Tru Niagen NAD+

Rating:
100% of 100

Tru Niagen er et unikt kosttilskud som bidrager til at producere det spændende og essentielle molekyle NAD+, som findes naturligt i og anvendes af alle celler og mitokondrier i kroppen. Tru Niagen bidrager blandet andet til at mindske træthed og udmattelse og til nervesystemets normale funktion.

 • Verdens mest velstuderede NAD-kosttilskud
 • Bidrager til at mindske træthed og udmattelse, til nervesystemets normale funktion og også til at bibeholde normale slimhinder
 • 300 mg nicotinamide riboside chloride per kapsel
 • Laboratorietestet fri for patogener, svampe og E. coli
Special Price 499 kr
Regular Price 599 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Vejl. pris
  1595 kr
  Portioner
  90
  Varenummer
  NIAGEN-CONFIG
  Stregkode
  856029008813

Tru Niagen NAD+

Tru Niagen® indeholder nikotinamidribosidklorid (nicotinamide riboside chloride på engelsk), som bidrager til dannelse af NAD+ (nikotinamidadenindinukleotid eller Nicotinamide adenine dinucleotide på engelsk). NAD+ er et coenzym, der findes i alle celler i menneskekroppen, og som vi ikke kan leve uden. Det kræves blandt andet for, at mitokondrierne kan fungere. Tru Niagen bidrager til energiproduktionen i kroppen, til at opretholde normale slimhinder, men også til at opretholde normal hud. Tru Niagen bidrager også til at reducere træthed og udmattelse samt til nervesystemets normale funktion. Forskning viser, at to ugers indtag af Tru Niagen øger niveauerne af NAD+ i kroppen med 51 %.

NAD+ er nødvendig for at omdanne det, vi spiser, til energi, og NAD+ bidrager også til dannelse af forskellige proteiner, der igen bidrager til cellefornyelse. Desværre reduceres kroppens produktion af NAD+ med 50 % mellem 40-60 års alderen, hvilket resulterer i, at cellernes funktion forringes, og de ældes. Det betyder, at vi ældes. Vi er ikke yngre end vores cellers sundhed, vores mitokondriernes sundhed og vores tarmfloras sundhed. NAD+ er en af de vigtigste molekyler, der i øjeblikket forskes i for at modvirke aldring og bidrage til sundhed. Kroppen bruger også NAD+ til at modvirke oxidativt stress og frie radikaler. Dyr, der får NAD+, viser cellefornyelse og cellefornyelse hos dyrene.

En anden forløber for NAD+ er NMN (nicotinamide mononucleotide), men NMN øger ikke NAD+ i samme omfang som Tru Niagen, og i øjeblikket er Tru Niagen det sikreste kosttilskud til at øge NAD+ i kroppens celler.

Tru Niagen stimulerer til langt mere effektiv dannelse af NAD+ end både vitamin B3 i form af nikotinsyre og vitamin B3 i form af nikotinamid/niacinamid. Vitamin B3 er nødvendigt for andre funktioner i kroppen, men når det gælder dannelse af NAD+, er der intet, der er bedre end Tru Niagen med nikotinamidribosidklorid. Nikotinsyre omdannes til nikotinamid/niacinamid. Høje doser af vitamin B3 i form af nikotinsyre kan forårsage det, der kaldes en flush, hvor huden bliver rødlig. Det gør nikotinamid/niacinamid eller Tru Niagen dog ikke.

Kilder og videnskabelige referencer

Rajman L, Chwalek K, Sinclair DA. Cell Metab. 2018;27(3):529-547. doi:10.1016/j.cmet.2018.02.011.

Conze D, Brenner C, Kruger CL. Sci Rep. 2019;9(1):9772. Published 2019 Jul 5. doi:10.1038/s41598-019-46120-z.

Elhassan YS, Kluckova K, Fletcher RS, et al. Cell Rep. 2019;28(7):1717-1728.e6. doi:10.1016/j.celrep.2019.07.043

Samuel A.J. Trammell, Benjamin J. Weidemann, Ankita Chadda, Matthew S. Yorek, Amey Holmes, Lawrence J. Coppey, Alexander Obrosov, Randy H. Kardon, Mark A. Yorek, Charles Brenner. Scientific Reports, 2016; 6: 26933 DOI: 10.1038/srep26933

Indhold pr dagsdosis   % af DRI
Niagen (nikotinamidribosidklorid) 300 mg 1875 %

DRI = Dagligt referenceindtag
* DRI er ikke fastsat

Ingredienser

Nikotinamidribosidklorid (Niagen), fyldningsmiddel (cellulose), vegetabilsk kapsel (cellulose), klumpforebyggende middel (magnesiumsalte af fedtsyrer).

Dosering

1 kapsel per dag med eller uden mad. Tru Niagen bør tages på samme tidspunkt hver dag.

Observer

Anbefalet dagsdosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for en varieret kost. Det er vigtigt med en varieret og balanceret kost og en sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud nær en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Luk dåsen omhyggeligt. Fremstillet i USA. Nikotinamidribosidklorid kan reducere blodsukkerniveauerne. Tal derfor med din læge, før du tager Tru Niagen, hvis du har blodsukkerproblemer.

Kunde bedømmelser
 1. Virkelig et af de bedste!
  Produktbedømmelse
  100%
  Har prøvet mange kosttilskud og er klar over, at du kun mærker effekten af ​​få. Dette er en af ​​de få, der virkelig gør en forskel. Kunne efter blot et par dage begynde at tænke lidt mere klart igen. Vil helt sikkert købe igen.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Bedre udholdenhed!
  Produktbedømmelse
  100%
  Jeg har spist NAD+ og føler mere energi! Puster ikke så meget! Vil købe mere!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 3. Giver mere energi!
  Produktbedømmelse
  100%
  Jeg får mere energi, så enkelt er det. Dette har reddet mig.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Tru Niagen NAD+
Din bedømmelse