One Daily

 • Whole Foods med vitaminer og mineraler i rå fødevareform
 • Bidrager til at immunsystemet fungerer normalt, og til en normal dannelse af kollagen i kroppen, der er vigtig i forbindelse med en normalt fungerende hud.
 • Testet fri for pesticider, herbicider, glyphosat, gluten, soja, GMO'er og mejeriprodukter
259 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Mærke
  Art.nr
  One-Daily-CONF
  EAN
  0 51494 10151 3

One Daily

Et multivitaminmineral er et godt basistilskud. Det indeholder flere mikronæringsstoffer. One Daily fra MegaFood er et multivitamin- og mineraltilskud fra Whole Foods (hele fødevarer) til dem, der ønsker at tage en tablet om dagen. One Daily er baseret på Whole Foods (hele, ikke-forarbejdede fødevarer) så der er flere cofaktorer tilbage. MegaFood har været meget grundige i produktionen af One Daily. De har blandt andet brugt den mest skånsomme tørringsmetode i verden, og takket være den bevares flere forskellige sunde, men følsomme, fytokemikalier, der findes i fødevarer.


Hvorfor valgte vi MegaFood og Innate Response?

MegaFood er et søsterselskab til Innate Response. De fremstiller alle deres produkter på samme gode og skånsomme måde. Vi kender ikke til nogen anden virksomhed i verden, der producerer whole food af den kvalitet, som MegaFood og dets søsterselskab Innate Response gør. Læs mere

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Vitamin A (betakaroten) 180 µg RE 23
Vitamin C (askorbinsyre) 60 mg 75
Vitamin D3 (400 IE) 10 µg 200
Vitamin E 10 mg α-TE 83
Vitamin K 65 µg 87
Vitamin B1 5 mg 455
Vitamin B2 2 mg 143
Niacin 20 mg NE 125
Vitamin B6 6 mg 429
Folinsyre 240 µg 120
Vitamin B12 15 µg 600
Biotin 30 µg 60
Pantothensyre 10 mg 167
Jern 4,5 mg 32
Jod 75 µg 50
Zink 6 mg 60
Selen 25 µg 45
Mangan 1,2 mg 60
GTF Krom 40 µg 100
Molybdæn 20 µg 40
Bor 500 µg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Råris (Oryza sativa), fyldstof (cellulose), Saccharomyces cerevisiae, C-vitamin, appelsin (Citrus sinensis), anti-klumpmiddel (silica), niacin, overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre), E-vitamin, gulerod (Daucus sativa), pantothensyre, jernglycocinat, zinkglycinat, vitamin A (beta-caroten), vitamin B6, vitamin B1, vitamin B2, borglycinat, broccoli (Brassica oleracea italica), manganglycinat, tranebær (Vaccinium oxycoccos), hvidkål (Brassica oleracea capitata), vilde blåbær (Vaccinium angustifolium), antioxidationsmidler (ascorbylpalmitat), blandede carotenoider, folinsyre, kobberglycinat, chromglycinat, jodglycinat, vitamin K, selenglycinat, molybdenglycinat, biotin, vitamin B12, vitamin D3.

Dosering

1 tablet om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter, og drysses på mad eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:One Daily
Din bedømmelse