Tru Niagen NAD+

Rating:
100% of 100

Tru Niagen er et unikt kosttilskud som bidrager til at producere det spændende og essentielle molekyle NAD+, som findes naturligt i og anvendes af alle celler og mitokondrier i kroppen. Tru Niagen bidrager blandet andet til at mindske træthed og udmattelse og til nervesystemets normale funktion.

 • Verdens mest velstuderede NAD-kosttilskud
 • Bidrager til at mindske træthed og udmattelse, til nervesystemets normale funktion og også til at bibeholde normale slimhinder
 • 300 mg nicotinamide riboside chloride per kapsel
 • Laboratorietestet fri for patogener, svampe og E. coli
Special Price 499 kr
Regular Price 599 kr
Pris pr. dag
16,63 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt fra 599 kr
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  30 kapsler
  Vejl. pris
  599 kr
  Portioner
  30
  Varenummer
  NIAGEN30
  Stregkode
  850015311178

Tru Niagen NAD+

Tru Niagen indeholder nikotinamidribosidklorid (nicotinamide riboside chloride på engelsk) som bidrager til at danne NAD+ (nikotinamidadenindinukleotid eller Nicotinamide adenine dinucleotide på engelsk). NAD+ er et coenzym som findes i alle celler i mennesket og som vi ikke kan leve uden. Det er blandt andet nødvendigt for at mitokondrierne kan fungere. Tru Niagen bidrager til energidannelsen i kroppen, til at bibeholde normale slimhinder men også til at bibeholde normal hud. Tru Niagen bidrager også til at mindske træthed og udmattelse og til nervesystemets normale funktion. Forskning viser at to ugers indtag af Tru Niagen øger niveauerne af NAD+ i kroppen med 51%.

NAD+ er nødvendigt for at omdanne det, man spiser, til energi og NAD+ bidrager også til at danne forskellige proteiner som så bidrager til cellereparation. Desværre formindskes kroppens produktion af NAD+ med 50 % mellem 40-60 års alderen, hvilket leder til, at cellernes funktion bliver forværret og ældes. Det medfører, at vi ældes. Vi er ikke yngre end vores cellers sundhed, vores mitokondriers sundhed og vores tarmfloras sundhed. NAD+ er en af de vigtigste molekyler, som der i dag forskes i for at modvirke aldring og bidrage til sundhed. Kroppen anvender også NAD+ til at modvirke oxidativ stress og frie radikaler. Hos dyr, som gives NAD+, kan der påvises celleforyngelse og cellereparation.

Forsøg med mus med diabetes 2 viser, at nikotinamidribosidklorid mindsker blodsukkerniveauerne markant. Tal derfor med din læge inden du tager Tru Niagen, hvis du lider af diabetes eller har andre problemer med blodsukkeret.

En anden forgænger til NAD+ er NMN (nicotinamide mononucleotide), men NMN forøger ikke NAD+ i samme grad som Tru Niagen, og i dag er Tru Niagen det sikreste kosttilskud til at forøge NAD+ i kroppens celler.

Tru Niagen stimulerer en betydeligt mere effektiv dannelse af NAD+ end både vitamin B3 i form af nikotinsyre og vitamin B3 i form af nikotinamid/niacinamid. Vitamin B3 er nødvendigt for andre funktioner i kroppen, men når det gælder dannelsen af NAD+, findes der intet, som er bedre end Tru Niagen med nikotinamidribosidklorid. Nikotinsyre omdannes til nikotinamid/niacinamid. Høje doser af vitamin B3 i form af nikotinsyre kan give et såkaldt flush, hvor man bliver rød i huden. Dette sker derimod ikke med nikotinamid/niacinamid eller Tru Niagen.

Indhold pr dagsdosis   % af DRI
Niagen (nikotinamidribosidklorid) 300 mg 1875 %

DRI = Dagligt referenceindtag
* DRI er ikke fastsat

Ingredienser

Nikotinamidribosidklorid (Niagen), fyldningsmiddel (cellulose), vegetabilsk kapsel (cellulose), klumpforebyggende middel (magnesiumsalte af fedtsyrer).

Dosering

1 kapsel per dag med eller uden mad. Tru Niagen bør tages på samme tidspunkt hver dag.

Observer

Anbefalet dagsdosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for en varieret kost. Det er vigtigt med en varieret og balanceret kost og en sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud nær en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Luk dåsen omhyggeligt. Fremstillet i USA. Nikotinamidribosidklorid mindsker blodsukkerniveauet markant. Tal derfor med din læge inden du tager Tru Niagen, hvis du lider af diabetes eller har andre problemer med blodsukkeret.

Write Your Own Review
Du anmelder:Tru Niagen NAD+
Din bedømmelse
Kunde bedømmelser
 1. Virkelig et af de bedste!
  Produktbedømmelse
  100%
  Har prøvet mange kosttilskud og er klar over, at du kun mærker effekten af ​​få. Dette er en af ​​de få, der virkelig gør en forskel. Kunne efter blot et par dage begynde at tænke lidt mere klart igen. Vil helt sikkert købe igen.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Bedre udholdenhed!
  Produktbedømmelse
  100%
  Jeg har spist NAD+ og føler mere energi! Puster ikke så meget! Vil købe mere!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 3. Giver mere energi!
  Produktbedømmelse
  100%
  Jeg får mere energi, så enkelt er det. Dette har reddet mig.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Andre købte også:
 1. CoQ10 från Innate Response med rödbeta, broccoli och spenat
  Special Price 349 kr Regular Price 359 kr
 2. ESKIO-3 Omega-3 Pure
  Special Price 129 kr Regular Price 139 kr
 3. Methyl B12
  Special Price 399 kr Regular Price 419 kr
 4. Köp C-vitamin från MegaFood
  Special Price 419 kr Regular Price 439 kr