Organic Spirulina

Dr. Mercolas økologiske spirulina er nok en af ​​verdens fineste former for spirulina. Det dyrkes langt fra industri- og landbrugsfaciliteter og fremstilles under GMP. Hvert batch er testet fri for kemikalier og mikrocystin toksiner. Spirulina indeholder mængder af phytonnæringsstoffer, aminosyrer, vitaminer, mineraler og klorofyl.

 • Økologisk spirulina fremstillet under GMP
 • Rig på phytonutrients, aminosyrer, vitaminer, mineraler og klorofyl
 • Laboratorietestet fri for kemikalier og microcystin-toksiner
 • Indeholder ikke gluten, mejeriprodukter, soja eller magnesiumstearat
Special Price 279 kr
Regular Price 289 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  120 tabletter
  Vejl. pris
  289 kr
  Portioner
  30
  Varenummer
  DM10325
  Stregkode
  810487034340

Organic Spirulina

Spirulina – rig på næringsstoffer

Dr. Mercolas økologiske spirulina er nok en af ​​verdens fineste spirulinaer. Hvert batch er testet fri for kemikalier, mikrocystintoksiner og andre algetoksiner. Spirulina indeholder mængder af phytonutrients, aminosyrer, vitaminer, mineraler og klorofyl. Spirulina er en blågrøn alge, der normalt bruges til detox-formål.

Dr. Mercolas økologiske spirulina er også rig på GLA (Gamma linolensyre). GLA er en vigtig byggesten i hudcellemembraner og spiller også en stor rolle for hudens evne til at binde fugt. GLA påvirker desuden hudens elasticitet og er med til at danne en god beskyttende barriere. GLA modvirker tør hud.

Dr. Mercolas økologiske spirulina er rig på phycocyanin, som er et pigmentprotein. Forskning viser, at phycocyanin har flere sundhedsmæssige fordele, blandt andet som en stærk antioxidant. Dr. Mercolas økologiske spirulina er også rig på klorofyl og carotenoider i rå form.

Hvis du tager spirulina, anbefaler vi kraftigt, at du også tager tilskud af vitamin B12, fordi spirulina indeholder pseudovitamin B12, som kan reducere optagelsen af ​​aktivt B12.

Dr. Mercolas økologiske spirulina – meget ren spirulina

Dr. Mercolas Spirulina dyrkes langt væk fra industri- og landbrugsfaciliteter. Man er ekstremt omhyggelig med vandkvaliteten, og produktionen følger GMP (Good manufacturing practices), som er den standard, som medicinalvirksomheder bruger i deres produktion. Den følger også BRC Global Standard for Food Safety – en standard for sikker fødevareproduktion.

Siden 1. marts 2011 er det klogt at undgå alger og tang fra vand nær Fukushima i Japan. Dr. Mercolas økologiske spirulina dyrkes i ferskvand, der ikke har nogen risiko for radioaktivitet. Alger kan også indeholde brom, et halogen, der kan skade kroppen. Dr. Mercolas økologiske spirulina er bromfri.

Marine-alger, men også ferskvands-alger som spirulina, kan indeholde høje niveauer af mikrocystin toksiner. Det er giftstoffer, der kan skade både leveren og hjernen. Under algeopblomstring produceres der store mængder mikrocystin-toksiner, og det er en af ​​grundene til, at både mennesker og dyr skal passe på med at indtage vand med algeopblomstring. Dr. Mercolas økologiske spirulina er ekstremt ren. Det er kontrolleret fri for mikrocystin toksiner, andre alge- toksiner, gluten, mejeriprodukter, soja eller magnesiumstearat.

Indhold per dagsdosis   % af ADD
Energi 10 kcal/41,8 kJ
Protein 1 g
Kulhydrater 0 g
heraf sukkerarter 0 g
Fedt 0 g
Vitamin A (beta-caroten) 230 µg 29
Spirulina 2000 mg *
Phycocyanin 280 mg *
Klorofyll 22 mg *
Carotenoider 7,2 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Økologisk spirulina (Arthrospira platensis), siliciumdioxid.

Dosering

4 tabletter per dag. Kan tages med eller uden mad.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevres udenfor børns rækkevidde. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret, afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af varmekilde, i direkte sollys, eller i et fugtigt miljø. Beholderen skal lukkes tæt. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Organic Spirulina
Din bedømmelse