Turmeric Strength for Whole Body

Rating:
100% of 100

Turmeric Strength for Whole Body indeholder både gurkemeje og vitamin C. Det er specielt designet til at understøtte hele kroppen. Produktet indeholder både hel gurkemeje og curcumin ekstrakt, kombineret med piperin for at opnå den største biotilgængelighed samt C-vitamin, hellig basilikum og bær.

 • Med hele gurkemeje, curcumin ekstrakt og piperin for maksimal optagelse af alle curcuminoider.
 • Med C-vitamin, der bidrager til et normalt fungerende immunsystem.
 • Testet fri for pesticider og tungmetaller.
429 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Vejl. pris
  639 kr
  Mærke
  Varenummer
  GT10006US-CONF
  Stregkode
  0 51494 10006 6

Turmeric Strength for Whole Body

Tumeric Strength for Whole Body er et produkt, der kan bruges af alle til at styrke kroppen. Produktet bidrager til et normalt fungerende immunsystem, men også til at beskytte celler mod oxidativ stress. Tumeric Strength for Whole Body hjælper også med at reducere træthed og udmattelse, og er vigtigt for en normalt fungerende hud. Gurkemeje, en rod i ingefærfamilien, indeholder såkaldte curcuminoider. Det er de gule pigmenter, der findes i gurkemeje. Den mest berømte er curcumin, en polyphenol, som anses for at have antiinflammatoriske egenskaber. Den kan også øge kroppens produktion af tre vigtige antioxidanter: glutathion, katalase og superoxid dismutase. Gurkemeje har generelt relativt lav biotilgængelighed, men piperin, sort peberekstrakt, der findes i Tumeric Strength for Whole Body fra MegaFood, øger tilgængeligheden betragteligt.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Vitamin C 120 mg 150
Gurkemejeekstrakt (heraf 475 mg curcumin) 500 mg *
Gurkemeje (hel rot) 200 mg *
Hellige basilika 200 mg *
Surkirsebær 100 mg *
Amerikanske tranebær 80 mg *
Vilde blåbær 75 mg *
Sorte hindbær 75 mg *
Piperin fra sort peber 3 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Fyldstof (cellulose), gurkemeje (Curcuma longa) vitamin C, hellige basilika (Ocimum tenuiflorum, extrakt), orange (Citrus sinensis), surkirsebær (Prunus cerasus), overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre), vilde blåbær (Vaccinium angustifolium), amerikanske tranebær (Vaccinium macrocarpon, hele bær og ekstrakter), sorte hindbær (Rubus occidentalis L. ekstrakter), råris (Oryza sativa), anti-klumpmiddel (silica), sort peber (Piper nigrum, ekstrakter 50:1), maltodextrin.

Dosering

2 tabletter om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter, og drysses på mad eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Kunde bedømmelser
 1. Det bedste nogensinde!
  Produktbedømmelse
  100%
  Har haft hævede fødder og smerter i fødderne i to år. Lægerne har kun givet mig smertestillende medicin. Efter to uger med gurkemeje forsvandt hævelsen, og efter yderligere en uge var smerterne væk. Det bedste der er sket.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Turmeric Strength for Whole Body
Din bedømmelse