Magnesium

Rating:
100% of 100

Magnesium med fire typer magnesium: Glycinat, Malat, Citrat og Taurate. Dette magnesium er helt fri for magnesiumoxid, selv som en skjult ingrediens.

 • Magnesium med fire typer magnesium: glycinat, malat, citrat og taurate.
 • En kombination af flere magnesiumformer til at reducere udmattethed og træthed
 • 300 mg elementært magnesium pr. dag dosis
 • Fremstillet i henhold til ISO 9001
 • Naturligvis fri for gluten, soja, mejeriprodukter, GMO'er, herbicider og pesticider.
 • Kapsel fremstillet af organisk cellulose
 • Velegnet til veganere og vegetarer
 • Fri for skjulte stoffer som maltodextrin, kunstige sødestoffer, farvestoffer, konserveringsmidler, hærdede olier, majssirup og magnesium stearater
Special Price 299 kr
Regular Price 319 kr
Pris pr. dag
7,48 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt fra 599 kr
  • E-mærket webshop
  • Ikke på lager
  Størrelse
  120 kapsler
  Vejl. pris
  319 kr
  Portioner
  40
  Varenummer
  GREAT10003
  Stregkode
  7 35013187102 8

Magnesium

Magnesium med fire typer magnesium: glycinat, malat, citrat og taurate er et ultra rent produkt, helt fri for magnesiumoxid, selv som en skjult ingrediens. Magnesium bidrager til en sund muskelfunktion og til at reducere udmattethed og træthed. Magnesium hjælper også med at opretholde sunde tænder og knogler, og også til at bevare psykisk stabilitet. Magnesium er en vigtig elektrolyt, der bidrager til at balancere elektrolytter og til at opretholde et sundt fungerende nervesystem.

Den daglige dosis af 3 kapsler giver dig 300 mg essentielt magnesium. Dette magnesium er lavet under ISO 9001 og er naturligt fri for gluten, soja, mejeriprodukter, GMO'er, herbicider og pesticider. Dette magnesium er også fri for skjulte stoffer som maltodextrin, kunstige sødestoffer, farvestoffer, konserveringsmidler, hærdede olier, majssirup og magnesium stearater. Kapslen kommer fra organisk cellulose, og produktet er velegnet til veganere og vegetarer.

Indhold pr. dag dosis   % af ADD
Magnesium (citrat, malat, torah, bisglycinate) 300 mg 80

ADD = Anbefalet Daglig Dosis

Ingredienser 

Magnesiumcitrat, magnesiummalat, magnesiumcitrat, magnesiumbisglycinat, grøntsagskapsel (cellulose), anti-klumpende middel (risekstrakt).

Dosering

3 kapsler om dagen i forbindelse med et måltid. Den daglige dosis kan fordeles med 1 kapsel per måltid om dagen for et mere jævnt magnesium indtag i løbet af dagen. I tilfælde af synkebesvær kan kapslen skilles ad, og indholdet drysses på mad eller drikkevarer, der indtages med det samme.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares udenfor børns rækkevidde. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for en varieret kost. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Forsegl krukken tæt.

Write Your Own Review
Du anmelder:Magnesium
Din bedømmelse
Kunde bedømmelser
 1. Så god!
  Produktbedømmelse
  100%
  Jeg er i gang med den anden krukke af jeres magnesium og vil gerne sige, at den er super god! Min mor er også begyndt at spise det nu! :) Har også købt jeres probiotika for nylig og er lige begyndt at bruge den.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på