Manganese Bisglycinate

Manganbisglycinat - Mangan af højeste kvalitet fra Thorne bidrager til normal energiomsætning, til at opretholde normal knoglestruktur og dannelse af bindevæv og til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Produktet produceres ikke længere. Der findes dog nogle andre mineraler og vitaminer, der kan have lignende effekter på visse områder. Se længere nede for erstatningsprodukter.

 • Bidrager til normal energiomsætning
 • Bidrager til at opretholde normal knoglestruktur og dannelse af ​​bindevæv
 • Bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
 • Fri for opløsningsmidler, konserveringsmidler, farvestoffer og genetisk modificerede stoffer
Special Price 179 kr
Regular Price 199 kr
Pris pr. dag
2,98 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • Ikke på lager
  Størrelse
  60 kapsler
  Vejl. pris
  199 kr
  Mærke
  Portioner
  60
  Varenummer
  M227
  Stregkode
  693749003731

Manganese Bisglycinate

Manganbisglycinat - Mangan fra Thorne bidrager til normalt energistofskifte, til at opretholde normal knoglestruktur og dannelse af bindevæv og til at beskytte celler mod oxidativt stress. Mangan er nødvendig for at danne brusk og bindevæv, men det er også nødvendigt for glukosemetabolisme og kollagenstabilisering. Mangan beskytter også celler mod oxidation.

Produktet produceres ikke længere. Der er dog nogle andre mineraler og vitaminer, der kan have lignende effekter på visse områder:

 • Zink er et mineral, der deltager i mange enzymatiske reaktioner og er involveret i kroppens stofskifte. Det spiller også en rolle i immunsystemets funktion og sårheling.
 • Kobber er et andet sporstof, der er vigtigt for dannelse af røde blodlegemer, kollagenproduktion og jernabsorption. Det kan også bidrage til at opretholde en sund nervefunktion.
 • Vitamin E er en antioxidant, der hjælper med at beskytte kroppens celler mod oxidativt stress. Det kan også understøtte immunsystemet og have antiinflammatoriske egenskaber.
 • Vitamin C er en vigtig antioxidant og spiller en rolle i produktionen af kollagen, sårheling og immunsystemets funktion. Det kan også hjælpe med at øge optagelsen af jern fra kosten.
Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Mangan (manganbisglycinat) 15 mg 750

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Manganbisglycinat, kapsel af hydroxypropylmethylcellulose (fra nåletræer), mikrokrystallinsk cellulose (stabilisator), calciumlaurat (calciumsalt fra fedtsyre) (stabilisator), silica (fyldstof).

Dosering

1 kapsel 1-2 gange om dagen.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Manganese Bisglycinate
Din bedømmelse