MegaFlora Women's Probiotic

Rating:
100% of 100

MegaFlora Women er et unikt meget kraftfuldt probiotisk supplement med 50 milliarder mælkesyrebakterier af 14 forskellige klinisk undersøgte stammer, der er specielt udviklet til den kvindelige bakterieflora. MegaFlora Women omfatter også tranebær, rødbeder, stor burrerod, og mælkebøtte rod.

 • Specialudviklet produkt til kvindens bakterieflora
 • 50 milliarder gavnlige tarmbakterier pr. daglig dosis
 • 14 ikke-konkurrerende naturligt forekommende bakteriestammer, der formår at overleve det sure miljø i maven
 • Laboratorietestet fri for gluten, mejeriprodukter, soja, GMO'er, glyphosat, pesticider, herbicider og magnesiumstearat
519 kr
Pris pr. dag
17,3 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  60 kapsler
  Vejl. pris
  519 kr
  Mærke
  Portioner
  30
  Varenummer
  10021
  Stregkode
  0 51494 10021 9

MegaFlora Women's Probiotic

MegaFlora Women er et meget kraftfuldt probiotika specielt fremstillet til den kvindelige bakterieflora. Hver kapsel indeholder 50 milliarder levende og velkendte mælkesyrebakterier fra 14 forskellige klinisk undersøgte og ikke-konkurrerende stammer. MegaFlora Women indeholder også tranebær, rødbeder, stor burrerod, og mælkebøtte rod, der er testet fri for pesticider, herbicider og glyphosater.

MegaFlora Women indeholder blandt andet stammerne Lactobacillus rhamnosus (HN001) og Lactobacillus plantarum (LP115), som er gavnlige for den vaginale flora. Den sunde vaginale flora består hovedsageligt af lactobaciller. Forskning viser, at antibiotika kan forstyrre den sunde flora i skeden. Forskning viser også, at lactobacillus rhamnosus HN001 reducerer forekomsten af bakteriel vaginose, som er en overvækst af uønskede bakterier i området omkring kønsorganerne. Alle stammer af MegaFlora Women, herunder HN001 og LP115, er en del af den normale tarmflora og regnes blandt de gode tarmbakterier.

Et gennemsnitligt menneske har ca. 1 x 1014 mikroorganismer i fordøjelseskanalen. Det er mere end ti gange så mange som vi har celler i kroppen. Vi indeholder således flere fremmede bakterier end vores egne celler, og tarmfloraens sundhed er derfor vigtig for den generelle sundhedstilstand. IBS, irriteret tyktarm, er en af de mest almindelige tarmsygdomme i verden. Øget utæt tarm og unormal tarmflora kan føre til øget aktivering af tarmens immunsystem, hvilket igen kan være forbundet med IBS.

Indtagelse af en række forskellige probiotiske kulturer, det vil sige probiotiske stammer, er positivt, da de har forskellige egenskaber og trives godt i de forskellige surhedsmiljøer, der findes i vores mave-tarmkanal. Tarmslimhinden fornyes løbende og har behov for gode mælkesyrebakterier.

Stammerne fra MegaFlora Women er en del af den normale tarmflora og regnes blandt de gode tarmbakterier. MegaFlora Women er probiotika designet til at blive brugt regelmæssigt hele året rundt. Probiotika skal tages sammen med mad og opbevares i køleskabet. MegaFlora Women er ligeledes meget velegnet, hvis du skal spise antibiotika, dels til tarmfloraen, men også til floraen i området omkring kønsorganerne.

Indhold pr. dagsdosis  
Mælkesyrebakterier 14 forskellige stammer 50 miljarder
Tranebær 400 mg
Rødbede 80 mg
Mælkebøtte (rod) 80 mg
Stor burrerod 80 mg

Ingredienser

Fyldstof (cellulose), tranebær (Vaccinium macrocarpon), Lactobacillus plantarum (LP115), Rødbede (Beta vulgaris), fyldstof (calciumlaurat), anti-klumpmiddel (silica), mælkebøtte rod (Taraxacum officinale), stor burrerod (Arctium lappa), Bifidobacterium lactis (SD-5219), Lactobacillus acidophilus (SD-5212), Lactobacillus rhamnosus (HN001), Lactobacillus bulgaricus (SD-6833), Bifidobacterium longum (SD-5588), Bifidobacterium bifidum (SD-6575), Lactobacillus gasseri (SD-5585), Bifidobacterium infantis (SD-6720), Lactobacillus brevis (SD-5214), Streptococcus thermophilus (SD-5207), Lactobacillus casei (SD-5213), Lactobacillus salivarius (SD-5208), Lactococcus lactis (SD-5584), vegetabilsk kapsel (cellulosa).

Dosering

2 kapsler om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter, og drysses på mad eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Kunde bedømmelser
 1. Virker
  Produktbedømmelse
  100%
  Det første probiotikum jeg har prøvet, som jeg føler straks styrker min mave, og jeg har ingen bivirkninger. God efter penicillin, som har en negativ effekt på bakterier. Kan også forebygge urinvejsinfektion. Indholdet føles også naturligt og sundt.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Vaginal kløe forsvandt
  Produktbedømmelse
  100%
  Har haft skedeproblemer siden jeg blev gravid med kløe og ubalance. Prøvede alt, men hjalp kun midlertidigt, og så kom alt tilbage. Efter en uges brug af dette probiotikum forsvandt alt, og ingen af ​​problemerne er tilbage. Stærkt anbefalet!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 3. Udslæt er væk!
  Produktbedømmelse
  100%
  Efter to uger er mit udslæt forsvundet!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:MegaFlora Women's Probiotic
Din bedømmelse