Oyster Pure

Oyster Pure er et tilskud med skånsomt tørrede østers fra Atlanten helt uden andet indhold. Østers er rige på vitamin B12, zink, selen, kobber og jod. Østersene i Oyster Pure testes for tungmetaller og mikroorganismer både internt og af uafhængige testlaboratorier.

 • 100% østers fra Atlanten
 • Naturligt forekommende vitamin B12, zink, selen, kobber og jod
 • Palæo-tilskud
 • Fremstilles under GMP og HACCP
 • Helt fri for fyldstoffer, farvestoffer og tilsætningsstoffer
 • Testet fri for tungmetaller, svampe, gær og bakterier
 • Indeholder ikke gluten, soya, mælkeprodukter, magnesiumstearat eller GMO
Special Price 447 kr
Regular Price 474 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt fra 599 kr
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  120 kapsler
  Vejl. pris
  474 kr
  Portioner
  30
  Varenummer
  GREAT10006
  Stregkode
  7350131872056

Oyster Pure

Oyster Pure er et tilskud med skånsomt tørrede østers fra Atlanten helt uden andet indhold. Oyster Pure kommer fra irlandske østers af arten Crassostrea gigas. Østersene er naturligt rige på vitamin B12, zink, selen, kobber og jod. Østersene i Oyster Pure testes desuden af både vores eget laboratorium og af uafhængige laboratorier. Hvert parti testes for tungmetaller, svampe, gær og bakterier. Desuden testes vitamin- og mineralniveauerne for at sikre, at det, der står på etiketten, stemmer overens med indholdet. Oyster Pure fremstilles under GMP og HACCP. Østersene tørres samme dag som de er fisket, og tørreprocessen er skånsom for at bevare de naturligt forekommende vitaminer og mineraler. Ingen syntetiske vitaminer eller mineraler bliver tilsat Oyster Pure. På grund af det lave fugtindhold har Oyster Pure en meget lang holdbarhed. Til en dåse Oyster Pure med 120 kapsler bruges der totalt 6 kilo østers. Oyster Pure kan med fordel også gives som tilskud til dyr som hunde og katte

Indhold pr. dagsdosis (4 kapsler)   % af ADD
Østersekstraktpulver 1 1,2 g *
Vitamin B12 0,92 µg 37
Jod 12,2 µg 8
Zink 2,3 mg 23
Selen 3,5 µg 6
Kobber 190 µg 19

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Østersekstraktpulver (Crassostrea gigas), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulose).

Dosering

4 kapsler pr. dag ca. 30 minutter inden morgenmad. En del bliver friske af at tage Oyster Pure, derfor anbefaler vi at tage dem om morgenen. Ved besvær med at synke kan kapslen skilles ad, og indholdet drysses på mad eller i drikke, som indtages med det samme.

Vær opmærksom på at:

Anbefalet dagsdosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for en varieret kost. Det er vigtigt med en varieret og balanceret kost og en sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller nær en varmekilde. Luk dåsen omhyggeligt. Fremstillet i EU.

Oyster Pure er et naturligt kosttilskud, der udelukkende indeholder østers. Det betyder, at vitaminer og mineraler kan forekomme i varierende koncentrationer afhængigt af årstiden. Værdierne i indholdsfortegnelsen på hjemmesiden er derfor gennemsnitsværdien for hvert vitamin og mineral. De nøjagtige vitamin- og mineral værdier står derimod skrevet på dåsen, fordi hver batch er testet i et laboratorium.

Write Your Own Review
Du anmelder:Oyster Pure
Din bedømmelse