MegaFlora Plus – Probiotika

Probiotika til dem med alvorlige mave og tarmproblemer.

 • 50 milliarder bakterier pr. kapsel
 • 14 ikke-konkurrerende stammer pr. kapsel
 • Fri for mælk, soja og magnesiumstearat
539 kr
Pris pr. dag
8,98 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  60 kapsler
  Vejl. pris
  539 kr
  Mærke
  Portioner
  60
  Varenummer
  10223
  Stregkode
  0 51494 10223 7

MegaFlora Plus – Probiotika

MegaFlora Plus er et rigtig godt og meget stærkt probiotikum (tilskud af tarmbakterier) med 14 forskellige klinisk undersøgte stammer af gode tarmbakterier, der ikke konkurrerer med hinanden. En god tarmflora er grundlæggende for en god fordøjelse og for helbredet. Tarmbakterier er gode til at afbalancere mikrofloraen i tarmene, som blandt andet hjælper til med fordøjelsesprocessen, afgiftning, og eliminering af fæces.

MegaFlora Plus er fremstillet til at skabe en sund flora i tyndtarmen og tyktarmen. MegaFlora Plus indeholder 50 milliarder bakterieceller af 14 forskellige ikke-konkurrerende stammer. MegaFlora Plus er ikke baseret på mejeriprodukter.


Hvorfor valgte vi MegaFood og Innate Response?

MegaFood er et søsterselskab til Innate Response. De fremstiller alle deres produkter på samme gode og skånsomme måde. Vi kender ikke til nogen anden virksomhed i verden, der producerer whole food af den kvalitet, som MegaFood og dets søsterselskab Innate Response gør. Læs mere

Indhold pr. dagsdosis  
Mælkesyrebakterier 14 forskellige stammer 50 milliarder

Ingredienser

Fyldmiddel (cellulose), Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Antiklump middel (kiseldioxid, L-leucin), Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobac gasserillusi, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, vegetabilsk kapsel (cellulose).

Dosering

I tilfælde af synkebesvær kan kapslen skilles ad, og indholdet drysses på kold mad, eller i kolde drikke. Indtages med det samme.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Opbevares i køleskabet. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Opbevar krukken tørt og lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:MegaFlora Plus – Probiotika
Din bedømmelse