletter, der er lette at sluge
 • En om dagen med det meste af det, man har brug for
 • Bidrager til immunsystemet, hjernefunktionen og reducerer træthed og udmattelse
279 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Vejl. pris
  259 kr
  Mærke
  Varenummer
  KIDS-CONF
  Stregkode
  0 51494 10180 3

Kids One Daily

Kid's One Daily fra MegaFood er et multivitamin og mineraltilskud til børn baseret på økologiske Whole Foods, der anbefales fra 5 års alderen.

Når det gælder børn og kosttilskud, er der meget at tage i betragtning. Den store rapport, Riksmaten 2003, udarbejdet af Fødevarestyrelsen i Sverige, viste følgende bekymrende statistikker (Den næste rapport om børns spisevaner vil blive udarbejdet i den nærmeste fremtid):

Børn mellem 4-10 år spiser halvt så meget frugt og grønt i forhold til, hvad der anbefales.

Børn indtager i det hele taget betydeligt mere raffineret sukker, end du måske regner med.

Omkring 25 procent af børns daglige energi kommer fra fødevarer som slik, læskedrikke, snacks, is, desserter og kager.

Der var en stor undersøgelse af europæiske unge i 2012, der viste, at 80% havde suboptimale niveauer af D-vitamin. Vi har lavet en pakke, der er specielt designet til børn. Du kan læse mere om den her.

Kid's One Daily er baseret på Whole Foods (hele, ikke-forarbejdede fødevarer) i modsætning til isolerede syntetisk producerede vitaminer og mineraler. Derfor bevarer Kids One Daily vigtige cofaktorer, der er nødvendige for maksimal optagelse i kroppen og cellerne.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Vitamin A 150 µg RE 19
Vitamin C (askorbinsyre) 20 mg 25
Vitamin D3 2,3 µg (132 IE) 66
Vitamin E 3,3 mg α-TE 28
Vitamin K
22 µg 29
Vitamin B1 1,7 mg 155
Vitamin B2 1,7 mg 121
Niacin 7 mg NE 44
Vitamin B6 2 mg 143
Folsyre 133 µg 67
Vitamin B12 5 µg 200
Biotin
100 µg 200
Pantothensyre 3 mg 50
Jod 25 µg 17
Zink 2 mg 20
Selen 8 µg 15
Mangan 0,4 mg 20
GTF Krom 10 µg 25
Bor 167 µg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Brune ris (Oryza sativa), overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre), anti-klumpmiddel (silica), saccharomyces cerevisiae, vitamin C, appelsin (Citrus sinensis), gulerod (Daucus sativa), niacin, vitamin A (betakaroten), vitamin E, fyldstof (cellulose), pantotensyre, zinkglycinat, magnesiumglycinat, vitamin B1, vitamin B6, vitamin B2, broccoli (Brassica oleracea italica), borglycinat, manganglycinat, tranebær (Vaccinium oxycoccos), hvidkål (Brassica oleracea capitata), blandede carotenoider, vilde blåbær (Vaccinium angustifolium), antioxidationsmidler (ascorbylpalmitat), folsyre, biotin, kobberglycinat, kromglycinat, jodglycinat, vitamin K, selenglycinat, molybdenglycinat, vitamin B12, vitamin D3.

Dosering

1 tablet om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter, og drysses på mad eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Kunde bedømmelser
 1. Meget god kvalitet!
  Produktbedømmelse
  100%
  Jeg begyndte at købe Kids Multi til mine børn for nogle år siden. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Kids One Daily
Din bedømmelse