Oyster Pure

Rating:
100% of 100
 • 100% østers fra Atlanten
 • Naturligt forekommende vitamin B12, zink, selen, kobber og jod
 • Palæo-tilskud
 • Fremstilles under GMP og HACCP
 • Helt fri for fyldstoffer, farvestoffer og tilsætningsstoffer
 • Testet fri for tungmetaller, svampe, gær og bakterier
 • Indeholder ikke gluten, soya, mælkeprodukter, magnesiumstearat eller GMO
Special Price 529 kr
Regular Price 559 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
   • Køb mere spar mere
   • Køb 2 for 479 kr hver og spar 9%
   • Køb 3 for 459 kr hver og spar 13%
   • Køb 4 for 439 kr hver og spar 17%
  Størrelse
  120 kapsler
  Vejl. pris
  559 kr
  Portioner
  30
  Art.nr
  GREAT10006
  EAN
  7350131872056

Oyster Pure

Oyster Pure er et tilskud med skånsomt tørrede østers fra Atlanten helt uden andet indhold. Oyster Pure kommer fra irlandske østers af arten Crassostrea gigas. Østersene er naturligt rige på vitamin B12, zink, selen, kobber og jod. Østersene i Oyster Pure testes desuden af både vores eget laboratorium og af uafhængige laboratorier. Hvert parti testes for tungmetaller, svampe, gær og bakterier. Desuden testes vitamin- og mineralniveauerne for at sikre, at det, der står på etiketten, stemmer overens med indholdet. Oyster Pure fremstilles under GMP og HACCP. Østersene tørres samme dag som de er fisket, og tørreprocessen er skånsom for at bevare de naturligt forekommende vitaminer og mineraler. Ingen syntetiske vitaminer eller mineraler bliver tilsat Oyster Pure. På grund af det lave fugtindhold har Oyster Pure en meget lang holdbarhed. Til en dåse Oyster Pure med 120 kapsler bruges der totalt 6 kilo østers. Oyster Pure kan med fordel også gives som tilskud til dyr som hunde og katte

Indhold pr. dagsdosis (4 kapsler)   % af ADD
Østersekstraktpulver 1,2 g *
Vitamin B12 0,92 µg 37
Jod 12,2 µg 8
Zink 2,3 mg 23
Selen 3,5 µg 6
Kobber 190 µg 19

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Østersekstraktpulver (Crassostrea gigas), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulose).

Dosering

4 kapsler om dagen med eller uden mad. En del bliver friske af at tage Oyster Pure, derfor anbefaler vi at tage dem om morgenen. Ved besvær med at synke kan kapslen skilles ad, og indholdet drysses på mad eller i drikke, som indtages med det samme.

Vær opmærksom på at:

Anbefalet dagsdosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for en varieret kost. Det er vigtigt med en varieret og balanceret kost og en sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller nær en varmekilde. Luk dåsen omhyggeligt. Fremstillet i EU.

Oyster Pure er et naturligt kosttilskud, der udelukkende indeholder østers. Det betyder, at vitaminer og mineraler kan forekomme i varierende koncentrationer afhængigt af årstiden. Værdierne i indholdsfortegnelsen på hjemmesiden er derfor gennemsnitsværdien for hvert vitamin og mineral. De nøjagtige vitamin- og mineral værdier står derimod skrevet på dåsen, fordi hver batch er testet i et laboratorium.

Kunde bedømmelser
 1. Hvad sker der?
  Rating
  100%
  Jeg har været plaget af konstant forkølelse og en sviende, brændende følelse i kroppen de seneste måneder. Har været utroligt lav på energi i lang tid. Efter nogle dage med Oyster Pure føler jeg mig ikke længere syg! Stadig snottet, men den brændende følelse er væk, og jeg er generelt mere frisk! Det her er stort, fordi jeg har været plaget og fortvivlet!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Blev straks meget mere energisk!
  Rating
  100%
  Begyndte at tage jeres Oyster Pure efter en ulykke med operation, da jeg ikke kunne finde tilbage til min vitalitet igen. Jeg blev straks meget mere energisk, da jeg begyndte at tage den!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 3. Min søn har fået sin energi tilbage!
  Rating
  100%
  Min 18-årige søn har været træt og manglet energi. Jeg gav ham Oyster Pure, og han er blevet bedre! Han har mere energi på sit job som tømrerlærling, og han føler sig bedre generelt!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 4. Vigtig del af mit liv!
  Rating
  100%
  Det er ikke ofte, jeg finder et naturligt produkt, der virkelig virker, og som virkelig giver en følelse af intens energi. Når du tager dette produkt, kan du mærke det, og det er nu en vigtig del af mit liv.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 5. Et absolut must!
  Rating
  100%
  I et forsøg på at reducere mit indtag af syntetiske kosttilskud er jeg skiftet til fødevarebaserede alternativer for at kompensere for ernæringsmangler. Inden for et par uger efter jeg startede med østersekstrakten, bemærkede jeg en fast, glat, glødende hud og mindre hårtab. Østersekstrakt er også et absolut must for alle, der følger en detox-protokol.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 6. Bare ren lykke!
  Rating
  100%
  Jeg begyndte at tage østersekstrakt for omkring to måneder siden, og det har ændret mit liv drastisk! Jeg har to job, og jeg kan klare begge job og stadig have energi. Min krop ser ikke ud til at blive træt og øm så let, som den plejer! Mit humør er også meget mere stabilt. Jeg føler, at jeg bare har så meget mere energi! Folk har faktisk spurgt mig, hvordan jeg forbliver så energisk. Jeg fortæller dem altid om østersekstrakt, og hvor stor en forskel det har gjort for mig! Jeg fandt ud af, at det hjælper mig med at vågne udhvilet om morgenen! Ikke mere groggy og klagende hele dagen! Jeg har ikke engang lyst til eller brug for kaffe! Bare ren lykke!!! Intet har nogensinde gjort så drastisk en forskel som østersekstrakt.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 7. Min energi og selvtillid er steget enormt!
  Rating
  100%
  Fremragende produkt med enormt potentiale til at øge testosteron. Min energi og selvtillid er steget enormt takket være fire kapsler om dagen. Tak, fordi I har forbedret mit helbred og øget min vitalitet!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 8. Super!
  Rating
  100%
  Min familie og jeg vil tage dette produkt FOR EVIGT! Min energi, testosteron og libido har nået et niveau, der er super.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 9. Fantastisk!
  Rating
  100%
  Dette produkt er FANTASTISK. Jeg begyndte at have meget tunge og lange perioder med kortere cyklusser, der varede omkring fem måneder, noget jeg aldrig havde oplevet før, og det drænede mig fuldstændig. Jern, B-vitamin osv. gjorde ingenting. Jeg arbejder som terapeut i en helsekostbutik, så jeg prøvede alt. Efter bogstaveligt talt kun en måned med disse, omkring ti pr. dag, var den næste cyklus tilbage til normal med hensyn til flow, lethed og længde og er forblevet sådan i de sidste fire måneder. Jeg tager fem til ti om dagen. Jeg føler mig nu som en kvinde sidst i 30'erne.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 10. Fantastisk produkt!
  Rating
  100%
  Endnu en gang har vi oplevet styrken af ​​østersekstrakt. Vi flyttede, og østersekstrakten blev pakket ned, og det tog en uge eller deromkring, før vi pakkede den ud. Min mand mærkede forskellen inden for få dage efter, han begyndte at tage det igen. Vi fik taget blodprøver for nylig, og forestil dig vores overraskelse, da min 67-årige mands testosteronniveau kom tilbage højere end normalt for hans alder! Vi tror, ​​det skyldes hans daglige brug af dette fantastiske produkt!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 11. Bedst!
  Rating
  100%
  Dette er det bedste tilskud, du kan tage for at få zink!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 12. Bedste kosttilskud!
  Rating
  100%
  Jeg har brugt dette produkt i to år nu, fra september til maj. Jeg er meget glad for dette produkt, da det giver alle de næringsstoffer, jeg har brug for. Jeg har Hashimoto Thyroiditis, og jeg skal tage zink, selen og jod. Jeres produkt har hjulpet mig med at forhindre nogle af bivirkningerne i forbindelse med min sygdom. Jeg kan ikke anbefale østersekstrakt nok.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 13. Fantastisk produkt!
  Rating
  100%
  Fantastisk produkt, virker virkelig for energiniveau og libido. Jeg tager seks til otte kapsler, når jeg har brug for et boost eller mærker energien dræne, og du mærker virkelig effekten!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 14. Produktet er hver en øre værd!
  Rating
  100%
  For et år siden begyndte jeg at bestille østersekstrakt til min 65+-årige mand efter anbefaling af en naturlæge. Min mand bemærkede en forskel i sit energiniveau inden for en uge eller deromkring. Inden for et par uger bemærkede jeg en forskel i vores seksuelle aktivitet. En forskel, vi begge blev positivt overrasket over. Jeg sørger for, at han aldrig løber tør! Produktet er hver en øre værd!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 15. Jeg anbefaler det stærkt!
  Rating
  100%
  Har brugt østersekstrakt i tre måneder nu, og jeg er meget tilfreds med produktet. Smerterne i mine led er forsvundet, og jeg kan smile igen. Jeg anbefaler det stærkt. Tak!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 16. Meget glad og taknemmelig!
  Rating
  100%
  Jeg er i øjeblikket ved at komme mig efter en ekstremt alvorlig kronisk sygdom. Jeg har prøvet flere kosttilskud, end jeg kan tælle. Østersekstrakt er langt det bedste tilskud. Det har haft en enorm indflydelse på helingsprocessen, siden jeg begyndte med det for flere måneder siden. De positive fordele har været meget mærkbare og varige. Jeg har gennemgået det hele meget nøje og kan med sikkerhed sige, at dette er et meget rent produkt. Det er svært at finde kvalitetstilskud i disse dage, fordi de fleste er udvandet for at øge fortjenesten, eller lavet med snavsede ingredienser. Jeg er meget glad og taknemmelig for at have fundet Oyster Pure.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 17. Føler mig sund!
  Rating
  100%
  Jeg ledte efter et naturligt kosttilskud, der kunne hjælpe med at styrke mit immunforsvar, fordi jeg led af et livslangt betændelsesproblem, intet virkelig alvorligt, men meget irriterende, og lægerne så ikke ud til at have en kur mod dette problem. Med østersekstrakt slap jeg af med symptomerne inden for cirka seks måneder, og nu føler jeg mig meget mere energisk og sund. Jeg kan ærligt anbefale dette supplement. Du vil aldrig fortryde det.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 18. Fantastisk produkt!
  Rating
  100%
  Tak! Vi har set så fantastiske sundhedsmæssige fordele med Oyster Pure for min søn.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Oyster Pure
Din bedømmelse