Hvorfor valgte vi MegaFood og Innate Response?

Læsetid: 3-4 min
Hvorfor valgte vi MegaFood og Innate Response?

Se alle produkter fra MegaFood her

Se alle produkter fra Innate Response her

To af verdens bedste kosttilskudsfirmaer? 

MegaFood er et søsterselskab til Innate Response. De fremstiller alle deres produkter på samme gode og skånsomme måde. Vi kender ikke til nogen anden virksomhed i verden, der producerer whole food af den kvalitet, som MegaFood og dets søsterselskab Innate Response gør. De har specialiseret sig i ægte fuldkosttilskud og mælkesyrebakterier af absolut højeste kvalitet. Dette er, hvad de står for: 

  • Næringsstofferne i Innate Response og MegaFoods er kosttilskud kombineret med whole food, altså rigtig mad, i modsætning til kun at bruge isolerede og syntetisk fremstillede næringsstoffer. Det mener vi er årsagen til den høje biotilgængelighed. Så tæt på mad som muligt, som vi anser for at være det bedste. For de meget få produkter i Innate Response-serien, der ikke er fuldkost, har de valgt de absolut bedste former, den højeste kvalitet og de sikreste mikronæringsstoffer, der er til rådighed. 
  • Som en af få virksomheder i verden indkøber Innate Response og MegaFood hele og usprøjtede grøntsager, frugter, bær og planter til størstedelen af deres produkter. De fleste virksomheder, der fremstiller whole food, køber kun færdigtørret pulver fra tredjepart, hvorfor kvaliteten ofte kan variere. 
  • Mange whole food-tilskud og superfood-pulvere tørres ved hjælp af tørremetoder, som risikerer at beskadige råvaren. Innate Response og MegaFood tørrer derimod de fleste råvarer med Refractance Window Drying, den mest skånsomme tørremetode, der findes i dag. 
  • De har et bredt sortiment af forskellige mælkefrie tarmbakterietilskud med flere gavnlige bakterier og stammer end nogle andre tarmbakterietilskud på markedet. Alle stammer er klinisk testede og ikke-konkurrerende. 
  • Innate Response og MegaFood har eget ISO-9001-certificeret laboratorium, som bruges til at kontrollere produkterne på tre forskellige måder. Det er de de eneste til i branchen. Desuden kontrolleres hver batch af flere forskellige uafhængige laboratorier. 
  • Produktionen følger GMP (Good Manufacturing Practice) og produkterne laboratorietestes for at være fri for pesticider, herbicider, gluten, soja, mejeriprodukter, magnesiumstearat, GMO'er og glyphosater. 
  • Innate Response og MegaFood bruger mørke glaskrukker til 98 % af sortimentet. Mørke glaskrukker slipper mindre lys ind end hvide plastikdåser. De udsender ikke hormonforstyrrende stoffer og er bedre for miljøet end plastik. 
  • Alle produkter kan indtages af vegetarer, og de fleste produkter kan også indtages af veganere. 
  • Innate Response og MegaFood er partner med National Young Farmers Koalition og Soil4Climate for at skabe sund, frisk og næringsrig jord, som er en af ​​Innate Response og MegaFoods hovedmål. De støtter regenerativt landbrug uden pesticider, herbicider, giftstoffer og glyphosat. 

Hvis du finder en virksomhed med kosttilskud af højere kvalitet, så kontakt os venligst på [email protected], for det vil vi gerne vide. 

Egenomsorgsprotokol 

Vores egenomsorgsprotokoller bør ikke bruges til at diagnosticere, behandle eller helbrede sygdomme. Vores egenomsorgsprotokoller er råd og tips til egenomsorg, som ikke erstatter konventionel sundhedspleje. Kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Det er vigtigt med en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil.

Forfatter