Skin, Nails & Hair 2

Rating:
100% of 100
 • Autentisk Whole Foods med vitaminer og mineraler, der bidrager til normal hud, hår og negle
 • Indeholder tokotrienoler, der hjælper med at beskytte hudceller mod oxidativ stress.
 • Indeholder også brændenælde, selen, zink og pantothensyre.
Special Price 339 kr
Regular Price 349 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Vejl. pris
  399 kr
  Mærke
  Art.nr
  SKIN-NAILS-HAIR-CONF
  EAN
  0 51494 10280 0

Skin, Nails & Hair 2

Skin, Nails, & Hair 2 fra MegaFood indeholder mikronæringsstoffer, der bidrager til sund hud, hår og negle. Biotin og zink hjælper med at opretholde normal hud og hår. Biotin hjælper også med til at holde slimhinderne sunde. C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, der er vigtig for at hud og tandkød er sundt. A-vitamin hjælper med at bevare normal hud og normale slimhinder. Selen bidrager til at skjoldbruskkirtlen fungerer normalt, og til vedligeholdelse af sundt hår og sunde negle. Zink hjælper også med at beskytte celler mod oxidativ stress, herunder hudceller. Selen bidrager til normal skjoldbruskkirtelfunktion og til vedligeholdelse af normalt hår og normale negle. Skin, Nails & Hair 2™ indeholder også alle otte isomerer (tocopheroler, tocotrienoler) af E-vitamin, dvs. d-alfa, d-beta, d-gamma, d-delta tocopherol og det samme for tokotrienolerne.

Kombiner Skin, Nails, & Hair 2 ™ med et af vores multivitaminprodukter for at optimere indtaget af mikronæringsstoffer til hud, hår og negle. Skin, Nails & Hair 2™ fungerer også rigtig godt i kombination med alle Weledas hudplejeprodukter, som giver hudpleje både indefra og udefra.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Vitamin A (betakaroten) 600 µg RE 75
Vitamin C (askorbinsyre) 200 mg 250
Vitamin E 20 mg α-TE 167
Vitamin B6 (Pyridoxal-5′-fosfat) 4 mg 286
Biotin 300 µg 600
Pantothensyre 20 mg 333
Zink 15 mg 150
Selen 50 µg 91
Brændenælde 500 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Brændenælde (Urtica dioica, blad), Vitamin C, Fyldstof (cellulose), brune ris (Oryza sativa), Orange (Citrus sinensis), Anti-klumpmiddel (silica), Zinkglycinat, Overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre), Vitamin E, Pantothensyre, Gulerod (Daucus sativa), Saccharomyces cerevisiae, Vitamin A, Vitamin B6, Antioxidationsmidler (ascorbylpalmitat), Blandede carotenoider, Biotin, Selenglycinat.

Dosering

2 tabletter om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter, og drysses på mad eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Kunde bedømmelser
 1. 5 stjerner
  Rating
  100%
  Mit hår har aldrig været bedre!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Skin, Nails & Hair 2
Din bedømmelse