Bambus tandbørste

Rating:
100% of 100

Markedets måske bedste tandbørste i FSC-certificeret MOSO-bambus med BPA-fri og afrundede børstehår for god tandhygiejne. Tandbørsten MOSO-bambus - FSC har en blød kvalitet til effektiv børstning, men er samtidig skånsom mod tandkødet.

 • Tandbørste i den mest miljøvenlige og FSC-certificerede MOSO-bambus
 • Afrundede børstehår til effektiv børstning af tænderne
 • Højkvalitets børstehår fri for hormonforstyrrende BPA
 • 100 % nedbrydelig og genanvendelig FSC-certificeret håndtag og karton
 • Panda-sikker og CO2-neutral MOSO-bambus
 • Ingen del af tandbørsten er testet på dyr
 • Blød kvalitet til effektiv børstning af tænderne, men skånsomt mod tandkødet
Special Price 19 kr
Regular Price 29 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt fra 599 kr
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  1 stk
  Vejl. pris
  29 kr
  Varenummer
  GREAT20003
  Stregkode
  7350131872025

Bambus tandbørste

Bambus tandbørste

Tandbørste MOSO Bambu - FSC har afrundede børstehår til effektiv tandbørstning. Børstehårene er fri for hormonforstyrrende Bisphenol A (BPA). Håndtaget og kartonen er fremstillet af 100% nedbrydeligt og genanvendeligt FSC-certificeret materiale. Tandbørste MOSO Bambu - FSC er panda-sikker og CO2-neutral. Ingen del af tandbørsten er testet på dyr. Tandbørste MOSO Bambu - FSC har en blød kvalitet til effektiv tandbørstning, men er samtidig skånsom mod tandkødet.

Verdens mest miljøvenlige bambus tandbørste?

Bambustandbørsten er fremstillet af den mest miljøvenlige og FSC-certificerede bambus, der findes, MOSO-bambus. MOSO-bambus er en af de hurtigst voksende planter i verden og kan nå op til 20 meter i løbet af få måneder, med en hastighed på op til 1 meter om dagen i vækstsæsonen. Det tager stammen cirka 4-5 år at modne og opnå dens egenskaber som ligner egenskaberne hos løvtræer, når det kommer til hårdhed, styrke og stabilitet. Bambus dør ikke efter høst, som træer gør, så der sker ingen afskovning. Ved at høste de modne planter forbedres faktisk kvaliteten af MOSO-bambus.

CO2-neutral MOSO-bambus

Planter absorberer kuldioxid gennem fotosyntese, som omdannes til glukose og ilt. Glukosen danner biomassen, som planten opbygges af. Kuldioxiden opbevares i materialet i produktets levetid og længere, hvis produktet genanvendes til nye, bæredygtige produkter såsom Tandbørste MOSO Bambu - FSC. På grund af MOSO-bambus hurtige vækst binder den betydeligt mere kuldioxid sammenlignet med almindelige træsorter.

Hvad er Forest Stewardship Council (FSC)?

Forest Stewardship Council (FSC) er det førende certificeringsorgan for bæredygtig skovdrift. FSC arbejder for miljøvenlig, socialt ansvarlig og økonomisk levedygtig anvendelse af verdens skove. FSC er en international og uafhængig organisation, der blev oprettet for at forhindre fortsat udtømning af skovområder. MOSO-bambus er den første bambus, der blev FSC-certificeret. Ved at vælge en miljøvenlig bambus tandbørste vælger man bambus fra bæredygtigt skovbrug, det vil sige skovbrug, der tager hensyn til både mennesker og miljø.

Hvor ofte skal man skifte tandbørste?

Tandlæger anbefaler, at man skifter sin tandbørste mindst hver tredje måned.

Write Your Own Review
Du anmelder:Bambus tandbørste
Din bedømmelse
Kunde bedømmelser
 1. Miljøvenlig, holdbar og af god kvalitet!
  Produktbedømmelse
  100%
  En dejlig produkt! Miljøvenlig, holdbar og af god kvalitet! Vil ikke købe tandbørste i plast flere gange.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på