Methyl B12

Rating:
100% of 100
 • Ægte Whole Foods vitaminer og mineraler af Raw Food kvalitet
 • Med aktive former af vitamin B6, folinsyre og vitamin B12
 • Testet fri for pesticider og tungmetaller
439 kr
Pris pr. dag
7,32 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  60 tabletter
  Vejl. pris
  439 kr
  Mærke
  Portioner
  60
  Art.nr
  10332
  EAN
  0 51494 10332 6

Methyl B12

Methyl B12 er et kosttilskud med aktive former af vitamin B6, folinsyre og vitamin B12. Methyl B12 er vegansk og også fri for GMO'er (genetisk modificeret organismer). Vitamin B6, folinsyre og vitamin B12 bidrager til normal homocystein omsætning, til et velfungerende immunsystem og til at reducere træthed og udmattelse. Derudover bidrager vitaminerne B6 og B12 til et velfungerende nervesystem. Vitamin B12 bidrager til en sund dannelse af røde blodlegemer, og folinsyre bidrager til sund bloddannelse. Folinsyre spiller også en rolle i celledelingsprocessen og bidrager også til normal homocystein omsætning, og til en velfungerende psyke. Vitamin B6 er vigtigt, da det hjælper til med at regulere hormonel aktivitet.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Vitamin B6 (Pyridoxal-5′-fosfat) 8 mg 571
Folsyre (Kalcium-L-metylfolat) 200 µg 100
Vitamin B12 (Metylkobalamin) 500 µg 20 000
Rødbede 225 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Rødbede (Beta vulgaris), fyldstof (cellulose), brune ris (Oryza sativa), overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre), anti-klumpmiddel (silica), saccharomyces cerevisiae, vitamin B6 (pyridoxal-5′-fosfat), broccoli (Brassica oleracea italica), vitamin B12 (metylkobalamin), folsyre (kalcium-L-metylfolat).

Dosering

1 tablet om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter, og drysses på mad eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Kunde bedømmelser
 1. Det bedste!
  Rating
  100%
  Jeg havde en stor ernæringsmangel efter en tyndtarmsoperation, og jeg har taget prøver på VC, som viser fremragende efter at have taget Methyl B12. Glasset er ikke engang tomt, har mange tilbage endnu.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Methyl B12
Din bedømmelse